El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 mar 2007, 19:11

Ujela mnie niesamowicie postawa kibicow Barcelony po sobotnim meczu. Moze nie wszystkich, bo wbrew pozorom sa wsrod nich tez obiektywni ludzie (fakt, ze w sladowych ilosciach, ale zawsze to jakis pozytyw), to jednak przytlaczajaca wiekszosc poraza mnie swoimi spostrzezeniami. A guruje rkoeman :lol: Czemu nie jestem zdziwiony? :lol: Kilka perelek, ktore udalo mi sie wylowic :]

1. Faulu na Robinho nie bylo (faulu, po ktorym wolny->Guti->Ramos->3 bramka).

2. Karnego na Gutim nie bylo.

3. Sedzia gwizdal pod Real (no ale tu akurat nie jest osamotniony, wiekszosc kibicow Barcy placze na ta nute :( )

4. W ostatniej minucie Diarra faulowal Ronaldinho. Skad ten wniosek - bo po tym starciu Brazylijczyk wstal i tak samo zaatakowal Diarre i sedzia gwizdnal wolnego dla Realu :shock: Ten wolnym byl po rece Ronaldinho, bo jak juz lezal po tym starciu w polu karnym to pilka wpadla mu na reke. Ktos tu nie otwiera oczu ogladajac mecze? :>

5. Jest przepis, ze jak bramka pada w doliczonym czasie gry to sedzia dolicza 2 minuty :shock: Dlaczego akurat 2 minuty a nie 3? No i konkluzja - w tych doliczonych 2 minutach do doliczonych 4 minut Barcelona strzelilaby 4 gola :shock:

6. A najwiekszy popis frustracji to tekst: "guti guti guti marcion maricoooooooon marcicooooooooooon" :shock: Wiem, ze zapewne przykro patrzec jak Gutek rozjezdzal srodkowa linie Barcy, tym bardziej, ze on nic nie umie i nie jest nawet pilkarzem :(

Jeszcze nie widzialem tu szanownego rkoemana od soboty ale zapewne sie pojawi i bardzo mnie ciekawi jak tym razem mnie zaatakuje (obstawiam niesmiertelne "zenada dzieciaku" podbite ze dwa razy "frustracja" :lol: ).
I uprzedzajac - nie napisalem tego na BO bo sie balem :cry: Dzieci tak maja.

Real kradnie, sedzia z Madrytu, lalalalala. Visca!

Wróć do „Hiszpania”