tak mi sie wydaje też ale dziś Johnny mówił ze ma cos w RealuToudinho pisze:Woodgate raczej na 90% zostanie w Boro
do udowodnienie, wiec nie wiadomo do końca gdzie zagra
rkoeman pisze:ps - moze mi ktos wytlumaczyc po co wam metzelder majacy sciegna ze szkla
za 0 mln euro możę do Realu Madryt przchodzić każdy gracz i nie bede
narzekał, po tylu latach prób z 25mln Samuelem 17mln Cannavaro
moze akurat Metzelder da rade w hiszpanii
a jak nie to za rok moze spokojnie wrócić sobie po sezonie do niemiec i Real bedzie na plus i tak
nie mam zamiaru dyskutować czy ma czy nie, prosiłbym o linka do artykułu z tym faktem pierwokupu Barcelony tylko (i najlepiej spoza stron: Sport.es Elmudno Marca czy As.) najlepiej z jakieś oficjalnejMentor pisze:No raczej przeoczyłeś bo o tym, że Barcelona posiada prawo pierwokupu Alvesa wiadomo nie od dziś i nie od wczoraj.
danielalves.net, barcelona.com czy fcsevilla.com lub coś w tym stylu
i to nie napinka a pytanie bo śledziłem sprawe ale sam fakt tego ze takie prawo pierwokupu zostało spisane miedzy Barcelona a Sevilla zgubiłem
brylancik pisze:19 letni gość z Marsylii - Nasri. Jest mniej przereklamowany niż Ribery
ja bym powiedział że jest dokładnie odwrotnie ze to Samir jest ciut przereklamowany
Ribery potwierdził fakt nieprzeciętnego talentu mundialem i grą na nim
zaś Nasri jakoś mnie nie porywa swoja grą w tym sezonie
wracając do Daniela Alvesa pomijając prawo pierwokupu pozostaje jeszcze sprawa 'miłości' jak darzy Del Nido prezes Sevilli działaczy Realu
co wyszło podczas m.in kupna Baptisty mam wrażenie ze bliżej mu jest/było/bedzie do oddanie gracza do Realu jak do Barcelony
choć moze taka zamrzyłość wynikała z realcji z Perezem