Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 68

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 mar 2007, 20:08

BaSSu ogarnij się troszki bo to Ty jakieś bzdury tutaj wypisujesz.
BaSSu pisze:athletico
BaSSu pisze:Athletico
Nie ma takiej drużyny w La Liga. Przykro mi.

Jeżeli chodziło Ci o Atletico (a może jednak Athletic :think: ) to nie chodzi tutaj ani o porównywanie umiejętności zawodników ani siły klubów tylko roli piłkarzy w klubach. Raul to symbol Realu. Torres symbol Atletico. To takie trudne? :|
BaSSu pisze:Jak ten klub zobaczy dobrą ofertę to z wielką chęcią się go pozbędzie
Z tą wielką chęcią to bym nie przesadzał bo symboli się nie pozbywa a poza tym na nim raczej chcą budować skład. Nie mniej jednak jak pojawią się odpowiednie pieniądze to odejdzie pewnie. Inna sprawa, że Torres póki co nie gra na miarę najlepszych klubów europejskich. Gdybym miał zaznaczyć poziom jego gry na osi to punkt znajdowałby się w takiej samej odległości od lewej strony (padaka) co prawej (klasa światowa).

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 mar 2007, 20:36

Dobra. Dość tych sporów. Dziś United zdobyło kolejne 3 punkty w drodze po mistrzostwo. Niewiele z meczu widziałem, bo miałem swój własny. Po wyniku jednak widać, że zdecydowanie druga połowa była lepsza w wykonaniu Diabłów. Chwała im za to, że mimo nie najlepszej gry(tak przynajmniej słyszałem) zdołali wygrać i to znacznie. I po tym poznaje się klasę drużyny.

A Chelsea...to do czego nas w tym sezonie przyzwyczaili. 90' gol i 1-0 :roll:

Ale nie patrzmy na The Blues, bo jak wszystko wygramy to zakończymy z przynajmniej 10 pkt przewagi :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 mar 2007, 21:04

No i strata Vidica do konca sezonu. Ciekawy jestem jak bedzie wygladala obrona Man U w meczu LM. Pewnie Evra i Brown po bokach, a Heinze i Rio w srodku. Na lawce zostaje jeszcze O`shea ktorego mozna zawsze gdzies wcisnac.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 31 mar 2007, 21:46

BaSSu ogarnij się troszki bo to Ty jakieś bzdury tutaj wypisujesz.
BaSSu napisał:
athletico

BaSSu napisał:
Athletico

Nie ma takiej drużyny w La Liga. Przykro mi.

Przepraszam ale pisałem szybko a nie znam za dobrze klubów hiszpańskich. Jestem jednak pewien że szanowny Mod wiedział o co mi chodzi jak i reszta czytelników więc nie wiem po co te uwagi.

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 31 mar 2007, 22:32

mistyk pisze:No i strata Vidica do konca sezonu. Ciekawy jestem jak bedzie wygladala obrona Man U w meczu LM. Pewnie Evra i Brown po bokach, a Heinze i Rio w srodku. Na lawce zostaje jeszcze O`shea ktorego mozna zawsze gdzies wcisnac.
Nie jest tak źle ;) Vidic ma wrócić za 4-5 tygodni. Za 3 tygodnie zdolny do gry będzie Gary Neville. Na szczęście mamy prawdziwą perełkę w składzie jaką jest John O'Shea. Jak już wspomniałeś można go wcisnąć wszędzie i to zapewne on będzie grał przez najbliższe 3 tygodnie na pozycji obrońcy. Jest jeszcze Craig Cathcart, o którym ostatnio ciepło wypowiadał się SAF. Podobno jest w kadrze na mecz LM z Romą. Wątpie, żeby dostał szanse gry, jest to nawet nierealne, ale zobaczymy :D Ogólnie rzecz biorąc nie jest źle. Pod nieobecność naszych etatowych obrońców na pewno ManU sobie poradzi i wyjdziemy zwycięsko z niejednego meczu.

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 31 mar 2007, 23:06

No druga połowa to inna bajka,ale Rooney i tak zagrał słabo :lol: . Ronaldo zagrał kolejne bardzo dobre spotkanie. Scholes tez w miare dobrze, a reszta przecietnie. Szkoda , że zwycięstwo okupione kontuzją kluczowego gracza jakim jest bez wątpienia Nemancja. Zwichnął brak i pewne jest, że nie zagra z miesiąc przynajmnije. Nasza obrona teraz wygląda jak szwajcarski ser. Teraz we wtorek ciężki mecz z Romą. Prawdopodobnie w obronie zagramy:
Heinze-Rio-Brown-O'Shea, bo w tym momencie to jest optymalne ustawienie.

Oglądałem ostatnie 15 minut spotkania Chelsea-Watford i moim zdaniem wyglądało to jakby Chelsea obniżyła loty, ale to nie nasza sprawa.

MUFC!!!

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 02 kwie 2007, 12:35

Dzis pojawila sie dobra informacja...otoz do gry gotowi maja byc juz Saha i Fletcher obaj juz chyba wyleczyli kontuzje tylko niewiadomo czy beda gotowi na pojedynek z Roma.Mam nadzieje ze Saha pojedzie do Rzymu na wszelki wypadek:P jak gra bedzie sie ukladala niech Ferguson go oszczedzi i dam mu zagrac np. w meczu rezerw w czwartek :) Co do samego meczu oby Ferguson nie gral na remis lub cos w tym stylu :? albo taktyka 4-5-1 bo to nam nie idzie.Tym bardziej ze tym napastnikiem bylby Rooney ktory nie wykancza ostatnio za dobrze akcji ale moze to sie zmieni w srode :) Szkoda ze Vidic ma kontuzje z Rio sa nie do przejscia ale w srodku za niego proponowalbym Heinze ktory kiedys mowil ze chce grac na srodku obrony.Na lewej Evra a na prawej Brown i nie bedzie zle.Roma troche nieobliczalna ale bedzie dobrze :D

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 kwie 2007, 10:33

Jutro Manchester zagra na Fratton Park mecz z Portsmouth. Nasz przeciwnik w poprzednim meczu zremisował z Fulham 1:1 i zapewne jest to jakiś sygnał, że za dużej formy nie ma i mecz do trudnych należał nie będzie. Szkoda że nie zagra Vidic bo środek obrony byłby nie do przejścia gdyby z Rio grali (ciekawe kto go zastąpi:Brown?). Nasza ekipa jest też zapewne zmęczona po konfrontacji z Romą, więc nie zagra na 100% ale niespodzianki na pewno nie będzie. :wink:

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 07 kwie 2007, 20:42

Tymczasem zaskakująco MU przegrało z Portsmouth 2:1. Pierwszego gola strzelił Taylor, VdS 'wypluł' piłkę niemal identycznie jak w spotkaniu przeciwko Romie. W 89. okropna pomyłka Rio z VdS i samobojcza bramka obrońcy. W 90 minucie kontaktową bramkę strzelił O'Shea, jednak nie udało się Red Devils doprowadzić do remisu. Przewaga nad Chelsea stopniala tylko do 3 punktów po tej kolejce, a przed nimi jeszcze mecz w Londynie. Nie spodziewałem się, że Chelsea może jeszcze nawiązać walke, ale na dzień dzisiejszy jeszcze wszytsko jest możliwe.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 kwie 2007, 20:46

Cieżkie swięta sie szykują....

Porazka z Pompy :? Chelsea już tylko 3 ptk za nami. Ciezki terminaz, mecz z Roma.

Nie chce po nikim jechać na swięta ale VdS odbija przed siebie, Richardson przyjmuje na klateczke na 20 metrze, gramy długie piłki, Ronaldo najgorszy mecz od dawien dawna, sedzia boczny widzi spalonego po którym pada bramka...jednym słowem ten mecz mnie dobił :roll:

SAF chciał oszczedzać: wyszedł sam Roo w ataku Kieranem na pomocy.
Wszyscy zagrali słabo...skutecznosc także do dupy...post też chaotyczny i do dupy....

Ale mistrza nam nikt nie zabierze :twisted: Glory Glory Man Utd :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 kwie 2007, 20:54

Jak widać nie tylko Arsenal sprawił mi dzisiaj wielką niespodziankę :roll: Manchester przegrywa z nadzwyczaj dobrze prezentującym się Portsmouth, przede wszystkim Manchsester przegrywa ze swojej winy i głupie błędy. Teraz sytuacja w tabeli Premiership wcale nie jest taka klarowna, tym bardziej że Czerwone Diabły czeka jeszcze arcyważny mecz z Chelsea na Stamford Bridge... szykuje się bardzo ciekawy mecz, którego zwycięzca powinien okazać się Mistrzem Anglii :)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 kwie 2007, 20:58

Bramka Rio podobna (w pewnym sensie) do tej legendarnej bramki samoboczej, gdzie przelobowal Sara :D

W Anglii o miescu w tabeli przy rownej ilosci punktow decyduja bramki, prawda? Bo jesli tak to nawet jak Manchester przegra z Chelsea, a wygra pozostale spotkania to bedzie mistrzem.

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 07 kwie 2007, 21:22

Moze i sensacja ,moze i nie ten wynik jaki oczekiwali by kibice takze ja...Lecz obnizka forma byla do przewidzenia,zespol nie moze caly czas wygrywac do tego doszly kontuzje :? Brak Vidica byl dzisiaj widoczny :x Ferguson chyba myslal ze ten mecz bedzie latwiejszy bo wystawil nie najsilniejszy sklad niby oszczedza przed meczem z Roma ale mam nadzieje ze to rzeczywiscie wyjdzie na korzysc ManU.Wszyscy mowia ze MU ma jeszcze mecz z Chelsea u siebie ale co z tego??Czy z gory odjac im trzeba 3 pkt?Nie bo pilka jest nieobliczalna co pokazaly dzisiejsze wpadki ManU czy Arsenalu.To ze Chelsea dzis wygrala nie znaczy tez ze bedzie wygrywac do konca maja jeszcze kilka ciezkich meczy i nie sadze by wszystkie wygrali :roll: Co do ManU awans do polfinalu Ligi Mistrzow napewno by ich podbudowal.Po dzisiejszym spotkaniu mam gleboka nadzieje ze Ferguson "wytlumaczy"pilkarzom co zrobili dzisiaj zle.Trzeba sie skupic na wtorkowym meczu z Roma i go wygrac.Mam nadzieje ze na ten pojedynek wyjdzie juz zupelnie inna druzyna,druzyna ktora zapewni sobie awans do polfinalu Ligi Mistrzow :)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 07 kwie 2007, 22:13

Coś nie gra w tej naszej maszynie do zabijania? Nie. Sądzę że przyczyną porażek jest zmęczenie zawodników i kontuzje. Myślę że Sir Alex oszczędzą ekipe do rewanżu z Romą, a że w lidze mamy przewagę nad Chelsea to byłą ku temu sposobność. Jedyne co mnie zaskoczyło to że VdS troch ciała dał, no i ten sposób na granie długich piłek...Za bardzo odpuscili Richardson i reszta którzy nie grali z Romą. Taką grą nie przekonają Fergusona :roll: Nie sprawdza się też system z jednym napastnikiem.

Miejmy nadzieję że Czerwone Diabły utrzymają choć te 3 pkt przewagi nad Chelsea. Arcyważny będzie mecz z Murinho i spółką na Stamford Bridge(juz sie poprawiam:P jakoś mi sie coś pomyliło:)). Miejmy nadzieję że to tylko porażka na uśpienie rywali (patrz Roma) i pokażą że są najlepszą drużyną w Anglii i Europie :wink:

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2007, 8:16 przez Bassu, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 kwie 2007, 22:18

hmmmmm z tego co pamiętam to ManU gra z Chelsea na Stamford Bridge, ale moge sie mylić :think:
Dobrze, że Manchester przegrał - sytuacja w Premiership jest o wiele ciekawsza... I mam nadzieje, że do meczu z Cheslea taka przewaga się albo utrzyma albo zmaleje do 1-2 pkt wtedy będzie to mecz o mistrzostwo Premiership, a taki mecz chce właśnie zobaczyć :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”