Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 43

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 31 mar 2007, 12:54

Scyzoryk pisze:Nie spotkałem się z kimś kto by powiedział , ze np. jest kibicem Kolportera albo że chodzi na mecze Kolportera .

Ale cóż kibice z Białegostoku wiedzą lepiej :lol:
Znam pare osób które tak mówią i podkreślam żę nie są sezonowcami i przez bardzo długi czas kibicują dla tej ekipy, oprócz tego często a nawet bardzo często w komentarzach różnych wiadomośći wpisują sie "kibice kolportera". A po drugie o co tobie chodzi z tym Białymstokiem ??

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 31 mar 2007, 16:08

kyloloko pisze:Znam pare osób które tak mówią i podkreślam żę nie są sezonowcami i przez bardzo długi czas kibicują dla tej ekipy
No pewnie z 2 lata
:lol:

kyloloko pisze:oprócz tego często a nawet bardzo często w komentarzach różnych wiadomośći wpisują sie "kibice kolportera"
Pewnie na Onecie :lol:
to piszą kibice np. KSZO itp. którzy się podszywają , i piszą tak specjalnie , prowokują innych żeby im więcej osób odpowiedziało :lol: .
kyloloko pisze:A po drugie o co tobie chodzi z tym Białymstokiem ??

O to skąd ty skoro jesteś z Białegostoku wiesz że coraz więcej kibiców w Kielcach używa nazwy Kolporter a nie Korona ? Odpowiedz skąd to wiesz ?

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 31 mar 2007, 16:38

Scyzoryk pisze: No pewnie z 2 lata
:lol:
O to skąd ty skoro jesteś z Białegostoku wiesz że coraz więcej kibiców w Kielcach używa nazwy Kolporter a nie Korona ? Odpowiedz skąd to wiesz ?
Czyli według ciebie tylko mieszkaniec Kielc wie jak mówi się na drużyne z ich miasta ?? Chyba jeszcze nie zauważyłeś że żyjemy w świecie internetu... a i tu ci zaskocze bo gdyby mieli 2 lata raczej bym się z nim nie dogadał chociaż kto wie...
A i jeszcze jedno na swoim odbrazku masz napisane "w różnym są wieku..."

Prosiłbym o zakończenie tego wątku, bo staje się coraz bardziej bezcelowy.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 31 mar 2007, 17:29

A i jeszcze jedno na swoim odbrazku masz napisane "w różnym są wieku..."

Ale to dotyczy kibiców Korony a nie fanów pana Klickiego i firmy Kolporter .

kyloloko pisze:Czyli według ciebie tylko mieszkaniec Kielc wie jak mówi się na drużyne z ich miasta ?

No ale ty piszesz że coraz więcej kibiców Korony używa nazwy Kolporter Skąd masz takie info z internetu ? jak tak to daj sobie spokój w interneci są różni ludzie często piszą bzdury . Poza tym w Kielcach zauważam tendencje odwrotną kibice którzy przyszli nie dawno na Koronę zaczynają rozumieć o co chodzi w kibicowaniu , że Korona Kielce to coś więcej niż sponsor Kolporter .

Uwierz mi jeżeli Ci twoi znajomi naprawdę by chodzili długo na Koronę to na pewno nie mówili by o sobie że są kibicami Kolportera (no chyba że w żartach) .

No dobra ciekawy mecz dzisiaj będzie na trybunach komplet kibiców Kolportera :wink: :roll: 750 kibiców Wisły . Pod względem piłkarskim i kibicowskim powinno być ciekawie . Liczę na skromną wygraną Korony 2:0 Wisła musi wygrać ten mecz my zresztą też jeżeli chcemy walczyć jeszcze o mistrza .

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 31 mar 2007, 19:29

Myśle że wygracie ten mecz... Wisła gubi punkty ze słabszymi drużynami i z mocnymi ekpiami też ich dużo nie zdobywa. Mam nadzieje że kolpo... Korona Kielce 8) wygra i zmniejszy dystans do lidera.

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 31 mar 2007, 23:05

No cóz... remis. Mecz podobał mi sie dopiero w drugiej polowie, lecz na poczatku juz moglo byc 1-0 na ale Gajtkowkski... :roll: A w sytuacji sam na sam z Dolha to juz przesadzil, powienien poczekac, kiwnac gk a nie strzelac na jana jak jakis junior. Ale Wisła też miala sytuacje wiec remis chyba słyszny choc to Korona miala 100% sytuacje... No szkoda, szkoda tej akcji ale mimo wszystko mecz tym ok :spoko:

Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 01 kwie 2007, 10:56

Korona chyba żałuje teraz transferu Piechny. Gajtkowski w tym meczu okazał się ogromnym nieudacznikiem. Tyle zmarnowanych dogodnych sytuacji...
Jednak nie można wielu wymagać od Polskiej Ligi, która mocno odstaje od Europejskiej.
Myślę, że remis to uczciwy wynik dla obu drużyn. Chociaż Korona powinna wygrać ten mecz, gdyby nie Gajtkowski. W Wiśle dogodną sytuacje zmarnował także Brożek. Podział punktów powinien zadowolić zarówno Korone jak i Wisłę.
Drużyna z Kielc zmarnowała okazję podgonienia Zagłębia i Bełchatowa, który przegrał z Odrą.

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 02 kwie 2007, 18:26

Paweuu pisze:Korona chyba żałuje teraz transferu Piechny.
W drugą strone to też raczej idzie... wątpie by Piechna był zadowolony grając w drugiej lidze rosyjskiej i będądz jeszcze rezerwowym. Dlatego dziwie mu się jeszcze bardziej że niechciał wrócić do Kielc... jednak tam ma większe wynagrodzenie...

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 02 kwie 2007, 18:33

Piechna w Torpedo zarabia kilka razy wiecej niz zarabial w Polsce, wiec dla niego gra jest juz nie wazna. Wyjechal z Polski zeby zarobic a nie zeby poprawic swoje umiejetnosci(ktorych i tak mial malo :P ) W przerwie kilka druzyn staralo sie o pozyskanie Piechny ale klub z Moskwy nie chcial go puscic...

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 kwie 2007, 18:33

Rangiz pisze:zarobic a nie zeby poprawic swoje umiejetnosci(ktorych i tak mial malo Razz )

Kurwaaa ale przynajmniej bramki strzelał

Do przerwy prowadzimy 0:1 . HEJ HEJ KORONA LECH ZDECHŁ KOLEJORZ

PS. Do Moderatorów Proszę o łagodne traktowanie tego posta gdyż jestem mocno najebany i nie pamiętam jak sie znalazłem w domu , ocknołem sie na łóżko i mnie z domu nie chcieli wypuścić do knajpy na mecz .

To trza było się wyspać :] 2WP muszą być //maestro

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 03 kwie 2007, 19:06

Rangiz pisze:Piechna w Torpedo zarabia kilka razy wiecej niz zarabial w Polsce, wiec dla niego gra jest juz nie wazna. Wyjechal z Polski zeby zarobic a nie zeby poprawic swoje umiejetnosci(ktorych i tak mial malo :P ) W przerwie kilka druzyn staralo sie o pozyskanie Piechny ale klub z Moskwy nie chcial go puscic...
Pewnie jak grał i strzelał bramki dla Korony to był dla was wszystkim, cały czas opisy na GG Piechan King itd. ale oczywiście Kiełbasa odszedł i szukacie pretekstu, że pieniądze itd. Grzegorz Piechna zrobił dla Korony więcej niż Ty dla swojego klubu mimo, że z nim się rodzisz i z nim umierasz ale widać jak wspominasz legedę klubu. Założę się, że gdybyś powiedział to w szeregu kibiców Korony, to masz pewny nokaut i pogonienie z szeregów :wink:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 kwie 2007, 19:58

Fishbone pisze:Pewnie jak grał i strzelał bramki dla Korony to był dla was wszystkim, cały czas opisy na GG Piechan King itd. ale oczywiście Kiełbasa odszedł i szukacie pretekstu, że pieniądze itd. Grzegorz Piechna zrobił dla Korony więcej niż Ty dla swojego klubu mimo, że z nim się rodzisz i z nim umierasz ale widać jak wspominasz legedę klubu. Założę się, że gdybyś powiedział to w szeregu kibiców Korony, to masz pewny nokaut i pogonienie z szeregów

Trudno się nie zgodzić z forumowiczem Fishbone, chociaż nie sympatyzuje on z Koroną.
Rangiz nie pierwszy raz ciężko czyta mi się twoje posty. Nie dlatego, że mam problemy z czytaniem (pozdrawiam clonera), ale dlatego, że piszesz dosyć dziwne rzeczy. Grzesiek zrobił dla klubu naprawdę wiele i nie spotkałem jeszcze osoby w Kielcach, która podważałaby jego zasługi. Twierdzisz, że posiadał on małe umiejętności. Chciałbym żeby każdy piłkarz w Polsce posiadał tak mierne umiejętności, aby zostać królem strzelców naszej ekstraklasy.
Kończe ten wątek.

Dzisiaj przegraliśmy z Lechem 3:2. Meczu nie widziałem, ale słuchałem transmisji w kieleckim radiu, więc jestem poniekąd usprawiedliwiony.

Lech Poznań 3-2 Korona Kielce
Przemysław Pitry 50, Marcin Zając 70, Zlatko Tanevski 72 - Grzegorz Wojtkowiak 42 (s), Hermes 61 (k)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 kwie 2007, 20:22

Fishbone pisze:ale widać jak wspominasz legedę klubu

bez jaj jaką legendę grał w Kielcach raptem 2 sezony i już jest legendą ?
Oczywiście każdy wie ze strzelał bardzo dużo bramek dla Korony i w Kielcach jest z jednym z ulubieńców publiczności ale legendą na pewno nie jest.

Fishbone pisze:Założę się, że gdybyś powiedział to w szeregu kibiców Korony, to masz pewny nokaut i pogonienie z szeregów Wink

Nie sadze dużo razy słyszałem opinię że odszedł dla kasy , ale ludzie to rozumieją w końcu Piechna nie był już młody miał ostatnią szansę żeby coś zarobić na stare lata .

Wbrew różnym obiegowym opinią PIECHNA nie jest w Kielcach postrzegany jak BÓG piłkarz jak piłkarz przychodzi odchodzi taka jego praca . Co nie zmienia faktu że przydał by sie nam Kiełbasa w wysokiej formie .

P.S PUCHAR JEST NASZ TEN PUCHAR DO NAS NALEŻY NIE DAMY NIKOMU NIE DAMY NIKOMU TEN PUCHAR DO NAS NALEŻY .

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 kwie 2007, 7:57

Scyzoryk pisze:Do przerwy prowadzimy 0:1 . HEJ HEJ KORONA LECH ZDECHŁ KOLEJORZ
Scyzoryk pisze:P.S PUCHAR JEST NASZ TEN PUCHAR DO NAS NALEŻY NIE DAMY NIKOMU NIE DAMY NIKOMU TEN PUCHAR DO NAS NALEŻY .

Tak naprawde to bardzo śmiesznie to wygladało, Lech grajacy w 11 robil co chcial z pilkarzami i druzyna, ktora celuje w MP, jednak jakby tego było mało Lech grajacy w 10 miażdzył Korone. Zabrakało jedynie skutecznosci. Ogolnie spotkanie przypominalo mi jeden ze sparingow przedsesonych Lecha, bodajze z druga druzyna, tzn. Lech ll Poznan.
Żałuje jednego, ze Lech nie stracił jeszcze jednego zawodnika, bo widowisko by napewno było lepsze. Jedyna rzecz, ktora była na równi w obu ekipach to postawa obrońców, szczegolnie środek defensywy. :?

PS. Nie widziałem w realcji, załosnej relacji nSport, zeby ktos wreczał Puchar Kolporterowi Kielce.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 04 kwie 2007, 23:27

Jarzinho pisze:Kolporterowi Kielce.

Za takie coś powinno być ostrzeżenie , obraża kibiców Korony .

P.S PUCHAR JEST NASZ TEN PUCHAR DO NAS NALEŻY NIE DAMY NIKOMU NIE DAMY NIKOMU TEN PUCHAR DO NAS NALEŻY .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”