Beckham - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 10:25

tez tak myslelem...a sprobojcie kiedys pojsc sobie na stadio...stanac przed bramka...i wykonac rzut wolny...bez muru..bez bramkarza...pod poprzeczke...gwarantuje ze tego nei zrobicie ! sprobojcie kopnac pilke na 30,40 metrow idealnie na noge kolegi...gwarantuje ze tego nie zrobicie..baaa nawet tam nie dokopiecie ! najlatwiej krytykowac !

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 sty 2005, 10:58

Roy Makaay pisze:o talencie i grze beckhama można powiedzieć jedno..........
RzEnAdA....
najlepiej niech wypie***la do showbiznesu bo mecze w jego wykonaniu to antyfutbol

Zgadzam się z tym całkowicie!!! To jest tak przerelkamowany cienias, że mała bania. Juz jak podchodził do karnego na ME 2004 to wiedziałem, że nie strzeli. Zresztą wcześniej w tym meczu nawet w piłke nie mógł trafić!!!
ooooooooo Roy pierwsze ostrzezenie bedzie :P a jeszcze jak beckhs to zobaczy to nie wiem czy nie odrazy 2 Ci lupnie :roll: :P

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 02 sty 2005, 14:52

o talencie i grze beckhama można powiedzieć jedno..........
RzEnAdA....
najlepiej niech wypie***la do showbiznesu bo mecze w jego wykonaniu to antyfutbol

Zgadzam się z tym całkowicie!!! To jest tak przerelkamowany cienias, że mała bania. Juz jak podchodził do karnego na ME 2004 to wiedziałem, że nie strzeli. Zresztą wcześniej w tym meczu nawet w piłke nie mógł trafić!!!

Zgadzam sie z Toba calkowicie Roy... Za cos takiego nie powinienes dostac ostrzezenia...Powinni Ci tutaj dziekowac... Beckham nie nadaje sie do niczego...

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 02 sty 2005, 14:59

Sickness87 pisze:tez tak myslelem...a sprobojcie kiedys pojsc sobie na stadio...stanac przed bramka...i wykonac rzut wolny...bez muru..bez bramkarza...pod poprzeczke...gwarantuje ze tego nei zrobicie ! sprobojcie kopnac pilke na 30,40 metrow idealnie na noge kolegi...gwarantuje ze tego nie zrobicie..baaa nawet tam nie dokopiecie ! najlatwiej krytykowac !
od takiej roboty na boisku są inni o wiele tansi i więcej serca wkładający w mecz piłkarze, a nie jakis cwaniak co leci gdzie jest kasa i trafia w bramke jedynie z 20 metra
Ostatnio zmieniony 02 sty 2005, 15:00 przez qczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 02 sty 2005, 14:59

spoko on nie ma formy po co mu przechodzic do realu było lepiej do barcy :D ale mug tesh zostac w manu

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 15:01

zobaczysz jak dohni przejdzie do innego klubu..jestem pewien ze po zdobyciu czegos odejdzie z barcelony...to jest typ pilkarza ktory nie "wysiedzi" w jednym klubie...moze mowil ze chce zostac i kocha ten klub...ale prawda jest taka za kazdy tak mowi..

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 sty 2005, 15:01

Moze gdyby grał na swojej pozycji (prawy pomocnik) by coś pokazał :roll: (bo nikt mi nie powie że w MU grał słabo)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 02 sty 2005, 15:35

Beckkham to był czołowy zawodnik gdy bronił barw ManUTD.Może gdyby pwrócił na wyspy, form by wróciła :roll:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2005, 21:10

Beckham jest typowym przykladem ofiary showbiznesu. David zamiast skupiac sie na grze w klubie bardziej interesuje go reklama, pokazy mody itp. Kiedys gdy gral w Manchesterze az tak bardzo nie udzielal sie w showbiznesie. Wedlug mnie Backham nie wroci juz do swojej bylej swietnej formy :!:

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 21:17

sluchaj pilkarz musi w ciagu przypscmy 10 lat zarobic na cale zycie...

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2005, 21:55

Sickness87 pisze:sluchaj pilkarz musi w ciagu przypscmy 10 lat zarobic na cale zycie...
Zarobilby nawet bez udzialu w tych reklamach. Ale mi nie chodzi o to. On moze sobie brac udzial w tych reklamach itp. Ale niech rowniez skupia sie na pilce. On w glowie ma chyba tylko showbiznes obecnie a nie futbol.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 03 sty 2005, 13:30

Był dobry może się odbuduje czehgo mu życe jednak jak można tak fatalnie strzelać karne :twisted: :D :)

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 03 sty 2005, 13:41

Chehe dobra wypowiedz Rufus

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 sty 2005, 16:48

moz\we i sie odblokuje ale wedlug mnie dopiero gdy wroci na swoja pozycje z mu czyli prawa pomoc

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 17:28

mathiasek12 pisze:moz\we i sie odblokuje ale wedlug mnie dopiero gdy wroci na swoja pozycje z mu czyli prawa pomoc

wedlug mnie juz sie nie odblokuje, od dluzszego czasu spiceboy nie moze sie odnalezc wiec watpie by jeszcze kiedys tak brylowal jak to bylo w ManU, wedlug mnie juz sie wypalil transfer do hiszpani maxymalnie zle wplynal na jego kariere :( szkoda :(

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”