Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 11 mar 2007, 13:25
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 mar 2007, 13:36
bez przesady..meczem kolejki napewno sa derby MediolanuEinar pisze:Już dziś o 20.30 mecz 28 kolejki Serie A: Roma - Udinese.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 11 mar 2007, 13:39
Nie chodzilo mi o znaczenie "najlepszy mecz", tylko po prostu mecz ;]. No ale mniejsza z tym ;].dzieciol pisze:bez przesady..meczem kolejki napewno sa derby MediolanuEinar pisze:Już dziś o 20.30 mecz 28 kolejki Serie A: Roma - Udinese.az dziw bierze za sa o 15...
![]()
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 11 mar 2007, 17:10

nie wiem czy nie wyjdzie to glupio jak zadam to pytanie ... ale dlaczego mamy zmieniac sklad na Man Utd ... jesli masz na mysli absencje Pizarro to ja twierdze ze jednak Spal dokona innego przemeblowania niz przesuniecie Tottiego do pomocydzieciol pisze:przypominam ze trzeba Serba szykowac na LM bo prawdopodobie to on wyjdzie w podstawie w pierwszym meczu na Olimpico z Czerwonymi Diablami...
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 mar 2007, 17:15
Wlasnie o to mi chodzi...goofii pisze:esli masz na mysli absencje Pizarro to ja twierdze ze jednak Spal dokona innego przemeblowania niz przesuniecie Tottiego do pomocy Rolling Eyes
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 11 mar 2007, 18:06
Wiesz Cris i Squilacci tez do ulomkow nie naleza a jednak Totti przylozyl z bani na 1-0dzieciol pisze:jest jeszcze jeden atut Serba...jest posrod naszych napastnikow najwyzszy...a to sie przyda na roslych obroncow ManU
dzieciol pisze:Wlasnie o to mi chodzi
A wiec tak .. 7 marca Alberto byl na jakies konsultacji ktora ponoc wypadla bardzo pomyslnie i w poniedzialek wraca do treningowdzieciol pisze:wlasnie, nie wiesz na kiedy szacuja jego powrot na boisko
Plus troche drastyczna fotaLook at my nose. Since I've been playing football, I've broken my nose 3 times. And do you know who broke it the last time? Francesco Totti during the Italy-Romania match of 2001. I don't like my nose looking like this but to put it back in place, I have to get surgery (more like plastic surgery and not the surgery he is getting to fix it now) but I will do it at the end of my career because the doctor told me that the first time it gets hit, it will break again. And given that they need to remove cartilage from my ear to put it in my nose, it doesn't seem worthwhile risking it now."

goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 11 mar 2007, 21:26
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 11 mar 2007, 21:43
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 mar 2007, 22:05
Einar pisze:Do piłki ustawionej na 11 metrze podszedł Il Capitano i pewnym strzałem po ziemi w prawy róg nie dał szans De Sanctisowi.
Diablo_ASR pisze:Totti wreszcie wykorzystał karnego, pewnie dlatego, że tym razem strzelał w lewy róg bramki.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 mar 2007, 22:10
pffffYukasz pisze:Tym meczem Totti powiększa co najmniej do trzech przewagę nad Tonim w klasyfikacji strzelców
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 11 mar 2007, 22:21
Oboje mamy rację. Totti strzelał w prawo patrząc z jego perspektywy, ale to był lewy róg bramkiYukasz pisze:Einar pisze:Do piłki ustawionej na 11 metrze podszedł Il Capitano i pewnym strzałem po ziemi w prawy róg nie dał szans De Sanctisowi.Diablo_ASR pisze:Totti wreszcie wykorzystał karnego, pewnie dlatego, że tym razem strzelał w lewy róg bramki.Jak nie jesteście na Olimpico i nie siedzicie za różnymi bramkami to pewnie oglądacie mecz z dwóch różnych stron telewizora. Dobrze że z obu stron było widac trafienie Tottiego
![]()
Diablo_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 11 mar 2007, 22:35
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jose! » 11 mar 2007, 23:20
Jose!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 18 mar 2007, 21:14
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 mar 2007, 19:31

Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl