Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 21 mar 2007, 20:19

Calderon zdementowal doniesienia, o mozliwym opuszczeniu klubu przez Robinho: "Chcemy, zeby Robinho zostal z nami na wiele lat i nie jestesmy zainteresowani jego sprzedaza. Robinho jest przyszloscia naszego klubu. Ma tylko 23 lata i ludzie przekonali sie o jego umiejetnosciach" (eurosport.com) Miejmy nadzieje, ze nie sa to tylko puste slowa, jak te z kampanii wyborczej :wink: Boss odniosl sie rowniez do sytuacji Capello, twierdzac, ze Wloch zostanie do konca sezonu, a w czerwcu klub oceni sytuacje i zdecyduje, co bedzie najlepsza opcja dla Realu. IMO znaczy to nie mniej, nie wiecej tylko tyle, ze pozegnamy Fabio :wink:
Ten sam portal donosi rowniez, ze Real bedzie ponownie walczyl o Rafe Beniteza. Srodkiem do tego ma byc promocja dobrego przyjaciela Hiszpana - Juana Angela Sancheza na menadzera klubu, kosztem Pedji Mijatovica. Real chce ponoc wykorzystac fakt, ze nowi wlasciciele Liverpoolu nie przedstawili dotychczas Benitezowi swojej wizji prowadzenia klubu, z czego Hiszpan ma byc niezadowolony. Sam zainteresowany jak zawsze tonuje nastroje: Wiem, ze ludzie o mnie mowia, ale chce sie skupic na mojej druzynie, poniewaz staramy sie skonczyc lige w pierwszej czworce i gramy w CL". Benitez ma kontrakt do 2010 i ciezko bedzie go wyrwac. Przede wszystkim sam musialby chciec wrocic do Madrytu. Trzeba jednak probowac :wink:

Wróć do „Hiszpania”