Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 18:44
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 02 sty 2005, 18:58
niby nie na temat ale jkby na to nie patrzec troche ma wspolnego z tematemAxel Hammond pisze:Najpiękniejsza bramka jaką widziałem, to bramka na boisku treningowym drużyny Koziołek Lublin. Gwoli ścisłości - chodzi mi o tę bramkę położoną bliżej centrum miasta, nie o tę drugą. Dlaczego uważam ją za najpiekniejszą? Bo jest wykonana z pięknej, hartowanej, nierdzewnej stali, pomalowanej w biało-czerwone (jak nasze barwy narodowe!) ukosne pasy najlepszymi farbami. Stal była gładzona i jest idealnie równa, czyli słupek możemy traktować jako idealny przykład matematycznego walca (podobnie poprzeczka). Spojenia wykonała w pełni profesjonalna firma spawarska. A żebyście zobaczyli te haczyki na siatkę - dzieło sztuki spod ręki artysty. A cóz za ponadczasowa jakość wykonania siatek - z najlepszych szwajcarskich sznurków, idealnie powiązanych. Gdy piłka w niej trzepocze, przechodzą człowieka dreszcze i czuje się, jakby znów miał 10 lat... Naprawdę - kto tam był ten widział i wie. Najpiękniejszą bramką na świecie jest bramka na stadionie Koziołka.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 02 sty 2005, 19:03
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 02 sty 2005, 19:27
NIe wiedziałem że Carlos strzelił kiedykolwiek bramke dla Francji ale jeżeli tak uważasz... no w sumie BARCELONIE tesh oststnio podarowałRauL pisze:Bramka Seedorfa w 97 roq jak grał jeszcze w Realu, bramka Carlosa dla Francji z wolnego, bramka Van der Vaarta z pięty, nie wiem czy ktoś pamięta... bramka Zidane'a w LM z lewewj nogi z dla Bayeru i jeszcze wiele innych...
baryla_pce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 sty 2005, 19:32
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 02 sty 2005, 19:48
Najładniejszą bramkę....Mikusinski pisze:Najładniejszą bramkę jaką widziałem jest gol Van Bastena z MŚ(nie wiem z którego roku)On stal prawie przy linii bocznej i udało mu się strzelić!!!Bardzo ladny też był gol Coridona.
Ale najładniejszą bramkę według mnie strzelił Ibrahimović. Obkiwał wszystkich obrońców i strzelił.
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 02 sty 2005, 20:04
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 02 sty 2005, 20:06
Hehehe, ale miałem ubawqczak pisze:Najładniejszą bramkę....Mikusinski pisze:Najładniejszą bramkę jaką widziałem jest gol Van Bastena
...
Ale najładniejszą bramkę według mnie strzelił Ibrahimović.
Ale najładniejszą bramkę....
Po pierwsze to Van Basten stał prawie przy lini końcowej, a nie bocznej
Po drugie było to na Mistrzostwach Europy
Po trzecie zdecyduj się, która była najładniejsza, chyba, że "ale najładniejszą" to czwarty stopień stopniowania
Ashantos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 02 sty 2005, 20:18
Zgodzam sie, mam film o nim i wiem co wyprawiałPS
najpiękniejsze gole w karierze strzelał Roberto Baggio, na 100%, bezapelacyjnie, musielibyście je ujrzec.
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 sty 2005, 20:22
Axel Hammond pisze:Najpiękniejsza bramka jaką widziałem, to bramka na boisku treningowym drużyny Koziołek Lublin. Gwoli ścisłości - chodzi mi o tę bramkę położoną bliżej centrum miasta, nie o tę drugą. Dlaczego uważam ją za najpiekniejszą? Bo jest wykonana z pięknej, hartowanej, nierdzewnej stali, pomalowanej w biało-czerwone (jak nasze barwy narodowe!) ukosne pasy najlepszymi farbami. Stal była gładzona i jest idealnie równa, czyli słupek możemy traktować jako idealny przykład matematycznego walca (podobnie poprzeczka). Spojenia wykonała w pełni profesjonalna firma spawarska. A żebyście zobaczyli te haczyki na siatkę - dzieło sztuki spod ręki artysty. A cóz za ponadczasowa jakość wykonania siatek - z najlepszych szwajcarskich sznurków, idealnie powiązanych. Gdy piłka w niej trzepocze, przechodzą człowieka dreszcze i czuje się, jakby znów miał 10 lat... Naprawdę - kto tam był ten widział i wie. Najpiękniejszą bramką na świecie jest bramka na stadionie Koziołka.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 21:26
Nie no, szanowny panie Bunch! Wypowiedź jest na temat, jakby na to nie patrzeć. Autor tematu napisał tak:BUNCH pisze:No Axel Hammond masz ode mnie niebieski kwadracik za wypowiedź nie na temat.
Nie usiłuj robić z nas wszystkich idiotów.
PS
najpiękniejsze gole w karierze strzelał Roberto Baggio, na 100%, bezapelacyjnie, musielibyście je ujrzec.
I ja mówię, jaka jest najpiękniejsza bramka wg mnie. A już INTERPRETACJA tematu należy tylko i wyłącznie do mnie. Nigdzie nie jest napisane o jaką bramkę chodzi, więc uważam, że nie zrobiłem nic niestosownego. Po prostu chcesz, żebym jak najszybciej zebrał 10 ostrzeżen i wyleciał.Jaka, która to wg was?
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 sty 2005, 21:31
też widziałem chyba ten filmik, ale ogladnijcie kompilacje o Cantonie, ten to dopiero wymiatał, nie mówiąć już o Adriano i Ronnim, ich bramki, ale przedewszystkim akcje zapoczątkowujące bramki to radość dla oczu.RVN10 pisze:Zgodzam sie, mam film o nim i wiem co wyprawiałPS
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 03 sty 2005, 9:04
Szkoda, że nie widziałeś, bo to naprawdę piękna bramka, strzelił ją podajże w 97 roq grając w reprezentacji Brazylii z rzutu wolnego tak, że piłka leciała jak jakiś wykręcony bumerang i wpadła do bramy, a Barthez tylko się zdołował...baryla_pce pisze:NIe wiedziałem że Carlos strzelił kiedykolwiek bramke dla Francji ale jeżeli tak uważasz... no w sumie BARCELONIE tesh oststnio podarowałRauL pisze:Bramka Seedorfa w 97 roq jak grał jeszcze w Realu, bramka Carlosa dla Francji z wolnego, bramka Van der Vaarta z pięty, nie wiem czy ktoś pamięta... bramka Zidane'a w LM z lewewj nogi z dla Bayeru i jeszcze wiele innych...
RauL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 11:52
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 03 sty 2005, 13:55
Gość
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio