Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 16:54
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 mar 2007, 16:57
Gdybym spotkał cie kiedyś na swojej drodze , to nakopałbym ci tak w morde żebys juz sie tak nie 'mądrował' . Ale coż by tu zrobicMentor pisze:Ten 'felieton' jest przecudny. Od 12-latka dla 12-latków. Dlatego nie dziwi mnie, że kaczemu się spodobał.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 16:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 17:44
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 13 mar 2007, 18:15
Może nie "Far$a" kradnie, ale kilka karnych dla Katalończyków było bynajmniej wątpliwych...Mentor pisze:"Far$a kradnie! - Hala Madrid!"
Kibice Barcelony z poprzedniego sezonu na pewno mogą być zadowoleni z postawy R10 w ich klubie. Jednak fani samego Ronaldinho powodów do dumy z poprzedniego sezonu mieć nie mogą, ponieważ zawalił najważniejszą imprezę piłkarską w tym roku. A Zidane nie grał w klubie tak dobrze jak Ronaldinho, jednak zachwycił formą w Niemczech i imo pięknie zakończył karierę (omijamy wpadkę z Materazzim). Porównując najlepszy etap kariery Ronaldinho (dotychczas) i Zidane'a to mogę z pewnością powiedzieć, że ten drugi był lepszym zawodnikiem. Jego fantastyczny gol z Leverusen zostanie w pamięci do końca życia. Jednak gol Brazylijczyka z Anglią także był przepiękny. Myślę, że mimo podobnych pozycji ci zawodnicy prezentowali/prezentują różny futbol. Hala Madrid!Mentor pisze:Nieistotne, że w poprzednim sezonie Ronaldinho strzelił 25 goli i zaliczył 19 asyst Krzywy Nieistotne, że zdobył mistrzostwo Hiszpanii i Ligę Mistrzów. Kibice Barcelony mają powody do kompleksów
Leszczu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 18:28
Podobnie jak kilka decyzji na korzyść RealuLeszczu pisze:kilka karnych dla Katalończyków było bynajmniej wątpliwych...
Znowu wraca ten tematLeszczu pisze:Kibice Barcelony z poprzedniego sezonu na pewno mogą być zadowoleni z postawy R10 w ich klubie. Jednak fani samego Ronaldinho powodów do dumy z poprzedniego sezonu mieć nie mogą, ponieważ zawalił najważniejszą imprezę piłkarską w tym roku...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 13 mar 2007, 18:32
Tak, też prawda, oglądam mecze i rzeczywiście, czasem sędziowie gwiżdżą na korzyść Realu, jednak zauważyłem więcej korzyści dla BarcyMentor pisze:kilka decyzji na korzyść Realu
Może to prawda, jednak zawodnik, który ma dostać nagrodę za cały rok, musi grać rewelacyjnie w lidze/LM i co najmniej średnio w MŚ (lub odwrotnie). A Ronaldoinho nie grał nic na Mundialu. Sądzę, że nagrodę powinien odebrać Thierry Henry (dobry sezon, dobry Mundial - ciągle światowy poziom)Mentor pisze:Nagroda piłkarza roku przyznawana jest, że postawę w całym sezonie a nie na Mundialu
Leszczu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 18:35
Leszczu pisze:Tak, też prawda, oglądam mecze i rzeczywiście, czasem sędziowie gwiżdżą na korzyść Realu, jednak zauważyłem więcej korzyści dla Barcy
Tymczasem Zidane grał piach w czasie sezonu i zagrał dwa czy trzy dobre mecze na MundialuLeszczu pisze:Może to prawda, jednak zawodnik, który ma dostać nagrodę za cały rok, musi grać rewelacyjnie w lidze/LM i co najmniej średnio w MŚ (lub odwrotnie).
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 mar 2007, 18:39
wtrące swoją, neurtalnąLeszczu pisze:Tak, też prawda, oglądam mecze i rzeczywiście, czasem sędziowie gwiżdżą na korzyść Realu, jednak zauważyłem więcej korzyści dla Barcy
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 13 mar 2007, 18:43
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 mar 2007, 18:49
zęstym błedem jest IMO złe ustawianie się sędziów podczas meczu
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 mar 2007, 19:02
Leszczu pisze:Tak, też prawda, oglądam mecze i rzeczywiście, czasem sędziowie gwiżdżą na korzyść Realu, jednak zauważyłem więcej korzyści dla Barcy
Ktore to były, jakbys mogł przynajmniej te kilka wymienic...Juz jeden kolega tak mowil, a chyba nie podał choc jedengo.Leszczu pisze:Może nie "Far$a" kradnie, ale kilka karnych dla Katalończyków było bynajmniej wątpliwych...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 13 mar 2007, 19:06
Berik pisze:zaraz wyskoczy jakis koles z rm.pl albo leszczu i zaczna sypac zdanka typu: "znowu barca ma szczescie, GDYBY nie sedzie to BY przegrali"
Leszczu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 mar 2007, 19:10
Leszczu pisze: Omg, nie chodzi mi o to, że Barca wygrywa dzięki sędziom, jednak niejednokrotnie zdarzało się, że Barca wygrywała po niesłusznym karnym (dokładnie nie pamiętam, jakie to były mecze)
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 13 mar 2007, 19:15
Leszczu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio