Bayern München - Real Madrid - Strona 15

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje?

Real
62
60%
Bayern
42
40%
Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 07 mar 2007, 21:34

to chyba ostatnie 45 minut Realu w tej edycji LM
do zejścia Emersona dziura w środku, BEZNADZIEJNY Carlos i do 40 minuty zero przesłanek na poprawę sytuacji.

NADZIEJa UMIERA OSTATNIA

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 mar 2007, 21:35

Hmmm Bayern rozpoczął fantsatycznie, potem miał dwa groźne kontrataki i główkę van Buytena, ale nie dał to kolejnych goli. Za to Real od 40 minuty przechodzi jakąś metamorfozę. Groźne akcje Raula i Gutiego dały na pewno do myślenia. Nic nie jest rozstrzygnięte, REal tanio się nie sprzeda, chyba że Bayern wbije na 2:0 to wtedy szanse Królewskich spadną do minimum.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 21:36

i koniec pierwszej połowy wynik sie nie zmienił (od pierwszych minut) ale obraz gry tak. Gra sie wyrównała Reak był kilka razy bliski objęcia prowadzenia, to samo sie tyczy Bayernu, Bawarczycy na pocżatku grali "ostrym" presingiem i Real nie miał nic do powiedzenia ,teraz(po koniec pierwszej połowy) Bawarczycy sie zmeczyli wiec Real moze spokojnie rozgywac

PS.Brawa dla Casiliasa obronił pare "setek" :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 mar 2007, 21:37

Przez 42 min myślałem ze jak Bayern sam nie strzeli sobie gola to my tego nie zrobimy. Lecz sytuacja Gutiego, Raula i RVN pokazały że mozna jeśli sie lekko przyklepie. Jesli zobacze na boisku RvN to wyjde z siebie i stane obok. Do boju trzeba posłać Cassano i Robinho. Mecz jest do wygrania bo Bayern tak jak i my nic nie gra. Tylko ze my nie umiemy wyprowadzic kontry za to oni robia to blyskawicznie.

Zaskoczenie: hmmm Puma kiwajacy głową "nie" schodzac z boiska :P zal mi go zal mi Capello....

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 21:37

Real mial grac jak Brazylia :P
Chyba jak Brazylia na MŚ... porazka panowie i kto tu kogo starał sie krytykować...
Oczywiscie licze, ze Real jeszcze odrobi straty i pomeczy sie jeszcze troche. Widac, ze wspolpraca z najlepszym pilkarzem świata owocuje 8)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 mar 2007, 21:39

A jeszcze wspomnę coś o zmianie Emersona. Ja chyba nigdy nie widziałem zmiany tak szybko w sytuacji, gdy zawodnik nie odniósł żadnego urazu.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 mar 2007, 21:41

Ebi
A widziałeś Emersona przy piłce ja widziałem raz. Pozatym biegał bez bazy.... Zal mi go i Capello dorzuce Cannavaro i cale trio Turynskie moze pakowac walizki

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 07 mar 2007, 21:41

Ebi pisze:A jeszcze wspomnę coś o zmianie Emersona. Ja chyba nigdy nie widziałem zmiany tak szybko w sytuacji, gdy zawodnik nie odniósł żadnego urazu.
Nie oglądałeś meczów Juventusu :( :!: Camoranesi wchodził z ławki, grał 10-15 minut a potem Capello go ściągał, bo nie podobała mu się zbyt ostra gra Włocha.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 07 mar 2007, 21:42

Emerson zmieniony zapewne dlatego, ze Real wyszedl na mecz w ustawieniu defensywnym, a po stracie bramki musial zaatakowac... Do przerwy 1-0 i moze byc jeszcze ciekawie. Niech wygra lepszy.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 mar 2007, 21:43

Toudinho pisze:Ebi
A widziałeś Emersona przy piłce ja widziałem raz. Pozatym biegał bez bazy.... Zal mi go i Capello dorzuce Cannavaro i cale trio Turynskie moze pakowac walizki
Tzn zagrał tragocznie, ale już w 30. minucie? Można poczekać przecież te 15. minut i wprowadzić na drugą część. Tak szybko wykorzystać zmianę? No w każdym bądź razie to sprawa Capello.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 21:45

Van Bommel to obraz największego chamstwa(przynjamniej w tym dwómeczu) brutalnie fauluje , pokazuje chamskie gesty symuluje :cry: to nie ten człowiek co kiedyś :x

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 mar 2007, 21:46

dziwi was to? trzeba bylo zmienic taktyke i za emersona wszedl guti (to ze guti jest parodia pilkarza to juz inna sprawa) czyli pilkarz ktory umie chociaz raz na jakis czas podac swietna prostopadla pilke

nie wiem skad inne wizje komentatora :roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 21:49

rkoeman pisze:nie wiem skad inne wizje komentatora

Real miał grac w drugiej lini jak Brazylia, a jak ma grać jak Fabio ściagnał Emersona :P Trzeba przyznać zabawnie to wygladało, 3 DM a Bayern przechodzil z dziecinna łatwoscia pod pole karne Realu, do tego poraz kolejny w polu karnym przy stracie bramki statystuje Gago, co on tam robił... :?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 mar 2007, 21:52

Tzn zagrał tragocznie, ale już w 30. minucie? Można poczekać przecież te 15. minut i wprowadzić na drugą część. Tak szybko wykorzystać zmianę? No w każdym bądź razie to sprawa Capello.
Ja właśnie nie rozumiem takiego czekania, bo niby na co :?: Jak ktos gra słabo lub praktycznie w ogóle nie gra tylko statystuje to powinno się go zmieniać :!: A większosć trenerów w takiej sytuacji jak Real (przypomne ze oni muszą strzelić bramkę jakby ktoś nie wiedział, bo chyba nie wszyscy wiedzą) czekałaby do 60, 70 min aż stanie się cud. Nie ma na co czekać i rzucać sie na bramkę Bayernu od 85 min. Wóz albo przewóz. Jak Bayern będzie się bronił to odpadnie, trochę za bardzo się cofają. Np ale są jeszcze obrońcy Realu :smile2: którzy mogą pozowlić na kolejną sytuację sam na sam z bramkarzem. Aha i nie zgodze się że to Casillas w tych dwóch sytuacjach uratował Real - pierwszy strzał Podolskiego wyglądał jak nieprecyzyjne podanie z nienajlepszej pozycji a drugia sytuacja to strzał w bramkarza. Precyzyjnie uderzona piłka i Casillas nie miałby szans. Zawinili Bawarczycy.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 mar 2007, 22:10

2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAYERN! Czyżby przesądzona sprawa? Wszystko może się zdarzyć, ale Real już jest "podcięty"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”