Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 21 gru 2004, 16:39
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 21 gru 2004, 16:40
Wojaszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 02 sty 2005, 18:07
Roy Makaay

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 02 sty 2005, 18:32
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 11:56
szczerze to bym się kłucił czy maja najdrozszych zawodników i pod jakim względem. Teraz za Figo, Zidana, Kulkę, Beckhama nikt chyba (oprocz Chelsea) nie zaplaciłby wiecej niz 20 mln, a to i tak cena wygórowana.Roy Makaay pisze:Bo są dziady i za bardzo wierzą, że mają najlepszych (=najdroższych) zawodników i powinni nic nie robić, tylko wygrywać. Osobiście nienawidzę zgniłego Realu!!!
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pio1990 » 03 sty 2005, 13:08
pio1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kirgo » 03 sty 2005, 13:09
Kirgo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 03 sty 2005, 13:26
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 03 sty 2005, 13:40
chyba zes oszalal kolespio1990 pisze:Do Baqu...
Może za Figo, Bechkama i Ronaldo nikt nie wystawiłby 20 mln . Ale za Zidane'a? Ciągle jest (teraz wraz z Ronaldinho) najbardziej widowiskowo grającym piłkarzem, posiadającym niezwykłą technikę!!! Myśle że każdy klub, który miał budżet taki jak Manchester, Bayern, Arsenal czy oczywiście Chelsa z chęcio pozyskało by go. Tylko że jest to mało REALne gdyż Zidane już na zawsze pozostanie KRÓLEWSKI!!
REAL
---R
---S
---E
---N
---A
---L
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 14:00
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pio1990 » 03 sty 2005, 16:18
pio1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 03 sty 2005, 16:24
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 03 sty 2005, 16:36
mnie się nie wydaje Chelsea ma Romka Abramka i jak coś będzie nie tak to od razu wymieni całą kadre!Widzicie Real taki dobry a teraz cienki z Chelsea Tak samo bedzie
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 sty 2005, 16:43
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 03 sty 2005, 16:56
widac ze twoj maly mozdzek nie zrozumial co wczesniej napisalem...podkreslilem ze bayern ma inna polityke transferowa i nie sprowadza pilkarzy za kilkadziesiat mln euro bo mozna lepiej te pieniadze spozytkowac...poza tym bayern znajduje sie w pierwszej 5 najbogatszych klubow swiata, nie odstepujac zbytnio takim klubom jak real czy man utd...i jeszcze jedno nie wiem skad wytrzasnales sume 35 mln, bo dotychczas nie przekroczyla 28 mln europio1990 pisze:do brazzo!!
I ty się nazywasz kibicem Bayernu?? Chyba coś nie tak... Nawet ja wiem że Bayern przeznacza na transfery góra 35mln!!
zaznaczylem najmadrzejsze slowo z twojej wypowiedzi...pio1990 pisze:A co do Zidane'a to może pograć jeszcze 3 a nawet 4 lata na wysokim poziome (może przesadziłem ale z tego co widzę to wygląda mi na to) i nie zdiwiłbym się gdyby Chelsa lub Manchester wykupili jeszcze Zidane. Tylko że wątpie żeby sam piłkarz chciał odejść z REALU!!
brazzo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio