"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 38

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 mar 2007, 17:16

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=62917
tu jest link do tamtej zapowiedzi.

Zaza pisze:chyba dwóch ? Dacourtowi odnowił sie uraz ?

narazie wiele niewiadomo, ale po bójkach z Valencią wszystko możliwe.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 mar 2007, 17:26

Sero pisze:narazie wiele niewiadomo, ale po bójkach z Valencią wszystko możliwe.
Teraz do dopiero wyjdzie ile urazów :D. Jestem ciekaw jak z Burdisso, bo w przypadku gdyby Nicolas nie mógł zagrać, przy pauzującym Maiconie i Maxwellu który raczej wystąpi z konieczności w drugiej lini, to i sytuacja personalna obrony nie jest za ciekawa.

Prawda jest taka, że te derby będa inne niż zwykle. Tym razem Milan będzie w sytuacji w której to przewaznie Inter stawał do derbów. Strata punktowa i walka o miejsce w LM. Inter może ten mecz przegrać, zremisować i nikt nie będzie do nich miał pretensji (po walce). Ale jednak mamy cos do udowodnienia po wtorkowym meczu pasowałoby uciszyć tych rozlicznych krytykantów. Poza tym mecz z Milanem to nie mecz jak każdy inny.
Zaza pisze:Chłopaki piszemy jakoms mega zapowiedz jak ostatnio
Jeśli w czyms mogłbym pomóc do walcie na priv.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 mar 2007, 17:51

Przeczytałem tą zapowiedz i trzeba przyznać ze jednak wiele trzeba by zmienić :) Co prawda historia itd to inny temat, bo to sie za bardzo nie zmieniło :wink: ale może by sie pobawić, jutro sie pogadam z Agnieszką, chyba ze nie bedzie chciała [w co wątpie] to sie zrobi samemu. Trzeba przyznac że ta z przed ostatnich derów była wyczerująca :P Babel jak coś to tu Ci napisze bo prv mi nie działa :roll: niewiedziecz czemu...

priv masz właczony - a błąd po wysłaniu wyskakuje nie tylko tobie. Wyskakuje, ale wiadomości dochodzą // fieldy

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 08 mar 2007, 19:09

Miejsca w tabeli w takich meczach nie są wazne. Zawsze po wieki beda walka o honor, prestiz i prym w stolicy Lombardii. Mecz z wieloma podtekstami. Przede wszystkim Ronaldo. 'przyszywany syn Morattiego :P . W wywiadzie właściciel Milanu Silvio Berlusconi na pytanie o bramke Ronaldo w derby powiedział:"Bramka Ronaldo w derbach? czemu tylko jedna? :lol: . Na pewno bedzie to ciekawy mecz. Takiego widowiska jak na jesień sie chyba nikt nie spodziewa choc tamten pokaz wloskiego 'catenaccio' zapadnie w pamieci kibiców. Zaza jakby cos trzeba było pomóc to jestem do usług. Zagadaj albo na priv albo na gg.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 mar 2007, 14:51

Znamy sędziego 8)
Nicola Rizzoli (sekcja Bologna) został wybrany, jako arbiter główny na derbowe spotkanie z AC Milanem.

Spotkanie odbędzie się już w najbliższą niedzielę. Ten włoski arbiter sędziował już sześć meczy z udziałem Interu: Inter 3-0 Atalanta (Coppa Italia, 16/02/2005), Lazio 1-1 Inter (Coppa Italia 24/01/2006), Inter 1-0 Sampdoria (Serie A, 11/03/2006), Inter 4-0 Reggina (Serie A, 22/04/2006), Roma 0-1 Inter (Serie A, 20/09/2006) i Sampdoria 0-2 Inter (Serie A, 28/01/2007).
Typy bukamcherskie
STS: 2.30 ; 2.80 ; 2.90
betway.com: 2.40 ; 3.00 ; 3.20
sportingbet.com: 2.25 ; 2.87 ; 3.25
fcinter.pl

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 mar 2007, 15:06

STS: 2.30 ; 2.80 ; 2.90
betway.com: 2.40 ; 3.00 ; 3.20
sportingbet.com: 2.25 ; 2.87 ; 3.25
Panowie.Czysta dwojeczka :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 mar 2007, 16:18

Zapowiedz zrobiona w 95% :] Sero nie za bardzo sie dało zrobic jak chcieliśmy, za duzo sie działo :) Ale dalismy rade :] Premiera juz nie długo. Widze spokojna dyskuje wiec "pakt o nie agresji obowiązuje" :P :twisted:

Cambiasso i Adriano trenuja z drużyna, ale ich szanse sie ocenia na wystep odpowiednio 50% i 60% :wink: Mancio ma dylemat kto z Ibra w ataku Crespo czy Cruz, Ancelotti jak czeka na wyniki badań Milan Lab :wink: Narazie jedyna zagadką jest kto z Bonera na środku Simic czy Maldini :wink: Kartkni nikogo w Milanie nie obowiązują :P W Interze Maciona.

Pamietacie avat ? :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 mar 2007, 20:40

Lipa, teraz już wiem, że przez godzine 15 nie będe mógł obejrzeć derbów :? :? chyba że cud :P

Nie komentowałem jeszcze zapowiedzi, ale moge zrobić to tu. Brawo Zaza, Babel i Aga :] dwójka kibiców Interu na jednego Milaniste czyli w niedziele 2-1 dla nas :lol:
No ciekawe kto zagra u boku Ibry. Ja jednak stawiałbym na Cruza, ostatnio grał dobrze no i strzelał (szkoda, że z VCF zabrakło zimnej krwi).

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 mar 2007, 20:48

No no, naprawdę świetna robota, chociaż widziałem, że niektóre rzeczy dodane z poprzedniej :p.

Ciekaw jestem jak kibice będą się zachowywać wobec R99. Poza tym godzina 15 też nie jest na ręke, nie wiem jak ja wstanę ;).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 mar 2007, 21:01

Sero beda powtórki :)

Uchi inaczej sie w sumie nie dało, wiesz jak jest, histori nie zmienimy :P Gapcio mówi że nie ma juz mafii w Itali :wink: Ogółem jego osoba wzbudza nie małe kontrowersje :) Ale czy bedzie jatka ? wątpie :P

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 mar 2007, 21:14

Zaza pisze:
Uchi inaczej sie w sumie nie dało, wiesz jak jest, histori nie zmienimy Razz Gapcio mówi że nie ma juz mafii w Itali Wink Ogółem jego osoba wzbudza nie małe kontrowersje Smile Ale czy bedzie jatka ? wątpie Razz

Ależ to nie umniejsza waszego wysiłku :).Jak tak patrzę na ten opis, to jednak naprawdę nie da się wątpić, że to najlepsze derby w piłce. ;p

Co do Gapcia, jak go miło nazywasz to mam na myśli może jakąś oprawę zrobioną przez Curve Nord. Bo o gwizdach już nie mówię. ;)
Mam nadzieję, że Ronaldo nawiąże do słów Silvio na boisku. :)
Jeszcze tak na dobry nastoik :

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 mar 2007, 21:42

Nie tylko mojego wysiłku :wink: Wiesz ja sie spodziewam bardzie jakiś oprawe nawiązujących do lidera a z drugiej strony ewentualnie do boksu na Mestalla :wink: Zobaczymy jak bedzie, a "Gapcio" - mnie tym zaszczepił koleś, ale to ksywa z tego co wiem innego gracza Canarinhos, mianowicie Dungi :) Tylko gdy to usłyszałem a potem cały czas tak ziomek mówił to juz zostało, a czy nie przypomina Gapcio ? :twisted:

Komenatrz dobry :P Ma filmy.

EDIT Sero ale ten mecz o 15:00 ma jeden plus, pozwoli bez problemów oglądac mecz Real Barca :P wolał bym by było na odwrót ale ciul :P

Awatar użytkownika
Kurt_KZN
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kurt_KZN » 10 mar 2007, 9:49

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest wkońcu z tą godziną?
We wszystkich programach TV jest napisane Milan-Inter 20:35, live na C+Sport.
Natmiast wchodze na stronę C+ i jest napisane ,że meczyk o 14:55 na C+Sport2 :/ A ,o 20:35 na C+Sport jest jakas powtorka:/

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 10 mar 2007, 12:35

Na www.gazzetta.it jest bardzo ciekawa sonda. Mianowicie internauci glosuja na najlepszego pomocnika i napastnika w historii zarówno Interu jak i Milanu.

Najlepszym pomocnikiem w Milanie został Gianni Rivera(zaraz potem Kaka) a w Interze Matthaeus. Van Basten nie dal szans rywalom na nalepszego napastnika a Ronaldo na razie wygrywa w ekipie Interu. Glosowac mozna dalej.
Podaje stronke:
http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pag ... /d_678.jsp

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 mar 2007, 14:38

Witam posłów koalicji :P

Kurt_KZN na 100% o 15:00 :roll: Ale mecz chyba pokaże C+ sport 2 :wink: Dla tego w programnie może nie być "na żywo" na zwykłym C+S.

Kendo za już głosowałem, podobnie jak na "bohatera derbów" :wink:

Tifosi z Curva Nord chca podwójnie zmotywować Gapcio :P To było do przewidzenia ale ciekawe jaka oprawe przygotują :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”