Jest już potwierdzone, że mecz Bayern-Real obejrzymy w TVP 2
EDIT:
Tak w ogóle, to gdyby to kogoś interesowało, dzisiaj jest retransmisja 1 meczu na TVP Sport, bodajże o 18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 lut 2007, 9:41
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 lut 2007, 22:20
ja również wybieram transmisję na SAT1, bo nie chcę niepotrzebnie denerwować się komentarzem pana Szpakowskiego.Michał M pisze:Natomiast tym kibicom, którzy nie mają chęci wysłuchiwać komentowania Szpakowskiego (ja sam do nich należę ) polecam transmisję na SAT1.
cieszycie się, nieHolender otrzymał karę zawieszenia na jeden mecz, jednak będzie ona obowiązywała, jeśli pomocnik Bayernu w ciągu roku dopuści się ponownie niestosownego zachowania.
AS i Marca bedą się odwoływaćvan Bommel jest zobowiązany do zareklamowania juniorskiego turnieju UEFA.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 mar 2007, 8:28
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 mar 2007, 18:24
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 mar 2007, 18:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 05 mar 2007, 18:40
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 mar 2007, 19:19
Zawsze sie moze przydac przy jakims starym fragmencie gry, tak jak to mialo miejsce w Madrycieolson pisze:ewentualne nieobecnosc Lucio moze wyjsc nam na dobre.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 mar 2007, 19:23
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 05 mar 2007, 20:12
Demichelis. Bo Ismael nie jest jeszcze sprawny do gry na takim poziomie. Ale lekarze i fizjoterapeuci zrobia wszystko, zeby postawic Lucio na nogi. Nie wydaje mi sie, zeby moglo zabraknac Brazylijczyka w srodowym meczu.makis pisze:Jesli nie zagra, to kto go zastapi
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 mar 2007, 20:25
zaraz Zaza powie, że stronnniczo sędziował mecz na MŚ Niemcy- ArgentynaRealFan pisze:Na sędziego chyba (w końcu) nikt nie będzie narzekać. Lubos Michel zna swój fach i osobiście jestem zdania, że jego decyzje nie będą kontrowersyjne i nie wypaczą wyniku konfrontacji
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 mar 2007, 20:36
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 mar 2007, 20:39
Zobaczymy, kto bedzie wykonywal rzuty wolne pod nieobecnosc Anglika. Watpie, by Carlos podchodzil do kazdego, choc gdy bedzie mial dobra pozycje to na pewno sprobuje zaskoczyc KahnaAkarin pisze: Cieszę się, że nie zagra Beckham, jego wolne zawsze wywoływały u mnie dodatkowy stres![]()
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 mar 2007, 21:22
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 mar 2007, 22:32
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 mar 2007, 23:12
ciekawerkoeman pisze:zagra guti czyli pilkarz ktory nic nie umie
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio