Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 mar 2007, 11:51
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 mar 2007, 12:19
Ale po dogrywce - tak wiec Sikor akurat mial sluszne obiekcje bo Hincha zagral to w STSie (tak mi sie wydaje) a tam nie biora pod uwage dogrywek - reasumujac typ nie wszedlcloner pisze:Jeziorowcy wygrali
1cloner pisze:Arka Gdynia - Pogon Szczecin x 3.50
Wiele osob gra ten mecz - mnie jakos on nie przekonuje jednakvakabayashi pisze:Bełchatów - Legia 1 - 2.10
i nie ma co patrzec na tamten meczvakabayashi pisze:wiadomo GKS pobił Legie w pucharze i nie ma żadnych widoków zeby nie zrobił tego jeszcze raz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 mar 2007, 12:37
Bo to nie był pewniakBarça_Hincha pisze:Phoenix Suns - Detroit Pistons 83-105 A taki pewniak Mać
Tylko że Lakers wygrali po dogrywce więc stawiając na nich u buka naziemnego też byś przegrałcloner pisze:Jeziorowcy wygrali, a Slonca przegraly Laughing
106:86Yukasz pisze:Patrząc na ostatnie mecze obu drużyn to powinien wejsc ten typ:
Golden State - Minnesota 1 1.43
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 17 mar 2007, 13:14
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 mar 2007, 13:23
zgadzam sie ale kurs fatalnyBarça_Hincha pisze:Chelsea - SHU 1
Barça_Hincha pisze:Besiktas - Erciyesspor 1
FC Brugge - FC Brussels 1czeher pisze:lgijskiej ligi trzymam sie z daleka wiec nie wiem
ale z Lubinem sie moge zgodzić![]()
czeher pisze:i nie ma co patrzec na tamten mecz Tam graly inne teamy niz teraz w lidze - juniorzy, rezerwpwi, rekonwalescenci czy zawieszeni w lidze za kartki - zas Legia miala juz zapewniony awans do dalszej fazy
i mimo wszystko Gks pojechal po nich niezle, rezerwy Gks kontra rezerwy Legii i jak sie skonczyło![]()
czeher pisze:GKS z Widzewem znowu nie gral tak dobrze
z Widzewem moze nie, ale wyobraz sobie jaka motywacja w zawodniak bedzie na mecz z 'wielka' Legia zawsze jest tak ze druzyna chce z calej sily ograć tych z 'warszawki'
czeher pisze:Legia i Wdowczyk jest pod sciana i nie zdziwie sie jak L wygra to spotkania
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 mar 2007, 13:27
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 17 mar 2007, 13:54
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 mar 2007, 19:36
polecam grac na Aachen 1
Ale to :
Albinoleffe - Verona x 2.55
oraz to :
Arka Gdynia - Pogon Szczecin x 3.50
a moze nawet to :
Vicenza - Pescara 2 6.00
powinno wejsc
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 17 mar 2007, 21:28
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 mar 2007, 21:53
to czemu sie nie chwaliles swoja wiedza przed meczem ?wiedzialem, po prostu wiedzialem ze Eintrach wygra
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 17 mar 2007, 22:11
Bo postawilem to w ostatniej chwili i nie mialem tego na wczesniejszym kuponie mimo ze bylem pewnien ze Bayern tego meczu nie wygracloner pisze:to czemu sie nie chwaliles swoja wiedza przed meczem ?
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 mar 2007, 22:14
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 17 mar 2007, 22:16
3:0Barça_Hincha pisze:Chelsea - SHU 1
4:1Barça_Hincha pisze:FC Brugge - FC Brussels 1
2:4Barça_Hincha pisze:Lubin (strzeli/nie strz.) 1
Niecierpliwie oczekuję tego meczuBarça_Hincha pisze:FC Brugge - FC Brussels 1
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 17 mar 2007, 22:49
Ja wiem, że na forum są mądrzejsi ode mnie wiec nie za bardzo chce ujawniac moje typy ktore przemawiaja do mnie tylko moim przeciuciem.cloner pisze:nie sciemniaj, nikt by Cie nie wysmial. Jakos nie chce mi sie wierzyc w taki kupon.
Po pierwsze to RangIz, a po drugie to j.w.Barça_Hincha pisze:Osobiście nie wierzę abyś Ranguz grał na Eintracht
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 mar 2007, 0:14
Z tych normalnych osób to np ja gram NBA u naziemnychcloner pisze:Ale kto normalny gra NBA u naziemnych ? przeciez tam czesto sa dogrywki i nigdy nie wiadomo kiedy sie trafi Wink
Barça_Hincha pisze:I taki kuponik na NBA dzisiejsze:
San Antonio - Boston 1 Rolling Eyes (1.10)
Milwaukee - Charlotte 1 Question
Memphis - Chicago 2 (1.55) dużo kurs... Surprised
I jak Question
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio