wątpię, żeby ktoś to widziałLeszczu pisze:Może nie wynika to z miłości do jednego z tych klubów, jednak skoro są tacy słabi, a ktoś od nich wyższy to widzi, to w końcu można ich zmienić kiedyś, nie?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 mar 2007, 19:16
wątpię, żeby ktoś to widziałLeszczu pisze:Może nie wynika to z miłości do jednego z tych klubów, jednak skoro są tacy słabi, a ktoś od nich wyższy to widzi, to w końcu można ich zmienić kiedyś, nie?
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 19:46
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 13 mar 2007, 19:52
Leszczu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 20:01
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 mar 2007, 20:02
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 13 mar 2007, 20:05
llcooljay

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 13 mar 2007, 20:07
niestety twoje dewagacje są tak samo wyolbrzymione, jak to mierne dzieło tego autora z rm.plmentor pisze:Ostatnio bardzo popularne? Nie sądzę, aby motyw ten zyskał popularność w ostatnim czasie. Negowanie sukcesów Realu pod batutą Franco zawsze cieszyło się podobną 'popularnością'. Ja zupełnie nie rozumiem co w tym dziwnego. Czy może autor chce nam powiedzieć, że wiązanie sukcesów Realu (w tamtych czasach) z osobą generała jest bezpodstawne? To by zakrawało na ignorancję ze strony autora więc przyjmijmy, że wspomniał sobie ot tak zupełnie niepotrzebnie
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 20:17
Luuuuudziiieeeeeeeassurbanipal pisze:i czy naprawdę dalej porównując tych graczy uważasz, że Roni osiągnął wiecej?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 mar 2007, 20:21
Mentor pisze:Niczego nie muszę zarzucać ponieważ to Ty napisałeś, że Barcelona wygrywała mecze po niesłusznie podyktowanych karnych a więc Ty powinieneś poprzeć swoją śmiałą tezę jakimiś argumentami. Ja nie mam zamiaru Ci ułatwiać sprawy.
Osobiscie niw mowilem, ze sedziowie nam ukradli punkty, jednak chyba nikt nie powazny nie powie, ze sedziowie nie popelniali tam błedow przeciwko Barcelonie...Krzysztof Jarzyna pisze: niemniej jednak po ostatnim GD i meczu w Sewilli widac, ze kibice Barcy lubia uciekac sie do stwierdzen, ze wszystko sprzysiega sie przeciwko nim, a sedzia z Madrytu
Napisałem, ze sedzia nie był konsekwentny. Napisałem takze o błedach obroncow, braku skutecznosci, nie trafionej taktyce czyli jasno da sie wyczytac, ze wieksza wine ponosi sama Barca... Ty masz ogromne problemy, bo nawet wytykasz mi ze pisze cos o karnych a nawet wczesniej w temacie dot. GD o tym nie wpsomniałem.assurbanipal pisze:a tak nie jest? Przecież wystarczy poczytać w temacie GD teksty Jarziego, który niby wini Oleguera, a faktycznie robi aluzje w kierunku sędziego.
Polskiej prasy nie czytam, ale zdanie o tym panu juz wyrazilem, nic co on powiedzial sie jeszcze nie sprawdzilo. Nawet smieszny transfer Didy.assurbanipal pisze:Orłowskiego
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 13 mar 2007, 20:22
wiesz tutaj sprawa jest podobnie porypana jak z oskarami ..... czasami dostaje się nagrody za całokształ, a wydaje mi się, że własnie tak było w tej sytuacji. Przypomnę jeszcze o MŚ. Przecież własnie gra na tej najwiekszej imprezie bardzo często o laurach decyduje, a tam raczej Roni sie nie pokazał ? Natomiast Zizu poza skandalicznym zachowaniem w finale rozegrał bardzo dobre mistrzostwa.JEDEN SEZON! Sezon w którym Ronaldinho zasłużył na wyróżnienie bardziej niż Zidane.
przepraszam serdecznie kolegę i dziekuję za tak suptelny donos.jarzinho pisze:Tak na zakonczenie denerwuje mnie to, ze assurbanipal specjalnie przeinacza ciagle moj nick, robi to specjalnie a zaden z modow nie ma ochoty go karac
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 20:25
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 13 mar 2007, 20:30
to jak sam zauważyłeś, nie licząc fazy grupowej, wystarczający argument, bo raczej więcej ich rozegrać nie mógłZidane na mistrzostwach rozegrał dwa czy trzy dobre mecze.
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2007, 20:34
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 13 mar 2007, 20:41
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 mar 2007, 0:03
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio