Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 64

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 10 mar 2007, 21:02

2-2 to w sumie zadawalajacy wynik ponieważ w rewanżu na OT wystarczy remis,chociaż spodzoewałem sie czegoś wiecej po Diabałach> Manchester stracił bramki w 44'(Lee Cattermole)i w 46' (George Boateng)czyli na końcu pierwszej i poczatek drugiej.Można to nazwac "ciosem" poniewąz bramka "do szatni" jest ciężka do zniesienia , morale spadaja, gracze wychodza na biosko w drugije połowie z nowa wiarą na zwycieztow a tu znowu bramka , ciesze sie ze po czymś taki zdołali wyrównac :roll: strzelcami bramek dla Mu byli Rooney w 22" i Ronaldo z karnego w 68' , Larson na zakończenie zaliczył zółta kartke :roll: w rewanżu powinno być lepiej :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 mar 2007, 21:11

Meczetinio pisze:2-2 to w sumie zadawalajacy wynik ponieważ w rewanżu na OT wystarczy remis
Tak, do dogrywki. A w dogrywce wszystko mozliwe.

Mecz oglądałem tylko do 40 minuty. Obrońcy Boro mogli lepiej przyblokować Rooney'a. Zostawili mu miejsce i trafił.
Z tego co widziałem to ManU kontrolowało grę, od czasu do czasu groźnie atakowało. Jestem trochę na siebie zły, bo chciałem postawić na remis w tym meczu, ale nie postawiłem :P
Myślę, że w powtórce meczu nei bedzie żadnych niespodzianek i ManU spokojnie wygra.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 mar 2007, 21:35

Nie zmartwił mnie ten wynik 8)

Teraz Boro przyjedzie do nas i nie powinno być juz wątpliwosci , mieli swoja szanse w domu nie wykorzystali.

Mecz nawet fajny..wkoncu bramke strzelił Roo ale ile do tego zaliczył strat, do 20 minty naliczyłem chyba 6 :? W pierwszej połowie Kuszczak wyciagną dwie trudne piłki, ale te bramki które tracilsmy troche obciazaja jego konto...szczególnie ta druga gdzie nie powinien zostac na lini :roll: obrona tez się nie popisała

Larsson odchodzi i jak wróci Saha po kontuzji to bedzie miał pewne miejsce w składzie...wkońcu :twisted: Henka strzelił 3 bramki troche mało wiecj sie po nim spodziewałem

Za tydzień Bolton i tam remis bedzie jak porażka :)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 mar 2007, 18:26

Niedawno ktoś poruszył kwestię charytatywnego spotkania United vs 11 Europy. Spotkanie odbędzie się jutro i transmitowane będzie na żywo przez TVP 2. Jak ktoś nie chce słuchać Szpakowskiego, który będzie gadał ciągle o Kuszczaku i jego 'pamiętnym wpuszczonym golu z Kolumbią' to może włączyć Eurosport :wink:

Kadra reprezentacji Europy reprezentuje się tak:
devilpage.pl pisze:Bramkarze: Oliver Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas.
Obrońcy: Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso.
Pomocnicy: Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo.
Napastnicy: Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson

Awatar użytkownika
jarzyn1982
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarzyn1982 » 12 mar 2007, 19:52

CRIS7 o której jest jutro ten meczyk?

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 12 mar 2007, 20:10

Zaczyna się o 21:05, studio 15 minut wcześniej. W Manchesterze zagrają tylko obecni piłkarzy, czy jakieś old stars też, np. Andy Cole chociażby :?:
A i jeszcze jedno - tych piłkarzy powoływał Lippi, czy to decyzja z "góry" :?:
Nie wierze, że mecz będzie pokazany w TVP, Korzeniowski taki miły prezent zrobił :shock:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 mar 2007, 19:27

kapi88 pisze:Zaczyna się o 21:05, studio 15 minut wcześniej. W Manchesterze zagrają tylko obecni piłkarzy, czy jakieś old stars też, np. Andy Cole chociażby :?:
A i jeszcze jedno - tych piłkarzy powoływał Lippi, czy to decyzja z "góry" :?:
Nie wierze, że mecz będzie pokazany w TVP, Korzeniowski taki miły prezent zrobił :shock:
Powołania wysyłał Lippi. Nawet osobiście przekonywał trenerów,aby pozwolili swoim piłkarzom grać w tym meczu.

Co do Cole'a i innych byłych piłkarzy, to raczej nic takiego nie będzie miało miejsca. A szkoda.
Zagra normalna kadra United + kilku graczy z rezerw jak np. Shawcross, Lee, Gray, Barnes, Dong, Heaton.

EDIT: Wyluzuj ty na dole 8)
Ostatnio zmieniony 13 mar 2007, 19:34 przez Cris7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 13 mar 2007, 19:32

kapi88 pisze:Nie wierze, że mecz będzie pokazany w TVP
Chyba Ci jasno pisze! TVP2!

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 13 mar 2007, 19:52

Barça_Hincha pisze:
kapi88 pisze:Nie wierze, że mecz będzie pokazany w TVP
Chyba Ci jasno pisze! TVP2!
Nie pisze, tylko jest napisane !

A żeby nie było OT, liczę że w dzisiejszym meczu gracze nie będą grać o wynik. Mam nadzieję, że będą bawić publiczność jak również siebie. Myślę, że padnie kilka bramek, a zawodnicy będą pokazywali przeróżne sztuczki techniczne. Tylko, żeby nie przytrafiła się żadna kontuzja graczom ManU jak i reszty świata.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 mar 2007, 19:59

A co do składu "Team Europa" to na pewno nie wystąpi Kahn, który ma problemy z plecami i nie trenował z drużyną Bayernu :wink: podobno z zawodników Barcy (wg Mentora chyba :think: ) dotarł tylko Zambrotta, reszta przygotowuje się do meczu ligowego :wink: ale nie jestem pewien, nie pamiętam :P
A co do zestawienia Europa Team to IMO powinno wyglądać tak:
Iker- Sagnol-Carra- Matterazi- Zambrotta- Gerrard- Juninho- Pirlo- Malouda- Ronaldo- Larsson
Maldini też nie zagra, naprawdopodobniej nie zagra również w LM z Bayernem :wink:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 13 mar 2007, 20:17

w zespole Czerowonych Diabłów nie zagrją Edwin Rio i Vidic, co jest w sumie dobrą widomoscia poniewaz zagraja zmiennicy a między słupkami MU stanie nasz rodak :D w skałdzie MU wystąpi wreszcie Dong i mam nadzije ze wejdzie i sie dobrze spisze :wink: sądze ze to będzie ładny mecz ,dużo bramek,kiwek, gra fair-play, ale nie będzie to raczej zaciety mecz a obrona będzie raczje grała "lajtowo", oczywisacie jaki kibic MU licze na wygraną Diabłów:D

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 mar 2007, 20:34

Do ekipy reszty świata wg oficjalnej strony Liverpoolu dołącza także Robbie Fowler i UWAGA :!: Bolo Zenden. Pewnie z braku graczy o których pisaliście musiał sobie znaleźć zmienników, ale ludzie... Zenden już daawno nie grał to raz, a dwa że zbyt odstaje od reszty ekipy, nawet tej podstawowej z ManU.

Ehh, zawiodłem się troszku na kadrze Europy :( Liczyłem bardzo na Ville głównie, do tego brak m.in. Dinho i Ikera. Co do meczu to tego się spodziewałem, trudno żeby zlepek gwiazd bez ogrania, wiele ugrało z i tak świetnie grającym w tym sezonie ManU. Malouda piękna bramka, Ronaldo jeszcze lepsza, co mi ciężko przyznać bo go niecierpie :roll: A Scholes chyba nie wie co to za mecz, bo walczy zadziornie niemal o każdą piłke :)

Leszczu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 13 mar 2007, 21:57

Tak jak się spodziewałem... ManU sobie gra na luzach, a Europa próbuje grać na luzach. Super brameczka 8) , piękne akcje, ciekawe zwody CR7. Brawo dla ManU!

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 13 mar 2007, 21:57

Jak na razie MU prowadzi 4:1 :wink: Bramki strzelali: Rooney 2, Brown i CR dla MU oraz Malouda dla Europy. Swoja bramke mogl rowniez zdobyc Zlatan, ale strzelil z karnego w poprzeczke. Warto wspomniec, ze w bramce Czerwonych Diablow stoi Tomek Kuszczak :wink: Ogolnie meczyk jak na razie niezly. MU caly czas cisnie i przy odrobinie szczescia mogloby prowadzic wyzej. Szkoda, ze niektore gwiazdy nie dojechaly :? Najbardziej zal Ronaldo i Casillasa (z wiadomych wzgledow :wink: ).

EDIT:
No i po spotkaniu, ktore konczy sie ostatecznie wynikiem 4:3 dla MU. Dwie bramki dla Europy dolozyl w drugiej polowie Diouf. Dosc niespodziewanie na boisku w druzynie Czerwonych Diablow pojawil sie Andy Cole - pilkarz, ktory tworzyl wraz z Yorkiem chyba jeden z najlepszych atakow w historii klubu :wink: Spotkanie bez stawki, bez wiekszych emocji, ale mimo wszystko warto je bylo obejrzec (choc gdyby dojechali wszyscy awizowani, byloby pewnie jeszcze ciekawsze) :wink:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 14 mar 2007, 15:30

mecz sie skończył 4-3 oczywiscie :wink: wygrał MU ,mecz tak ja sadziłem ładny duzo kiwek goli (pięknych goli) i słabe krycie przez obrone. Mimo ze Kuszczak wpuscił ta jedna bramke to prawie sięgnał piłki,a trzeba wspomnieć ze był zasłoniety, bycmoze obroniłby ten strzał gdyby widział przeciwnika :roll:.Pomio tego co napisałem mecz był nudny i przysnąłem przy wyniku 4-2 :oops: :P dobrze że nikt nie dostał kontuzji :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”