"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 42

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 mar 2007, 16:59

Postawa Jankulovsiego w dzisiejszym meczu to... . spalil sie chlopak. Tak samo bylo w zeszlej rundzie ale wtedy takie prezenty mozna bylo wytlumaczyc zblizajacymi sie swietami. A teraz nie wiem co mu odwalilo. Spoznione prezenty na Dzien kobiet. Gratulacja dla Interu. Silvio zadzwoni i powie Carlo że jak jeszcze raz zagra 1 napastnikiem to mu nogi powyrywa wiadomo skad :o. Komentarz Filipa Surmy tez byl nie na najwyzszym poziomie.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, 17:04 przez Kendo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 mar 2007, 17:02

Jak tu się nie cieszyć :D

Mecz po wczorajszym Barca - Real nie mogł zachwycić, ale cieszy to prestiżowe zwyciestwo. Ibra i Cruz chyba optymalny atak na te chwilę. Swietnie się rozumieja, szukają sie na boisku a do tego sa bardzo skuteczni. Nie ma co wiele rozpisywać, bo Milan wiele nam nie zagroził i generalnie nie trudno zauważyć kto był lepsza drużyną.

Swoją drogą ciekawe czy po następnych meczach bedziemy w stanie zebrać 18 zawodników :P Szeroka kadra = Scudetto 2006/07

GRANDE INTER!!!

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 mar 2007, 17:03

Finito...

szkoda, zaczelo sie dobrze dla Milanu, nawet grali lepiej pierwsza czesc, bramka Ronaldo, wszystko ukladalo sie jak powinno chociaz i Inter nie byl bez sytacji, druga polowa i wejscie smoka w wykonaniu Cruza...ile on byl na boisku?! 10 sekund?! Bramka wyrownanie... dziury i jeszcze raz dziury w obronie... druga sytacja Cruza, to cos pietka jakby chcial strzelic :lol: chyba niepotrzebnie, mogl sie obrocic ladnie przylozyc, i nie bylo by watpliwosci, a tak chcial baaardzo efektownie, i przesadzil z wysokoscia... druga bramka, ponownie blad obrony... gratuluje wygranych derbow Interowi... Milan hmm coz powiedziec...nie tego oczekiwalem, przynajmniej w derbach...

karny na Zlatanie w pierwszej polowie?! powinien byc?! :roll:

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 mar 2007, 17:05

Dla mnie karny owinein być. Ibra wyraznie przewrocil sie po tym jak Bonera postawil mu noge.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 mar 2007, 17:06

Kendo pisze:Spoznione prezenty na Dzien kobiet

A Ty co dostałaś ?

Słaby mecz bo znów Inter wygrywa jak dobrze napisał Zico. Zmiany Milanu faktycznie baardzo słabe. Gilardino chyba nawet piłki nie miał :p

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 mar 2007, 17:06

Dla mnie karny owinein być.
taz mi sie tak wydawalo..ale od arbitra bilo taka pewnoscia...jeszcze pokazal kartke Zlatanowi za symulacje, ze zwatpilem... :wink:

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 mar 2007, 17:09

dzieciol pisze:A Ty co dostałaś ?
No wlasnie nic mi nie przeslales :? .
W sumie to glupie to bylo z tym dniem kobiet. Po mecz z Valencia pokazali ze sa prawdziwymi mezczyznami.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8738
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 mar 2007, 17:16

Spoznione prezenty na Dzien kobiet
Raczej spozniony prezent na Dzien Mezczyzny :P

Ronaldo to jednak geniusz.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 17:16

guru pisze:TS borys IFC napisał:
a r9 mogl sie przynajmniej nie cieszyc

A kibice Interu mogli przynajmniej nie gwizdać. Rolling Eyes

masz racje.ja jestem fanem talentu r9 to moj ulubiony pilkarz i ja bym sie tak jak oni nie zachowywal poza tym szkoda ze tak szybko zapomnieli ile r9 dla nich zrobil..ale wiesz mimo wszystko zabolalo mnie to ze sie radowal po tym golu.mogl po prostu pobiec na swoja polowe bez okazywania radosci
EDIT:
karny na ibrze ewidentny
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, 18:06 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 mar 2007, 18:06

TS borys IFC pisze:masz racje.ja jestem fanem talentu r9 to moj ulubiony pilkarz i ja bym sie tak jak oni nie zachowywal.ale wiesz zabolalo mnie to ze sie radowal po tym golu.mogl po prostu pobiec na swoja polowe bez okazywania radosci

A Ty myślisz, ze jego nie zabolało to, jak kibice Interu na niego gwizdali przy każdym jego kontakcie z piłką? Na pewno tak. Gdyby kibice sie inaczej zachowali, on tez nie cieszyłby sie po tej bramce w taki sposób.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 mar 2007, 18:08

:lol:
Obrazek

Tak się cieszy Ronaldo
Obrazek

Oni wiedzą, że to dzień Interu. GRANDE Panowie.
Obrazek

Ibragol
Obrazek

Tiamo

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 18:09

no dobra ja nie mowie ze dobrze robili i wcale ich za to nie bronie a nawet potepiam.ale mogl im wlasnie dlatego ze na niego gwizdali pokazac ze z tych 2 przeciwnych stron(ronaldo i kibice mojej druzyny zgromadzeni na stadionie)jedna ma honor.nie zrobil tego.przykro mi

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 mar 2007, 18:34

TS borys IFC Co ty za bzdury wypisujesz. Gwizdy mu się w stu procentach należały, w taki samym stopniu za odejście do Realu co za przyjście do Milanu. Jednak mimo tego myślałem, że pozostał w nim jakiś szacunek do Morattiego i klubu, jednak się pomyliłem.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 18:40

Zico_FCI pisze:TS borys IFC Co ty za bzdury wypisujesz. Gwizdy mu się w stu procentach należały

tak?za co mu sie nalezaly?za wspanialy sezon 97/98?czy moze za to ze dizkei niemu zdobylismy puchar uefa??to jest legenda interu mimo wsyzstko.poszedl do milanu bo mial jakies ambicje i zamiast zarabiac petrodolary chcial grac w wielkim klubie.tylko oni go cchieli wiec tam poszedl.ja tez jestem tym faktem zniesmaczony ale juz sie pogodzilem.zgadzam sie jednak ze cieszyc sie po golu nie powinien ale tez i kibice nie powinni gwizdac.ty sie nie zgadzasz i ok szanuje to ale jednak radze siegnac pamiecia wstecz i przypomniec sobie dzieki komu przezywales wspaniale chwile 10 lat temu.bo ja dzieki niemu.pzdr

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 mar 2007, 18:43

TS borys IFC pisze:
Zico_FCI pisze:TS borys IFC Co ty za bzdury wypisujesz. Gwizdy mu się w stu procentach należały

tak?za co mu sie nalezaly?za wspanialy sezon 97/98?czy moze za to ze dizkei niemu zdobylismy puchar uefa??to jest legenda interu mimo wsyzstko.poszedl do milanu bo mial jakies ambicje i zamiast zarabiac petrodolary chcial grac w wielkim klubie.tylko oni go cchieli wiec tam poszedl.ja tez jestem tym faktem zniesmaczony ale juz sie pogodzilem.zgadzam sie jednak ze cieszyc sie po golu nie powinien ale tez i kibice nie powinni gwizdac.ty sie nie zgadzasz i ok szanuje to ale jednak radze siegnac pamiecia wstecz i przypomniec sobie dzieki komu przezywales wspaniale chwile 10 lat temu.bo ja dzieki niemu.pzdr
Przecież gwizdy nie są za to, że poszedł teraz do Milanu, tylko że wypiął się na Inter po Mundialu i przeszedł do Realu... :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”