Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 02 sty 2005, 21:56
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 02 sty 2005, 22:04
Mucka to ty sam jedynie jestes....dla twojej informacji Borro tez sa wysoka w Premiership....chyba na 5 miejscu sa...ich trener to byly asystent Fergusona..a wracajac do tego Hammonda niech ktos mu da bana bo ten czlowiek nie wie co gada...przyszedl i robi zamieszanie tylko....Pasztet pisze:szkoda że Boro przegrało bo ich bardzo lubie w przeciwieństwie do MUciekA co powiecie na temat wczorajszej wygranej z Middlesbrough? Bardzo dobrze, MU wreszcie zaczyna grac jak przystało. Cieszy mnie ich zwyciestwo.ale raczej byli bez szans w końcu MU to drużyna z czołówki Premiership
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: łengol » 02 sty 2005, 22:16
łengol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 02 sty 2005, 22:18
Jest on bardzo dobrym zawodnikiem...tylko czasem musi bardziej zadbac o dobro druzyny niz o to aby przedryblowac pol druzyny przeciwnej.....łengol pisze:Co myslicie o formie C. Ronaldo?? Moim zdaniem jego gra jest bardzo efektowna, za to malo efektywna. Powinien zmienic styl gry, bo inaczej w Realu wyladuje jako klaun wystepujacy przed znudzona hiszpanska publicznoscia.
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: łengol » 02 sty 2005, 22:19
zgadzam sie, tymbardziej ze traci bardzo czesto z tych dryblingow wychodza grozne kontryryzy89 pisze:Jest on bardzo dobrym zawodnikiem...tylko czasem musi bardziej zadbac o dobro druzyny niz o to aby przedryblowac pol druzyny przeciwnej.....łengol pisze:Co myslicie o formie C. Ronaldo?? Moim zdaniem jego gra jest bardzo efektowna, za to malo efektywna. Powinien zmienic styl gry, bo inaczej w Realu wyladuje jako klaun wystepujacy przed znudzona hiszpanska publicznoscia.
łengol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 22:25
no są i co?? tylko w tym sezonie od ostatnich paru lat bo wzmocnili skład. a manchester chyba od dłuższego czasu jest w górze tabeli, chyba że twierdzisz inaczej to nie mój problemdla twojej informacji Borro tez sa wysoka w Premiership....chyba na 5 miejscu sa....
no i co?? co wy z niego takiego boga robicie jakby on był niewiadomo kimich trener to byly asystent Fergusona
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 02 sty 2005, 22:39
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 22:52
to wiemy.. taką informację podał beckhs na poprzedniej stronieManU pokonuje Boro 2:0,
może i niezawodny ale że najlepszy to bym niepowiedział.. ale to tylko twoja subiektywna opinia na ten temat.niezawodny Giggs (obecnie najlepszy gracz Premier Ship)
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 03 sty 2005, 10:44
Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 03 sty 2005, 12:56
slawinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 03 sty 2005, 13:32
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 03 sty 2005, 18:28
ty nie wiesz co mowisz czlowieku....po drugie za przeklinanie wp ci sie anlezy ale dobra.....Rooney bedzie jeszcze wielka gwiazda i te pieniadze wydane zwroca sie i to w nadwyzce....apropo Rooney ma 19 lat...i nie uwazam "angoli" ...za glupi narod...wkoncu kolebka Footballu....slawinho pisze:Pewnie że przeplacili jak to Angole płacą za dziadów taką kase chyba ich pojebało żeby za shreka dawać 45 MLN przecierz on jest daremny i jeszcze rozkapryszony18 letni gówniarz w głowie ma tylko kase i dziwki
a MU bedzie miał z nim same kłopoty wychowawcze.![]()
Ale k...... głupi naród z tych angoli za 45 mln kupili by rok temu
Etoo, Adriano i np.Robinho ,którym ten rudzielec do pięt nie dorasta.
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 sty 2005, 18:30
też zawsze myślałem że anglia to kolebka piłki nożnej ale ostatnio wyczytałem gdzieś że została stworzona w chinachi nie uwazam "angoli" ...za glupi narod...wkoncu kolebka Footballu....
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 03 sty 2005, 18:32
NA onecie czy interii ?Pasztet pisze:też zawsze myślałem że anglia to kolebka piłki nożnej ale ostatnio wyczytałem gdzieś że została stworzona w chinachi nie uwazam "angoli" ...za glupi narod...wkoncu kolebka Footballu....
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 03 sty 2005, 18:52
Axel Hammond
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio