Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 sty 2005, 18:26
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 02 sty 2005, 18:57
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 sty 2005, 20:16
Ostrzeżenia tak oczywiste, że nie ma czego tłumaczyć. Po pierwsze autor jasno określił, że nie można głosować na samego siebie, po drugie post był wyrazem kompletnego debilizmu, którego tutaj nie tolerujemy.zawdi pisze:dobra, sorrrrry, ale czy to sie kwalifukuje na 3 wp. moim skromnym zdaniem chyba nie. po pierwsze wyrazilem swoja opinie jak kazdy na tamtym temacie, po drugie to sie nie kwalifukuje nawet na 1 wp. 3 wp to jakies wielkie przestepstwo, a to nawet nie jest male wykroczenie, ktokolwiek to zrobil (a nawet nie raczyl sie podpisac (strus jakis czy co??)), powinien sie zastanowic nad swoim postepkiem i wyrazic skruche (osobiscie po takim akcie somokrytyki jestem w stanie mu wybaczyc, i oczywiscie winien zabrac te skisle wp). nie mam nic przeciw wp gdybym dostal je sprawiedliwie.
peace (dla ciebie tez samotny jezdzcu (bez glowy))
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 sty 2005, 0:19
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 0:47
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 sty 2005, 11:15
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 11:46
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 sty 2005, 12:03
Za to dostajesz kolejne WP , a np. myslisz ze kotośnie zromuemie o co chodziło Ci w wyrażeniu " obraziles mnie, za co sam powinienes dostac wp(ierd)......."zawdi pisze:nie mam zamiaru chowac glowy w piasek
obraziles mnie, za co sam powinienes dostac wp(ierd).......
"kompletny debilizm" - albo jakis niekumaty jestes albo zero poczucia humoru
szczerze powiedziawszy to (za przeproszeniem) sram na te wp, chodzi mi oto ze trzy, jedno po wyjasnieniu bym zrozumial (np. takim ze autor tematu sobie czegos takiego nie zyczyl, o.k.). mam gdzies te 3 wp, a nawet 13 i 23, zawsze moge zalozyc inny nick np.zawdii. walcze tylko w slusznej sprawie.
pozdro jesusi wy juz tacy nie samotni jezdzcy (bez glow)
![]()
a i jeszcze jedno z niecierpliwoscia oczekuje na nastepne wp. dzieki chlopaki
zawdi pisze: dostalem wp od pippena, ok, ale za to ze uznalem czesc moderatorow za mniej inteligetnych. hmmmm....
jak tak sie zastanowic to wszyscy nie moga byc rownie inteligetni, niektorzy bardziej niektorzy mniej.
a jak bym napisal ze niektorzy pilkarze sa slabsi od innych - czy ich obrazam???
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 12:53
mmm Pipen, ale skąd ty możesz wiedzieć co on uważa pisząć mniej inteligentny ? przecież nie możesz chyba, że masz jakis dar : ) w co nie wątpiepippen pisze:Jeżeli piszesz, ze ktoś jest mnie inteligentny to ni masz na myśli że jest ktoś słabszy tylko uważasz go za "bardziej głupiego".zawdi pisze: dostalem wp od pippena, ok, ale za to ze uznalem czesc moderatorow za mniej inteligetnych. hmmmm....
jak tak sie zastanowic to wszyscy nie moga byc rownie inteligetni, niektorzy bardziej niektorzy mniej.
a jak bym napisal ze niektorzy pilkarze sa slabsi od innych - czy ich obrazam???
Np. słowo mnie inteligentny nie równa sie słowu, mniej domyślny czy mnie kreatywny.
Pozdrawiam
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 sty 2005, 13:00
Jeżli piszesz o kimś że jest głupi lub mało inteligentny to obrażasz. regulamin forum zmusza ( co jest poztynwe) do tego, aby używać innych słów. Możesz napisać np. zachowujesz siejakbyś był głupi i to jest tylko przypuszcenie, ale inny zwrot jest obrazą .Baqu pisze:mmm Pipen, ale skąd ty możesz wiedzieć co on uważa pisząć mniej inteligentny ? przecież nie możesz chyba, że masz jakis dar : ) w co nie wątpiepippen pisze:Jeżeli piszesz, ze ktoś jest mnie inteligentny to ni masz na myśli że jest ktoś słabszy tylko uważasz go za "bardziej głupiego".zawdi pisze: dostalem wp od pippena, ok, ale za to ze uznalem czesc moderatorow za mniej inteligetnych. hmmmm....
Np. słowo mnie inteligentny nie równa sie słowu, mniej domyślny czy mnie kreatywny.
Pozdrawiam![]()
jeszcze jedno, czy moge napisać, że np Baqu jest głupi
Ja tak uważam i myślę, że taki jest, to nie jest jakas wielka obraza, a wypowiedzenie swojej opini, za takie cos tez sa ostrzezenia ? Rozumiem jakbym napisał Baqu jest kompletnym debilem, który szcza pod siebie i śmierdzi moczem. Za taka wypowiedz jak sie domyslam z miejsca jest ostrzezenie moze nawet baniusz, lecz niektore osoby pisza na prawde bezsensowne wypowiedzi, wiec jezeli poprzez cytat udowonie swoją rację, i nazwę daną osobę kołkiem dostanie ostr ?
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 13:21
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 14:05
Qrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 16:56
Dobra to ostatnie dwa pytania i chyba wszystkopippen pisze:Jeżli piszesz o kimś że jest głupi lub mało inteligentny to obrażasz. regulamin forum zmusza ( co jest poztynwe) do tego, aby używać innych słów. Możesz napisać np. zachowujesz siejakbyś był głupi i to jest tylko przypuszcenie, ale inny zwrot jest obrazą .
Oczywiście jeżeli psizesz o sobie że jesteś głupi to napewno nie dostaniesz PW :- )![]()
Pozdrawiam
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:17
1) To jest normalne bo w Twoim przypadku opisujesz siebie byle byś nie używał przekleństw, a o to, że tak piszesz możesz mieć pretensje tylko do siebie. Jeśli wyzwiesz kogoś to wiadomo, że jemu to raczej nie będzie sie podobać.Baqu pisze:Qrczak jak dalej się tak bedziesz pytał to dostaniesz i 5
Dobra to ostatnie dwa pytania i chyba wszystkopippen pisze:Jeżli piszesz o kimś że jest głupi lub mało inteligentny to obrażasz. regulamin forum zmusza ( co jest poztynwe) do tego, aby używać innych słów. Możesz napisać np. zachowujesz siejakbyś był głupi i to jest tylko przypuszcenie, ale inny zwrot jest obrazą .
Oczywiście jeżeli psizesz o sobie że jesteś głupi to napewno nie dostaniesz PW :- )![]()
Pozdrawiam
1) czyli jak napisze Baqu przypuszczalnie jestes debilem do potęgi, to jest ok tak ?
2) a jak napisze B**u B*** ( cos w tym guscie ) jestes niedojapiszonowanym badziewiojadem, tak moze byc ?
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio