Post Wyświetl pojedynczy post autor: łengol » 15 lis 2004, 23:37
łengol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 16 lis 2004, 10:23
17_7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 lis 2004, 17:27
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 sty 2005, 1:16
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 02 sty 2005, 9:10
rzeczywiscie...na koncie ma az 1 asyste w tym sezonie w bundeslidzekama_reda pisze:Jestem kibicem Bayernu, jednak obiektywnie patrząc dla mnie najlepszym napastnikiem Bundesligi jest obecnie Marek Mintal. Jest to zawodnik który potrafi nie tylko strzelać piekne bramki, ale także zaliczył kilka asyst, jest dobrze wyszkolony technicznie.
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 sty 2005, 9:21
Mikusinski
Kirgo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 02 sty 2005, 10:02
Roy Makaay
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 02 sty 2005, 10:58
w sumie zaliczyl 6 wystepow w barwach bayernu jezeli chodzi o bundeslige...zawsze wchodzil jak joker i zdobyl 5 bramek i 2 asysty...Roy Makaay pisze:3.Guerrero grał może 4 lub 5 meczy a strzelił 3 bramki
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 02 sty 2005, 11:13
Berele Lewartow
Matys90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 02 sty 2005, 12:22
Roy Makaay
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 sty 2005, 12:37
Możliwe, że ma jedną asyste, ale tak poza tym to chodziło mi o jego kreatywność na boisku, często dzięki jego kluczowym zagraniom (niekoniecznie asystom) zawodnicy Norynbergi strzelaja bramki, i gdyby nie on to pozycja Norynbergi zapewne nie była by tak silna jak jest obecniebrazzo pisze:rzeczywiscie...na koncie ma az 1 asyste w tym sezonie w bundeslidzekama_reda pisze:Jestem kibicem Bayernu, jednak obiektywnie patrząc dla mnie najlepszym napastnikiem Bundesligi jest obecnie Marek Mintal. Jest to zawodnik który potrafi nie tylko strzelać piekne bramki, ale także zaliczył kilka asyst, jest dobrze wyszkolony technicznie.
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 02 sty 2005, 16:31
qczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio