Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 16:00
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 sty 2005, 16:13
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nober » 05 sty 2005, 22:19
Nober
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 14 sty 2005, 19:11
Śmieszna liga...heh nie rozumiem ciebie...ja bywam na meczach Prokomu i nie wiem gdzie tam jest cos smiesznego.RVN10 pisze:Jak dla mnie śmieszna liga
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 07 lut 2005, 21:45
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 07 lut 2005, 23:49
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 14 lut 2005, 11:17
Nie jest to prawda.Świetnoś polskiej ligi koszykówki dawno minęła.W latach 90tych była ona naprawde jedna z czołowych lig europejskich.Wtedy również przypadło apogeum zaintresowania Polaków koszykówką.Były wtedy wydawan gazety o koszykówce,koszykówka gościła czesto w telewizji.Były wtedy w naszej koszykówce zaangażowan ogromne pieniądze.Kryzys zaczął sie od 2000roku.COraz mniej ludzi zaczęło oglądać ten sport-reklamodawcy zaczeli sie odwracać od kosza.Drastycznie spadła oglądalnoc kosza w tv-więc praktycznie wszytskie telewizj wycofały ten sport z repertuaru.Wiekszośc klubów ma aktualnie ogromne długi-jedynie Prokom jest na plusie.Wszytskie wieksz firmy juz is wycofują z tego sportu.Wycofała sie IDea,Warbud,i wszytkie inne.Zaintersowanie koszykówką jest tez obecnie bardzo małe-nie wróży to nic dobrgo dla tego sporu i bez wątpienia bedzie postępować jego dalsza marginalizacja.Nie ma co ich porównywać.Wiadomo NBA to NBA, ale PLK robi coraz większy postęp.Ściągają dużo zza granicy np Prokom, Anwil(oprócz kierunku amerykańskiego->głównie Bałkany)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 lut 2005, 20:01
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 15 lut 2005, 12:43
a wg mnie jak sie tym nie interesujesz to nie powinienes pisac niepotrzebnych postowmathiasek12 pisze:ja tam polska liga az tak sie nie interesuje wiec nie zaglosuje na nikogo
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 11 maja 2005, 19:00
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2005, 19:22
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 11 maja 2005, 19:32
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 11 maja 2005, 21:43
nowok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 maja 2005, 9:44
Andreyew
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited