Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 65

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Leszczu
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 14 mar 2007, 15:44

Pierwsza połowa nie była taka nudna... II część mi się nie podobała, szkoda, że Roo i CR7 zagrali tylko połowę, bo to oni robili wszystko, żeby mecz stal się ciekawy :) Ale najważniejszy jest cel i należą się brawa dla wszystkich grających wczoraj piłkarzy.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 mar 2007, 17:57

16.03.2007 Old Trafford 13.45 Manchester United-Bolton Wanderers

Już jutro bardzo ciekawy mecz w Premiership. Lider podejmuje u siebie piatą drużyne. Takie małe lokalne derby bo oba kluby leża od siebie o rzut beretem :wink: . W pierwszym spotkaniu na Reebok Stadium roznieslismy Kłuski 0:4 po trzech golach Rooneya i jednym Ronaldo :twisted: Pamiętam obawiałem sie tego spotkania ale po wyniku widac że nie było czego.

Kadra jeszcze chyba nie została oficjalnie podana ale napewno zabraknie: Sahy, VdS, Fletchera, Solskieara, Larssona :P ,Scholesa
Widać osłabienie dosyć duże szczególnie żal że nie bedzie Rudego :(
Vidc i Rio są juz podobno gotowi to samo Evra wiecobrona powinna wyjsc w najmocniejszym zestawieniu. Kuszczak w bramce co pewnie cieszy kibiców w Polsce, mam nadzieje że sobie poradzi i zagra lepszy mecz niż z Boro :wink:

Warianty ofensywie jakie może zastosowac SAF są trzy :
1. Giggs z Carrickiem w środku, Park na prawej Ronaldo lewa i atak Smith-Roo.
2. Ronaldo -O'Shea-Carrick-Giggs Roo-Smith ( i to jest najbardziej prawdopodobny wariant :roll: )
3. Ronaldo-Carrick-O'Shea-Park i w ataku Giggs z Roo
Inaczej nie moge sobie wyobrazić naszego zestaienia

W tym sezonie u siebie przegraliśmy tylko z Arsenalem więc wygrana z Boltonem musi byc :twisted: Niektórz w tym meczu oczekują niespodzianki bo Diabły osłąbione nie zachwycają stylem ale ja jestem dobrej myśli 8)

Jeszcze jedno:
W czasie wakacji (dokładnie 5-19.08 )zostanie rozgrane truniej klubowych druzyn U19 w Malezji. Zespoły z G14 zapowiedziały że wysla swoich podopiecznych na te zawody. Pozatym jeszcze drużyny z Ameryku Południowej potwierdziły swój przyjazd.
Oto lista na dzisiaj :
AC Milan, Ajax, Arsenal, Boca Juniors, Chelsea, CR Flamengo, Barcelona, Bayern Munich, Porto, Internazionale, Juventus, Manchester United, Paris Saint Germain, PSV Eindhoven, do tego młodziezówka Kataru i Malezji

Widać obsada przednia bo same znane firmy,pewnie ma to na celu promowanie europejskich firm piłkarskich w Azji bez przęmeczania pierwszych zespołów :) Zapowida się ciekawie 8)
http://www.thechampionsyouthcup.com/ oficjalna strona turnieju

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 17 mar 2007, 14:20

mecz juz trwa 30' a MU juz wygrywa 3-0 :D Bolton nie istnieje, strzelcami bramke Park w 14' i 24' i Rooney w 17',niestety Neville nabawił sie jakiejs kotuzji :/ :roll: mam nadzieje że to nic powaznego.Jak narazie mu gra swietnie i potwierdza swoja wysoką formę w tym sezonie, ale mecz sie jeszcze nie skończył...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 mar 2007, 0:01

Taka cisza a MU "zmłucił" Kłuski jak trza 8)

Świetny mecz w naszym wykonaniu, pewne ani przez chwile nie zagrożone zwycięstwo. Relacji mi sie nie chce pisać co sie po kolei działo ale powiem że:
Ronaldo trzy asysty 8) jest w gazie i to co robi przechodzi moje pojęcie :twisted:
Dwie Bramki Roo co mnie bardzo cieszy w tym trudnym okresie gdzie na nim spoczywa odpowiedzialność za strzelanie bramek Wazza daje rade :P
Park-bardzo dobre zawodny , strzelił dwie mógł trzy ale wybaczam, jak zwykle dużo biegał i walczył

Najsłabiej na moje oko zaprezentował się O'Shea i...Kuszczak . Polak był blisko obronienia karnego ale przy góranych pilkach ma duże problemy ( nie wspomne o wysępie Fostera z Spursami :lol: )

Reszta na swoim poziomie dodam że karny po faulu Vidica taki :arrow: :roll:

Neville w 8 minucie zeszdł z powodu skrecenia ( zerwania wiezadeł) w kostce i czeka go minimum 3 tygodnie przerwy :( Pewnie Brown zagra z Blackburn i Roma

W poniedziałek mecz z Boro. Drużuna Southgate przegrał dzisiaj z MC i myśle że z MU nie bedzie inaczej :twisted:

Zajebisice już jutro znowu Dibełki w akcji na Old Trafford :twisted:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 18 mar 2007, 0:30

Rossi pisze:Najsłabiej na moje oko zaprezentował się O'Shea i...Kuszczak . Polak był blisko obronienia karnego ale przy góranych pilkach ma duże problemy ( nie wspomne o wysępie Fostera z Spursami
O'shea naprawde slabo. 1 kontakt z pilka i podanie do przeciwnika :P gol z Liverpoolem chyba go troche rozluznil :wink: co do Kuszczaka to bramkarz ma ciezko grajac w takich spotkaniach. Nic sie nie dzieje, zadnych strzalow i karny z dupy. Zle nie bylo, bo byc nie moglo. Heinze tez slabo. W ofensywie nie za bardzo, a w defensywie Diouf go zakrecil pare razy.
Ronaldo-ten gosc pokazuje, ze juz nie jest tepakiem jakim byl 2 lata temu i naprawde dojrzal(ale i tak mam nadzieje, ze przedluzy z wami kontrakt, na Camp Nou go nie chce).
PS: Carrick dobrze :P
No i zajebista asysta Smitha 8) mam nadzieje, ze to nie byl jednorazowy "wyskok" :P w koncu musicie wygrac LM i lige i kazdy zawodnik sie przyda, zwlaszcza, iz kontuzje nie omijaja :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 mar 2007, 0:42

Ja nie mam pretensjii o karnego....tylko jak już wychodzi do piłki to niech sie nie zatrzymuje :? Na lini jest świetny, nogami też grać poptrafi ale jeżeli nie poprawie przedpola to ja go jako nr1 nie widze :roll: SAF i tak pewnie zaufa Benkowi jak już VdS odejdzie a Tomek powalczy ale na moje oko przegra tą rywalizacje :twisted:

Gaby nie powiem ze słabo po tym co ostatnio
Berik pisze:na Camp Nou go nie chce
prezentował jest jakiś postęp ale jak wróci Evra to nie mam mocnych i Heinze znowu czeka ława :P

Berik pisze:(ale i tak mam nadzieje, ze przedluzy z wami kontrakt, na Camp Nou go nie chce).
przedłuży na CN nie pójdzie choć w obecnjej formie CR by was tam rozruszał :wink: bo on akcji zazwyczaj nie zwalnia.... :>

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 mar 2007, 1:27

Rossi pisze:dodam że karny po faulu Vidica taki Arrow Rolling Eyes
['] Nawet w SerieA tego by nie odgwizdali. Nie miało to większego wpływu na wynik, ale takie coś nie powinno sie zdarzyć w takich rozgrywkach jak Premiership.

Ronaldo w tym sezonie jest najlepszym piłkarzem w Premiership. Jeszcze przed ta kolejka miał 9 asyst. Teraz dorzucił 3 i wyprzeda o jedno oczko Fabregasa i Lamparda. Dodajmy jeszcze do tego 16 bramek, a sezon sie jeszcze nie skończył.

Co tu wiele mówić. Manchester zagrał bez kompleksów. Bolton najwyraźniej leży piłkarzom z MU. :P

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 18 mar 2007, 12:26

Rossi pisze:przedłuży na CN nie pójdzie choć w obecnjej formie CR by was tam rozruszał Wink bo on akcji zazwyczaj nie zwalnia.... Łypiący
co prawda , to prawda. Ale nie widze miejsca w skladzie dla niego.Kto mialby usiasc na lawce?Messi, Eto'o , ROnaldinho? raczej zaden. Faktem jest, ze Ronni jest beznadziejny na dzien dzisiejszy, ale jak jest w formie, albo chociazby 2/3 formy to jest swietny. No i pewnie gwiazdorek by sie obrazil jakby usiadl 2 razy na lawce :? Ronaldo to pilkarz bez watpienia swietny, ale miejsca w Katalonii dla niego nie ma- chyba, ze na Montjuic :lol: Mam nadzieje, ze Laporta nie bedzie chcial robic tego co kiedys Perez-najpierw kupowac potem myslec gdzie danego pilkarza wsadzic :?
Rossi pisze:i tak pewnie zaufa Benkowi jak już VdS odejdzie a Tomek powalczy ale na moje oko przegra tą rywalizacje Twisted Evil
no ja mam nadzieje, ze Foster bedzie puszczal wiecej takich baboli jak ze Spurs. Kuszczak ma bronic 8)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 mar 2007, 18:08

Jeśli co do stylu wygranych można się było w ostatnim czasie przyczepić, to wczoraj zamknęły się chyba usta krytykom zespołu Fergusonona. Wysokie zwycięstwo i futbol bardzo ładny dla oka. United takie jak w grudniu i styczniu. Szczególne wyrazy pochwały w kierunku kilku piłkarzy, strzelcó goli na czele, a także w dalszej kolejności, rozgrywającemu kapitalne spotkanie i w ogóle będącemu w świetnej formie Ronaldo oraz Smithowi(za piękną asystę, co jest dobrym prognostykiem na przyszłość). Co do Roo, to należy mu się dobre słowo, zwłaszcza że zrozumiał jak wiele od niego zależy, zwłaszcza teraz, gdy są kontuzje w linii ataku. Brawo,brawo,brawo.

Mam nadzieję, że nie odpuszczą jutrzejszego meczu. Bo o Puchar również trzeba walczyć. Na trzech frontach, na 100%!

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 18 mar 2007, 20:27

Cris7 pisze:Mam nadzieję, że nie odpuszczą jutrzejszego meczu.
Podobno ma zagrać młodziutki 18-latek. Ale to i dobrze... jakieś orzeźwienie w zespole :chill:
Moim zdaniem Diabełki :D nie odpuszczą... w tym sezonie będziemy walczyć o wszystko co się da.
Zagramy w możliwie najmocniejszym składzie. I oczywiście gramy u siebie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 mar 2007, 20:37

Barça_Hincha pisze:Podobno ma zagrać młodziutki 18-latek
Taa już to widze jak Cathcart dostaje szanse :roll: Przecież on jest tylko po to aby poprzebywać z pierwszą drużyna, 1/4 FA Cup to nie miejsce na takie przetasowania i Ferguson dobrze o ty wie :!:

Barca Hincha ty Czerwony czy Blaugrana :?: :>

Po takim spotkaniu jak z Boltonem już sie jutrzejszego meczu doczekać nie moge :twisted: Smudge powinien zaczac od poczatku 8)

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 18 mar 2007, 20:41

Rossi pisze:Czerwony czy Blaugrana
Barcelone kocham... ManU bardzo lubię :mike:

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 18 mar 2007, 21:16

Rossi pisze:Taa już to widze jak Cathcart dostaje szanse
Ja tak samo...mecz moze i nie jakis bardzo wazny ale na Old Trafford zawsze trzeba wygrac 8) Cathcart jest jeszcze nie gotowy na wystep w takim meczu pozatym Brown mysle ze sobie poradzi.ManU znowu jest w formie i licze oczywiscie jutro na zwyciestwo :) Boro ostatnio slabo 2:0 dostali u siebie.Walka o The Treble trwa :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 mar 2007, 13:56

19.03.2007 Old Trafford Manchester United-Middlesbrough

Mecz rewanzowy 1/4 FA Cup. W pierwszym spotkaniu na Riverside Stadium padł remis 2:2 po bramkach : Roonyea, Ronaldo (dla United) i Cattermole, Boateng ( dla Boro)

Kadra United:
Kuszczak, Heaton, Brown, Ferdinand, Vidic, Cathcart, Heinze, Evra, Park, Carrick, O'Shea, Ronaldo, Giggs, Richardson, Smith, Rooney, Dong.

Jak widać brakuje : VdS, Saha, Solskiear,Scholes, Silvestre, Neville, Fletcher

Kadra Boro:
Schwarzer, Jones, Parnaby, Davies, Xavier, Woodgate, Pogatetz, Riggott, Taylor, Boateng, Cattermole, Arca, Downing, Morrison, Euell, Johnson, Rochemback, Viduka, Yakubu, Lee.

Po ostatnim swietnym spotkaniu z Boltonem kibice MU spodziewają się łatwej przeprawy z Boro 8) Ja tez zbytnio nie obawiam sie tego spotkania i mysle ze powinnismy awansowac do pólfinalu FA Cup.
Skłąd jaki może delegować SAF na moje oko powien wyglądac tak:
Kuszczak
Brown-Rio-Vidic-Evra (jeżeli jest już całkowicie zdrowy)
Park-Carrick-Giggs-Ronaldo
Rooney-Smith
Po ostatnim słabym meczu O'Shea w środku Giggs powinien zajać jego miejsce natomiast Smudge do ataku od pierwszych minut 8)
Dong przy dogodnym wyniku mógłby zadebiutować w oficjalnym spotkaniu a Cathcart nie tylko popatrzy :wink:

Wczoraj reprezentacjia Brazylii U17 grała kolejny spotkanie na Mistrzostwach Ameryki Południowej. I ma to związek z United :twisted:
Wiec młodzi brazylijczycy wygrali z Peru 4:0 ( w meczu otwarcia przegrali własnie z Peru 1:2). We wczorajszym spotkaniu dwie bramki dla canarinhos strzelił Fabio :) Jest to zawodnik United który razem z bratem Rafaelem mają dołaczyć do MU po ukoniczeniu 18 lat czyli przed sezonem 2008-2009. Fabio gra na lewej obornie, jest kapitanem tego zespołu i do tej pory strzelił 4 bramki na tym turnieju co daje mu drugie miejsce w klasyfikacji snajperów 8)
Widziałem dwa niepełnie spotkania naszych przyszłych Diabełkow i choć jakość była niezbyt dobra to zdązyłęm zauważyc że obaj mają paiery na gre :twisted: Siciągan teraz torrenta z ze spotkaniem Brazylii i bede mogł lepiej przeanzlizowac ich gre :wink:

Inny nasz młody zawodnik Evandro Brandao został wycofany z kadry Portugalii U16 z powodu jakiejś kontuzji dokładnie nie wiem co to było. Był poczatkowy powołany na turniej :Torneio Internacional de Castelo Branco w którym Portugalia zmierzy się z Gruzją , Finlandia i Dania.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 19 mar 2007, 23:03

No i macie awans. Z trudem, bo z trudem ale jednak. Najpierw brawa dla najlepszego gracza meczu - Carricka 8) co ten gosc dzisiaj odwalal to masakra. Chcialbym zobaczyc procent dokladnych podac za dzisiejszy mecz :shock: zajebiscie rozgrywal, rzadzil i dzielil; braklo tylko bramki :wink: Giggs tez bardzo dobrze, 2 zajebiste podania do padacznego Rooneya dzisiaj(az dziw, ze nie wylecial :roll: sedzia chyba go lubi :roll: ). Ogolnie MU zagralo w miare dobrze, choc bez polotu. NIe zregenerowali sie chyba jeszcze po Boltonie. Brawa dla Kuszczaka za zachowanie czystego konta :lol:
Kogo by tu skrytykowac..na pewno najslabszego Richardsona-padaka totalna, Rooney tez, Smith takze(jemu wybaczamy). Ciezki mecz i wygrany. Tak trzymac :P zlojcie Mourinho w finale pucharu(zakladam ze Chelsea i MU awansuja) prrrrosze :lol:
:wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”