Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 14 mar 2007, 15:44
Leszczu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 mar 2007, 17:57
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 17 mar 2007, 14:20
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 mar 2007, 0:01
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 18 mar 2007, 0:30
O'shea naprawde slabo. 1 kontakt z pilka i podanie do przeciwnikaRossi pisze:Najsłabiej na moje oko zaprezentował się O'Shea i...Kuszczak . Polak był blisko obronienia karnego ale przy góranych pilkach ma duże problemy ( nie wspomne o wysępie Fostera z Spursami
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 mar 2007, 0:42
prezentował jest jakiś postęp ale jak wróci Evra to nie mam mocnych i Heinze znowu czeka ławaBerik pisze:na Camp Nou go nie chce
przedłuży na CN nie pójdzie choć w obecnjej formie CR by was tam rozruszałBerik pisze:(ale i tak mam nadzieje, ze przedluzy z wami kontrakt, na Camp Nou go nie chce).
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 mar 2007, 1:27
['] Nawet w SerieA tego by nie odgwizdali. Nie miało to większego wpływu na wynik, ale takie coś nie powinno sie zdarzyć w takich rozgrywkach jak Premiership.Rossi pisze:dodam że karny po faulu Vidica taki Arrow Rolling Eyes
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 18 mar 2007, 12:26
co prawda , to prawda. Ale nie widze miejsca w skladzie dla niego.Kto mialby usiasc na lawce?Messi, Eto'o , ROnaldinho? raczej zaden. Faktem jest, ze Ronni jest beznadziejny na dzien dzisiejszy, ale jak jest w formie, albo chociazby 2/3 formy to jest swietny. No i pewnie gwiazdorek by sie obrazil jakby usiadl 2 razy na lawceRossi pisze:przedłuży na CN nie pójdzie choć w obecnjej formie CR by was tam rozruszał Wink bo on akcji zazwyczaj nie zwalnia.... Łypiący
no ja mam nadzieje, ze Foster bedzie puszczal wiecej takich baboli jak ze Spurs. Kuszczak ma bronicRossi pisze:i tak pewnie zaufa Benkowi jak już VdS odejdzie a Tomek powalczy ale na moje oko przegra tą rywalizacje Twisted Evil
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 mar 2007, 18:08
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 18 mar 2007, 20:27
Podobno ma zagrać młodziutki 18-latek. Ale to i dobrze... jakieś orzeźwienie w zespoleCris7 pisze:Mam nadzieję, że nie odpuszczą jutrzejszego meczu.
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 mar 2007, 20:37
Taa już to widze jak Cathcart dostaje szanseBarça_Hincha pisze:Podobno ma zagrać młodziutki 18-latek
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 18 mar 2007, 20:41
Barcelone kocham... ManU bardzo lubięRossi pisze:Czerwony czy Blaugrana
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 18 mar 2007, 21:16
Ja tak samo...mecz moze i nie jakis bardzo wazny ale na Old Trafford zawsze trzeba wygracRossi pisze:Taa już to widze jak Cathcart dostaje szanse
Adas07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 mar 2007, 13:56
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 19 mar 2007, 23:03
Berik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio