W telewizji nadali

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 mar 2007, 23:46

W piątek TVP2 nadała pierwszy odcinek z nowej serii Pitbulla. Był to trochę inny odcinek niż te starej serii po których zakończeniu potrzebowałem kilku minut by dojść do siebie :wink: W odcinku nowej serii czasem chciało mi się śmiać ale po chwili przychodziła chwila opamiętania i z politowaniem a jednocześnie przerażeniem patrzyłem na działania naszej wspaniałej policji. Na początku policjanci otrzymali na piśmie w liczbie kopii – jeden (na więcej nie starczyło papieru :roll: dokładnie w piątek słyszałem policjantów mówiących m.in. o takich rzeczach) rozporządzenie aby nie pić na komisariacie wódki a co wcześniej nagminnie się zdarzało :roll: Nie było wódki czyli nie było już niczego, ciężkie jest życie naszej władzy. Jak nie można było wypić w miejscu pracy to przybyli z jakiegoś zadupia do stolycy po nowy sprzęt policjanci udali się na małe co nieco na miasto gdzie zaje… yyy skradziono im samochód ze sprzętem :lol2: Później policjanci otrzymali furę po wpłaceniu 5700zł na konto bandziorów z Mokotowa. W odcinku pojawił się też detektyw Ostrowski (?) :lol2: na wzór Rutkowskiego charakteryzujący się przede wszystkim parciem na szkło. Oprócz powyższego mieliśmy też morderstwo matki przez swoich synów którzy za pomocą wiertarki oddzielili jej głowę od reszty ciała a następnie schowali w szafie :roll: I kilka innych rzeczy świadczących o tym że jednak nie jest tak dobrze skoro jest tak źle :roll:

A 16.03 w piątek o 20:00 na TVNie pierwszy odcinek serialu 'Owróceni'. Coś na wzór kinowej wersji "Świadka koronnego' :roll: Ktoś się orientuje jak bardzo różnią się oba filmy bo jak oglądam zapowiedzi to oprócz braku boskiego Pawła Małaszyńskiego wydaje mi się że zdjęcia są te same :roll:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”