Roma - Lyon 21 II 2007 - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki

Kto awansuje do ćwierćfianłu LM

Roma
13
50%
Lyon
13
50%
Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 07 mar 2007, 21:58

Totnik_ASR pisze:w polsce jest moze 1 czy 2 komentatorow ktorzy maja wmiare kompetencje
A jak jeszcze ten łoś co komentowal skrot meczu w TVP1 zaczal opowiadac ze pilke na pierwsza bramke dosrodkowal TonettA ... to myslalem ze pojade na Woronicza i udusze go jego wlasnym kablem od sluchawek ... bo naprawde ale niekompetencja wiekszosci siega zenitu :roll:

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 08 mar 2007, 7:32

Rozumiem ze Rome olewali i malo o niej wiedzieli jak nic nie gralismy w Europie ale teraz jak jestemy w 1/4 finalu to mogliby chyba cos poczytac !!! to ich praca.. to jest obrazanie naszej druyzny !!

Gmoch wczoraj wyskoczyl "ze Roma nie gra jak kaprysny Totti gra rowno" .. no przeciez mnie strzela jak slysze takie teksty.. koles nie wie co sie dzieje we Wloszech wogole kiedys uluszal ze Totti oplul Poulsena i p***** farmezony.. ehh szkoda mi nerwow na TVP

Ale Lipinski z C+ tez sie zdziwi bo mowil ze awansuje tylko Milan dalej :lol:

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 08 mar 2007, 7:52

Gratuluje Romie. Szczerze to tego się niespodziewałem. Lyon przegrał pierwszy mecz w pucharach na własnym stadionie chyba od iluś tam lat nie chce się poniżyć liczbą ale na E2 mówili o 5 :?: Meczu niewidziałem ale chyb a Roma miała 2 klarowne sytuacje i je wykorzystała :?: Fakt Faktem wygrać z Lyonem (faworytem nawet dp Finału) to wielka sztuka. Finał obstawiam Man.Utd - Roma choć zależy na kogo traficie teraz jak na jakieś PSV to git :) do finału Roma :!:

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 08 mar 2007, 8:26

jezeli PSV, wyeliminowala Arsenal, nie mozna ich niedoceniac, tak jak Romy...w tej fazie rozgrywek nie ma juz slabych rywali...mowi to co druga osoba...osobiscie chcialem trafic na kogos z pany Bayern-Real...ale poczekajmy do jutra...z kazdym trzeba bedzie zagrac na najwyzszym poziomie !

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 08 mar 2007, 10:28

Dokladnie na tym etapie rozgrywek juz kazda druyzna jest silna i nie ma faworytow... ale osobiscie nie chcial bym trafic na klub angielski :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”