Inter - Valencia 21 II 2007 - Strona 13

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Z pojedynku zwycięsko wyjdzie

Inter
30
55%
Valencia
25
45%
Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 14 mar 2007, 16:48

W moim odczuciu kary (dla naszych zawodników-bo na temat piłkarzy Interu się nie będę wypowiadał) zasłużone.To co zrobił Navarro to zwykły bandytyzm i tego typu "patologie" powinny być surowo karane.

Oficjalna strona UEFA nie wspomina nic o zamknięciu stadionu czego najbardziej się obawiałem.Na tym etapie rozgrywek atut własnego boiska jest nieoceniony.I cieszy mnie to,że będziemy mogli przy pełnych trybunach podjąć Chelsea i mam nadzieję Liverpool :wink:

Sempre Che...

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 14 mar 2007, 16:57

Kary zasłużone, ale dlaczego kary nie dostał również Burdisso? Przecież to on pierwszy zaczął się sadzić do Marcheny, a ten się tylko bronił. No chyba, że UEFA uznała, że karę już mu wymierzył Navarro :)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 mar 2007, 17:04

Jak to nie dostał? Dostał 6 meczy zawieszenia :wink:
i jeszcze jedna ciekawa informacja, bo Zico pytał się czy ta dyskwalifikacja Navarro obejmuje tylko LM czy wszystkie rozgrywki :wink:
UEFA poinformowała w środę, że zwróci się do Międzynarodowej Federacji Piłkarskiej (FIFA), by kara nałożona na Navarro skutkowała także na rozgrywki krajowe oraz ewentualne występy w reprezentacji Hiszpanii.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 mar 2007, 17:18

rkoeman pisze:a toldo i kilku innych za to co robili?
Co zrobił Toldo ? To właśnie Cordoba, Maicon i Cruz dostali kary za "próbę rewanżu". Dziwne, że nikt z Valencii za to nie dostał. Na przykład ten co trzymał za szyje Cordobe.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 mar 2007, 17:29

Zico_FCI pisze:Co zrobił Toldo ?
wparował jak czołg do szatni Valenci :wink: skorzystał z tego, że ochrona zabrała się za uspokajanie działaczy obu klubów :P

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 14 mar 2007, 17:32

Zico_FCI pisze:Na przykład ten co trzymał za szyje Cordobe.

To akurat trener bramkarzy Emilio Blanco.Odnośnie jego zachowania nie powinno być zastrzeżeń,bowiem nie miał na celu zaognienia konfliktu (w tej konkretnej sytuacji),a próbował uspokoić Cordobę.Może nieco zbyt "poufale" ale mimo wszystko uspokajał go.Natomiast później między nim a Zlatanem niemal doszło do starcia.Na szczęście tylko niemal.

pozdr

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 mar 2007, 17:51

Aż dziw, ze najwiekszy brutal i cham wg wszystkich fachowcow, komentatorow, dziennikarzy, specjalistow, ekspertow, reporterow, kibicow, pilkarzy, trenerow i wiele innych osob, czyli Marco nie bral udzialu w bójce, tylko rozdzielal inne osoby.

Co do kar - to chyba sluszne, choc zapewne ta dot. Navarro bedzie zredukowana. Napewno jakies odwolania beda pisane, wiec kara bedzie mniejsza. Choc obym sie mylil oczywiscie.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 mar 2007, 21:14

Ostatnio ogladałem te sytuacjem jeszcze raz na youtubie i powiem szczerze kara zasłużona i w miare sprawiedliwa. Bo niezaleznie od tego kto sprowokował pierwszy Marchena czy Burdisso to gdyby nie "imbecyl" (cytuje Toldo, ale mozecie smialo dac wp) Navarro nie przebiegł poł boiska by pomoc piatce zawodników Valencii którzy probowali uspokoić Burdisso to awantura skończyła by się po minucie. I postawcie się w sytuacji Cordoby, Cruza i Maicona którzy to obsrwowali. Odrazu mowie nie pochwalam tego typu zachowania, ale irytuje mnie to wybielanie zawodników Valencii co ciekawe nie przez kibiców Ches.

Widze, ze WP dla Babela przycmiło bojke na Mestalla nie pozostaje mi nic innego jak standardowe 2WP // Babel
Ostatnio zmieniony 15 mar 2007, 18:52 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 mar 2007, 21:17

Babel pisze:cytuje Toldo, ale mozecie smialo dac wp
Co za demagogia. Wiadomo,ze nie mozemy. Jak niby?

Pisałem do tych co mogą // Babel

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 15 mar 2007, 17:19

babel pisze: irytuje mnie to wybielanie zawodników Valencii co ciekawe nie przez kibiców Ches.
.... a kto tu kogo wybiela? Przecież nikt nie broni Navarro. Natomiast inna sprawa to Marchena. Do aniołków on nie należy, ale akurat wtedy jedynie się bronił przed nieumięjącym przegrywać Burdisso.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 mar 2007, 17:29

i widze ze nie ma wp dla babela. mimo ze zglosilem posta. jak na napisalem o 'buraczkach' od razu dostalem wp

zatem jak to jest?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 mar 2007, 17:38

kuman, a co modzi mają działać z prędkścią światła? myk i juz jest Wp? daj im czas na podwieczorek :P czy co tam oni teraz robią :P
Babel pisze:I postawcie się w sytuacji Cordoby, Cruza i Maicona którzy to obsrwowali.
cóż 99% piłkarzy zareagowałoby tak jak oni, ciężko jest powstrzymac emocje w takiej sytuacji

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 mar 2007, 17:48

wczoraj zglosilem. ja swojego wp dostalem od razu i to mnie zastanawia. jezeli bable go nie dostanie nie zawali sie moj swiat ale wtedy cos zostanie pokazane :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 mar 2007, 17:51

ale wtedy cos zostanie pokazane
Tobie powinni dac warna za brak znakow interpunkcyjnych. Przeciez tego sie czytac nie da, nie wiadomo, w ktorym momencie zrobic pauze na oddech. Same kropki niewiele pomagaja.

A wracajac do tematu - to chyba wszystko zostalo juz powiedziane, wytlumaczone, itp. Moim zdaniem nie ma sensu juz ciagnac tego tematu dalej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”