Prison Break - Strona 18

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 mar 2007, 15:49

pablisso pisze:Uchi_
ale mu chodzilo o ten co w polsacie chyba lecial- pisal w niedziele o 22prawie.

no a na 20sty musimy czekac jeszcze 8 dni;/ ehh...

No tak, nie zwróciłem uwagi.

Mimo to żyjemy w dobie internetu i nie potrafić sobie poradzić z tak banalną rzeczą to dla mnie :angry2: .

Odcinek 20, jest pod jakże wiele mówiącym tytule "Panama", więc tym bardziej warto czekać.

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 13 mar 2007, 15:36

Uchi_ pisze: Odcinek 20, jest pod jakże wiele mówiącym tytule "Panama", więc tym bardziej warto czekać.
no tak.:D ale mi non stop siedzi w glowie to jak Michael zamknal Mahone'a w klatce tam w opuszczonej fabryce i jak Mahone powiedzial "Znajde Cie nawet w Panamie". ciekawie byc musi.

a ktos wie co z 3 sezonem? czy bedzie czy to jendak koniec? w treilerkach podaja ze do konca seri, a co z nowa?

Awatar użytkownika
berni
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 13 mar 2007, 15:50

Osobiście wolałbym, żeby Prison skończył się na drugim sezonie, bo nie mam zielonego pojęcia co scenarzyści mogliby wymyślić na kolejne 22 odcinki. Jeśli zrobią trzeci sezon to oczywiście nie będę płakał, ale wątpię, aby trzymał poziom choćby drugiego sezonu. Przeciąganie na siłę nie ma sensu, a bracia wieczność nie będą przecież uciekać. Dla kasy można jednak zrobić wszystko, więc nie zdziwię się, jeśli zrobią trzeci, a może nawet czwarty sezon.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 mar 2007, 20:43

Ja odniosę się jeszcze do odcinka dziewiętnastego, który mimo wszystko trochę mnie zaskoczył. Wydawało mi się, że jednak Caroline będzie gotowa poświęcić swoją karierę ujawniając tę rozmowę (wcześniej podobnie postąpił Pope) ale jednak kariera stoi ponad wszystkim. I wydaje mi się że właśnie to może być doskonałym tematem na stworzenie trzeciej (niestety coraz bardziej kiczowatej) serii :]

Leszczu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 15 mar 2007, 22:08

Mnie także 2x19 bardzo zaskoczył. Miałem podobne uczucia jak RóżA, p. prezydent bardzo mnie zaskoczyła. Ale dla mnie serial powinien się zakończyć już po 2 serii, bo tak może być to co z LOST... Czyli tragicznie imo :/

Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 17 mar 2007, 11:23

Za długo tego nie mogą robić bo akcja w filmie musi skończyć się w miesiącu, tyle temu gostku zostało do egzekucji. 8)

Przyznam, że zaciekawił mnie ten serial.

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 17 mar 2007, 12:34

Za długo tego nie mogą robić bo akcja w filmie musi skończyć się w miesiącu, tyle temu gostku zostało do egzekucji.
mowisz o 1 sezaonie czy o co chodzi?:)

Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 17 mar 2007, 13:19

Nie obejrzałem całego pierwszego sezonu :twisted:

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 21 mar 2007, 8:58

kolejny odcinek za nami a tu cisza :) co jest ?:>

Odcinek ciekawy, C-Note na wolnosci ze swoja rodzina, Sara w wiezieniu, Mahone jak zawsze nie ma wyboru, T-Bag niby glupi a madry, kazdemu ucieka, szkoda tej panny co zamordowal :/

ktos wie kiedy kolejny odcinek? w poniedzialek ?

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 21 mar 2007, 14:04

Kaczormistrz pisze:Sara w wiezieniu
Oby następna seria nie opierała się na ratowaniu Sary z więzienia :roll:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 mar 2007, 15:56

Najlepiej, gdyby w ogóle nie było 3 sezonu.Jednak przeczytałem, że pod koniec wakacji zacznie się jego emisję, co mnie nie tyle nie pokoji, co poprostu niesmaczy.W zasadzie już 2 sezon był ciągnięty na siłę, co było zrozumiałe, bo bracie musieli jakoś uciec Mahone'owi, rozumiem, że cała seria musiała być, no ale kolejne odcinki to przesada.Nawet nie wiem jaką by tematykę by przedstawiały, to jednak znów by były to na siłę ciągnięte historie ( Sara, bracia w Panamie, T-Bag uciekł ? :? ), będące swojego rodzaju pościgiem za kasą.To tak jak z dobrym arystą - lepiej, niech odejdzie w chwale, niż wypalony, a chyba do takiego wniosku dochodzą produceńci PB.

Co do ostatniego odcinka, to szkoda, że tak szybko Mahone wpadł na tą Panamę, jakoś tak zbyt szybko na nią wpadł.Fajnie, bo wątek C-Note'a został nie dokończony, nie wiadomo co się stanie z T-Bagiem, a bracia w rozłące.Wreszcie nie mogę się doczekać kolejnego odcinka :).

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 kwie 2007, 20:26

21 odcinek tyle samo wyjaśnił co na koniec skomplikował. Najbardziej zaciekawił mnie wątek z Sarą i Kellermanem- ciekawe jak się skończy ta rozprawa :roll: Przecież Paul został 'wymazany' więc czy Jego zeznania cokolwiek dadzą? Tym bardziej że Firma potrafi wszystko zatuszować...
Zdziwiła mnie również nieporadność Linca, ma na muszce Mahone'a i daje się tak wykiwać :/ No i oczywiście Michael spieszy mu z pomocą :)

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 02 kwie 2007, 8:37

Szkoda, że już dziś ostatni odcinek 2 sezonu :/ Jestem ciekaw jak to się zakończy... :P

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 02 kwie 2007, 9:04

RóżA pisze: Przecież Paul został 'wymazany'
A czy później nie postawił warunku firmie, żeby przywrócili go "do życia" w zamian za pomoc??

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 kwie 2007, 12:37

Warunek postawił, ale Firma i tak nic sobie z niego nie zrobiła. Przecież Mahone miał go zabić :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”