Sok żurawinowy? Hmm, na przepitę nie próbowałem. Jak do tej pory to albo w Finlandiikyloloko pisze:jak wyżej już poprawiłem chodzi mi o żurawinowe ale dobre są też waniliowe
Wanilia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 01 kwie 2007, 23:59
Sok żurawinowy? Hmm, na przepitę nie próbowałem. Jak do tej pory to albo w Finlandiikyloloko pisze:jak wyżej już poprawiłem chodzi mi o żurawinowe ale dobre są też waniliowe
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 02 kwie 2007, 0:00
Oczywiście !! Pierw trzeba te karmelki ugotowac potem cukier waniliowy dodać jak wystygnie do do tego litr sipra i "smakowite" pićku mamy ;]guru pisze:Pil ktoś takiego miksalitr spirytusu+ 2 piwa Karmelkowe. Słyszałem, ze nie ma sie po tym kaca.
Nie sok żurwainowy tylko vodka...iceald pisze:Sok żurawinowy? Hmm, na przepitę nie próbowałem. Jak do tej pory to albo w Finlandiikyloloko pisze:jak wyżej już poprawiłem chodzi mi o żurawinowe ale dobre są też waniliowealbo pod postacią Żurawinówki Lubelskiej dolewanej do herbaty. Trzeba będzie kiedyś spróbować.
WaniliaDziękuję, nie lubię aż tak mdłych i słodkich soków do wódki.
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 02 kwie 2007, 0:02
A to cię nie zrozumiałem... my badkyloloko pisze:Nie sok żurwainowy tylko vodka...

iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 kwie 2007, 0:02
iceald pisze:Żurawinówki Lubelskiej
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 02 kwie 2007, 0:07
Nie wiem jak tam na Lubelszczyźnie ale już się przekonałem, że Warszawka i Poznań nie mają co konkurować z Zagłębiem. A zresztą, wy tam na Lubelszczyźnie Wędrowycza macie, to się was nie liczy.Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że mieszkam w raju Laughing Lubelszczyzna to alko-mekka
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 kwie 2007, 0:11
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 02 kwie 2007, 0:13
Musisz.Mentor pisze:Muszę nadrobić zaległości chyba
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 02 kwie 2007, 0:17
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 kwie 2007, 1:59
Mentor pisze:Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że mieszkam w raju
iceald pisze:Oglądam te skróty z OE i nie rozumiem jak ludzie mogą się śmiać z Rasiaka - skoro jest ktoś taki jak Włodarczyk
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 kwie 2007, 2:16
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 kwie 2007, 9:18
dzidziuś pisze:Tylko zeby nie było plastikowych kieliszków. Bo pozapijam
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 kwie 2007, 9:49
CzyliPisakk pisze:Ty powinieneś niebiosom dziękować, że był wtedy choć jeden trzeźwo (?!)
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2007, 10:35
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Btn » 02 kwie 2007, 11:46
fieldy pisze:ciekawe, czy rzeczywiscie ma dziś urodziny, czy tylko ustawił sobie datę w rocznicę śmierci papieża w końcu, to było wydarzenie.
Btn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2007, 11:48
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio