Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007 - Strona 17

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto będzie Mistrzem Anglii w sezonie 2006/2007

Manchester United
66
46%
Chelsea Londyn
40
28%
Arsenal
22
15%
Liverpool
3
2%
Everton
3
2%
Tottenham
0
Brak głosów
Bolton
3
2%
Newcastle
1
1%
Blackburn
5
3%
Manchester City
2
1%
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 lut 2007, 17:54

Ja mysle ze to nie slaby wystep ManU ale bardzo dobra gra Chartlonu ktory mimo tego ze znajduje sie nisko w tabeli to wlasnie teraz pomalu zaczyna walczyc o wyjscie ze strefy spadkowej i kazda druzyna z ktra bedzie gral Chartlon bedzie miala ciezko wkoncu Chelsea tez wymeczyla przed tygodniem 1:0 z The Adicks wiec mysle ze nie ma tu mowy o zadnym spadku formy tylko o wymagajacym przeciwniku.

Pozdro for all

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 mar 2007, 0:09

Tak sobie przegładałęm na kompie co posiadam i znalazłem :)

Prognozy dziennikarzy Sky Sport przed rozpoczęciem sezonu 2006-2007:

Do inauguracji sezonu w Premiership pozostał niecały dzień. Dziennikarze SkySports poświęcili trochę czasu i wytypowali jak będzie wyglądał kolejny rok najstarszej ligi świata.

Ich zdaniem tytuł wywalczy po raz 3 z rzędu Chelsea Londyn. Najskuteczniejszym graczem będzie sprowadzony z Milanu Szewczenko. Drugie miejsce zajmie Liverpool. Gwiazą sezonu będzie oczywiście Steven Gerrard, a ich najlepszy transferowy hit to sprowadzenie Craiga Bellamy. Trzecią lokatę zająć ma Arsenal Londyn. Ich najlepszy transfer to Tomas Rosicky. Prawdopodobnym królem strzelców będzie Henry. Czwarta pozycja pozostaje dla Manchesteru United. Najlepszy transfer to sprowadzony z Tottenhamu defensywny pomocnik Carrick. 5 lokatę zajmie Tottenham, a 6 Newcastle United. 7 pozycję zająć ma West Ham United. Everton 8, Blackburn ma być 9, Bolton 10, Middlesbrough 11, Portsmouth 12, Manchester Ciyt 13, Aston Villa 14 Charlton 15, Wigan 16, Fulham 17.

Do spadku na 18 pozycji szykowany jest Reading, 19 Watford, 20 Sheffield Utd.

Jeszcze nie koniec sezonu ale sie troche na szczesicie chłopaki przejechali z tymi prognozami :P

Chelsea dzisiaj spacerek z z Sheffield...ale tego sie spodziewałem :roll:

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 18 mar 2007, 12:28

Oj mocno się pomylili panowie ze SKY, Manchester jest liderem, a oni powiedzieli, że zajmie 4 miejsce, Henry ma kontuzję do końca sezonu, ale i tak ma mało bramek, dalej Sheva, każdy wie jak sobie radzi i w tym sezonie gwiazdą nie będzie zbyt dużą, może w następnym. Ja osobiście, nie faworyzuję z żadnym klubem z Premiership, ale myślę, że wygra Man Utd.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 18 mar 2007, 12:36

Nikt nie przewidzial tegorocznej tabeli Premiership. Ja wkleje jeszcze artykuł z jednej z dosc szanowanego w Angli, The Guardian(po angielsku ale chyba dacie rade :D)

Who's finishing where - Paul Wilson's 2006-2007 Premiership final table:

1 Liverpool Will be going all out for the title this season, to judge by Wednesday's Champions League quali?er, and they can get under Chelsea's skin.

2 Chelsea Will be putting everything into Europe this year. We hope.

3 Arsenal Tomas Rosicky, the new Dennis Bergkamp.

4 Spurs New, improved lasagne recipe.

5 Manchester United Where are the goals going to come from?

6 Everton Andy Johnson a big success.

7 Blackburn Mark Hughes puts down a marker for possible Old Trafford vacancy.

8 Bolton Steady, but no surprises.

9 Newcastle Happy to be mid-table.

10 Aston Villa On the up, maybe a Carling Cup ?nal in a season or two.

11 Middlesbrough Gareth Southgate may struggle, but still a well-run club with good players.

12 West Ham Can't possibly match last season's success. Can they?

13 Portsmouth Wild stab in the dark. Could ? nish anywhere.

14 Charlton Iain Dowie ?nds going tough at ? rst but ? nishes strongly. Just so people notice there's a new manager.

15 Wigan Due a relegation struggle.

16 Manchester City Due a relegation scare.

17 Sheffield United Neil Warnock is a good manager and he has not waited all this time to go straight back down.

18 Watford Down in last-day drama.

19 Fulham Chris Coleman has his work cut out.

20 Reading The new Sunderland.

Wiadomo ze sezon jeszcze sie nie skonczył, ale panowie naprawde mocno sie pomylili.
Największą beke mam z pogrubionych fragmentów.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 mar 2007, 13:30

To ja jeszcze dam artykuł Rafał Steca który czarno widzi przyszłosc MU :lol:

Rafał Stec przed seoznem 2006/07

Klęska totalna - Manchester United. Trener Alex Fergsuon powoli staje się zakładnikiem Wayne'a Rooneya. Wskutek konfliktów stracił już tyle gwiazd (Stam, Beckham, Keane, teraz van Nistelrooy), że na kolejny ubytek go nie stać, więc genialnego chuligana zrugać się boi, a ten chuligani coraz śmielej. Jeśli Rooney będzie dyskwalifikowany za czerwone kartki, a C. Ronaldo - wygwizdywany na każdym stadionie, to kto będzie strzelał gole dla "Czerwonych Diabłów"? 19-letni Giuseppe Rossi? MU od lat ponosi klęski na transferowym rynku, staje się powoli drużyną bez charakteru i potrzebuje cudu (Fernando Torres?), by walczyć o coś więcej niż czwarte miejsce w lidze angielskiej. Bez niego zagrozi jej nawet spadek z Ligi Mistrzów do Pucharu UEFA, bo Tottenham rośnie w siłę z każdym sezonem.

To dopiero są popisy :lol2: Roo to chuligan, MU czeka UEFFA, Torres jest zbawieniem a Ferguson jest czyjmś zakładnikiem :smile2:

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 18 mar 2007, 13:41

Ahh ci eksperci...mocno sie pomylili z tym prognozami na ten sezon Premiership :) Z tym ze United w P.Uefa to juz wogole...Jak by nie patrzec to obecnie jeden z glownych faworytow do wygrania Ligi Mistrzow :!: Moze byc ciezko,dla mnie jak i dla zawodnikow ManU priorytetem jest wygranie Premiership.Ten cel jest bardzo bliski zrealizowania.Troche sie obawialem ostatnio o forme ManU ale wczoraj pokazali klase :) Z taka gra ManU napewno stac na wygranie Premiership a moze i Ligi Mistrzow :wink:

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 25 mar 2007, 15:14

p.szerge pisze:Henry ma kontuzję do końca sezonu, ale i tak ma mało bramek
Jak kolega nie wie to niech nie pisze bo Henry strzelił 10 bramek i jest cały czas w czołowce strzelców... ale niestety przez kontuzje swego dorobku już nie poprawi. :cry:

:ot: nie są mile widziane // fieldy

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 05 kwie 2007, 17:31

W tym sezonie Manu rzadzi na angielskich boiskach przypominaja Inter w Serie A gromia prawie kazdego nawet na wyjazdach nie mam watpliwosci ze ten sezon bedzie nalezal do nich gorzej im idzie w CL ale to juz inna sprawa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”