Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 10:25
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 sty 2005, 10:58
ooooooooo Roy pierwsze ostrzezenie bedzieRoy Makaay pisze:o talencie i grze beckhama można powiedzieć jedno..........
RzEnAdA....
najlepiej niech wypie***la do showbiznesu bo mecze w jego wykonaniu to antyfutbol
Zgadzam się z tym całkowicie!!! To jest tak przerelkamowany cienias, że mała bania. Juz jak podchodził do karnego na ME 2004 to wiedziałem, że nie strzeli. Zresztą wcześniej w tym meczu nawet w piłke nie mógł trafić!!!
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 02 sty 2005, 14:52
o talencie i grze beckhama można powiedzieć jedno..........
RzEnAdA....
najlepiej niech wypie***la do showbiznesu bo mecze w jego wykonaniu to antyfutbol
Zgadzam się z tym całkowicie!!! To jest tak przerelkamowany cienias, że mała bania. Juz jak podchodził do karnego na ME 2004 to wiedziałem, że nie strzeli. Zresztą wcześniej w tym meczu nawet w piłke nie mógł trafić!!!
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 02 sty 2005, 14:59
od takiej roboty na boisku są inni o wiele tansi i więcej serca wkładający w mecz piłkarze, a nie jakis cwaniak co leci gdzie jest kasa i trafia w bramke jedynie z 20 metraSickness87 pisze:tez tak myslelem...a sprobojcie kiedys pojsc sobie na stadio...stanac przed bramka...i wykonac rzut wolny...bez muru..bez bramkarza...pod poprzeczke...gwarantuje ze tego nei zrobicie ! sprobojcie kopnac pilke na 30,40 metrow idealnie na noge kolegi...gwarantuje ze tego nie zrobicie..baaa nawet tam nie dokopiecie ! najlatwiej krytykowac !
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 02 sty 2005, 14:59
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 15:01
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 sty 2005, 15:01
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 02 sty 2005, 15:35
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2005, 21:10
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 21:17
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2005, 21:55
Zarobilby nawet bez udzialu w tych reklamach. Ale mi nie chodzi o to. On moze sobie brac udzial w tych reklamach itp. Ale niech rowniez skupia sie na pilce. On w glowie ma chyba tylko showbiznes obecnie a nie futbol.Sickness87 pisze:sluchaj pilkarz musi w ciagu przypscmy 10 lat zarobic na cale zycie...
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 03 sty 2005, 13:30
Rufus
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 sty 2005, 16:48
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 17:28
mathiasek12 pisze:moz\we i sie odblokuje ale wedlug mnie dopiero gdy wroci na swoja pozycje z mu czyli prawa pomoc
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio