Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2007, 13:48
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 lut 2007, 13:54
Ty naprawde czytasz to co chcesz przeczytac. Moze sie to leczy, probowales? Okulista najpierw.rkoeman pisze:jestem wielce ciekaw co napiszesz i wytlumaczysz dlaczego nie mozna pisac ze gra zle a mozna pisac ze raul gra zle
, no ale Ty czytania ze zrozumieniem chyba nie opanowales jeszcze.rkoeman pisze:nie mozna pisac ze gra zle
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2007, 14:04
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lut 2007, 14:27
Wyboldowowałem kluczowy fragment.Krzysztof Jarzyna pisze:A moze VV po prostu broni lepiej niz w poprzednich sezonach, przez co kibice Barcelony uwazaja go juz za - uwaga - polboga polczlowieka?

Krzysztof Jarzyna pisze:Mysle, ze powinien, w jakims meczu towarzyskim w 70 minucie. Ale zaraz zaraz, przeciez Katalonia to nie Hiszpania!
NapinkąKrzysztof Jarzyna pisze:A tu juz zalecialo... a zreszta niewazne czym
Nie zawsze, ale od czasu do czasu na pewno. Zresztą nigdy nie napisałem, że fioletowa stronka jest beznadziejna pod kątem informacji itp. Zawsze wyśmiewam ją tylko z powodu komentarzy pod newsami i momentami forum.Krzysztof Jarzyna pisze:Czyli rozumiem, ze w kwestiach hiszpanskich artykulow opierasz sie na tym, co przetlumacza na rm.pl? No widzisz, czyli do czegos sie jednak przydaje.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 lut 2007, 22:03
Dobra. Przerysowalem. Jak to czesto robie. Takie wyolbrzymienie, nawiazanie jednoczesnie do "polbogapolczlowieka Robinho". Wybacz, ale moja kreatywnosc i polot w ostatnim czasie pozostawia wiele do zyczenia.Mentor pisze:Wyboldowowałem kluczowy fragment.
Albo alkohol wyżarł mi oczy albo na naszym forum kibice Barcelony nie uważają (a przynajmniej tak nie piszą), że Valdes jest półbogiem półczłowiekiem
Tu nie chodzi o kpine tylko o brak konsekwencji, ktory mnie wrecz rozklada na lopatki. I to nie tylko w tym przypadku, tylko tak ogolnie (dlatego napisalem, ze to temat na inna rozmowe). Jezeli Katalonia to nie Hiszpania to dlaczego on ma grac w reprezentacji Hiszpanii? Uprzedzam - znow przerysowanie, ale od takich pytan i stwierdzen nie da sie uciec, bo one nasuwaja sie same.Mentor pisze:Wzmianka ta była tak samo niepotrzebna i niezwiązana z tematem jak Twoje zalatujące kpiną zdanie
Jak Ci sie chce to przejrzyj jakies moje stare posty (specjalnie tak pisze, bo wiem ze Ci sie nie bedzie chcialoMentor pisze:Rozumiem, że obrona Realu w tym sezonie gra słabo przez co Iker ma więcej pracy a to z kolei przekłada się na więcej piłek wyciąganych z siatki, ale robiąc z tego argument koronny możemy przyjąć, że co złego to nie Iker a to już się mija z prawdą. Casillas popełnia dużo więcej błędów niż chociażby w poprzednim sezonie a Valdes z kolei popełnia ich mniej. Broni świetnie i w przeciągu całego sezonu (znaczy się do tej pory) jest obok Iniesty chyba najpewniejszym punktem zespołu. Niejednokrotnie ratował już drużynę a obrona wcale nie spisuje się w tym sezonie lepiej niż w ubiegłym. Przez pewien czas mogliśmy nawet na obronę narzekać bo nie grała tak jak powinna a wtedy Valdes był w centrum uwagi.
Cokolwiek.Mentor pisze:Napinką
Pewnie duzo wagarowales albo chorowales.rkoeman pisze:opanowalem. z prostej przyczyny. jak zaczynales podstawowke to ja ja wlasnie konczylem
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2007, 22:46
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 mar 2007, 19:42
Kod: Zaznacz cały
Atlético Madryt: Antonio López, Fernando Torres.
Arsenal: Cesc Fabregas.
Barcelona: Iniesta, Xavi, Puyol.
Betis: Juanito.
Celta: Angel.
Deportivo: Capdevila.
Liverpool: Reina, Xabi Alonso.
Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos.
Sevilla: Javi Navarro.
Valencia: Angulo, Morientes, Silva, Villa, Albelda, Marchena.jak mozna takich pilkarzy omijac WSTYD I CHANBA
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xeneize » 16 mar 2007, 23:27
xeneize
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 17 mar 2007, 10:20
Gdzie Ty widzisz brak Puyola i Ramosa?xeneize pisze:Lista nieobecnych wygląda naprawdę imponująco - Reyes, Joaquin, Vicente, Luis Garcia, Puyol, Sergio Ramos
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 mar 2007, 11:30
bo nie gra wogóle w Atletico zrezygnował z niego Aguirre na rzecz Antonio LopezaBerik pisze:nie ma Pernii
RaulaBerik pisze:NIeobecnosc w skladzie Gutiego i Raula
Berik pisze:Reyes tez
Berik pisze:Villarreal gra naprawde slabo , a Marcos dostosowuje sie poziomem do kolegow
gra, ogony w Valencii koncówki albo tylko 2 połowyBerik pisze:Joaquin nic nie gra
jeśli miała to być ironia to była beznadziejnaJarzinho pisze:na rm.pl nikt jeszcze nie zauwazył, ze w kadrze brakuje takze Salgado...
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xeneize » 17 mar 2007, 11:46
Hehe, wszystko się zgadza. Owszem, Puyol i Ramos są w kadrze, tyle że w meczu przeciwko Duńczykom nie będą mogli wystąpić z powodu nadmiaru żółtych kartek.Berik pisze:Gdzie Ty widzisz brak Puyola i Ramosa?
xeneize
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 mar 2007, 14:54
vakabayashi pisze:każdy nawet najmniej rozgranięty kibic Realu wie ze Salgado gra fatalnie
vakabayashi pisze:Guti za to na szanse ponownie zasługuje, choć nie bede sie spierał
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 17 mar 2007, 15:37
Jarzinho pisze:Jednak niedługo do formy powininen wrocic Del Horno
Jarzinho pisze:Joaquin+Ryees to na dzien dzisiejszy osłabienia dla Hiszpanii przy ewentualnej grze...
xeneize pisze:Co z tego, że mają duet świetnych napastników kiedy Aragones nie potrafi jakoś sensownie zestawić drugiej linii przez co szwankuje gra całego zespołu. Kompletnie nie rozumiem jego wizji gry polegającej na upychaniu do jednej formacji kilku zawodników o dość podobnych walorach
Kolejny uraz Vicente.Tym razem przykurcz mięśnia uda (poprzednio mikrouszkodzenia włókien mięśniowych).Nasz lewoskrzydłowy ma zbyt wiele urazów.I w obecnym sezonie już raczej nie ma szans na powrót do reprezentacji.Jarzinho pisze:a jest jeszcze Vincente.
Valencianista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 mar 2007, 16:35
nie rozumiem jak można sie sugerować opinia 13-12 latków z tej strony rm.pl takie ważne jest dla Ciebie ich zdanieJarzinho pisze:Powaznie, szkoda, ze tego samego nie dostrzegli u Raula, ktory podobno tylko ostatnio gra słabo
Valencianista pisze:Kolejny uraz Vicente
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 mar 2007, 22:18
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio