tve, telemadrid, tv4z jednym sie nie zgodzę .... regularnie to raczej nie, bo niby na czym Pamiętam, że początkiem lat 90-tych była sobotnia transmisja na DSF i TVE int
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 kwie 2007, 16:41
tve, telemadrid, tv4z jednym sie nie zgodzę .... regularnie to raczej nie, bo niby na czym Pamiętam, że początkiem lat 90-tych była sobotnia transmisja na DSF i TVE int
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 03 kwie 2007, 18:47
Jak odbierałeś te stacje? TV4 to ten szwedzki kanał?telemadrid, tv4
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 kwie 2007, 0:09
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 kwie 2007, 16:57

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 kwie 2007, 17:00
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 04 kwie 2007, 18:51
jego przyjście miałoby sens (zmieniłem zdanieRealFan pisze:Cristiano Ronaldo
emerytowana żywa legendaRealFan pisze:legenda klubu
Mentor pisze:Jakoś nie widzę możliwości, aby Raul zmienił klub
Mentor pisze:Nie wyobrażam sobie tego zawodnika w innym klubie i pewnie nie jestem odosobniony w tym odczuciu.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2007, 19:20
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2007, 20:09
Czy ja wiem, ten piłkarza zarabie wielkie pieniądze, a Ramos grający każdy mecz dostaje śmieszne pieniądze...Mam nadzieje że pensja Raula jest zalezna od występów, to wtedy na ławce moze mu dupka przyrosnąć. On już jest wyeksploatowany, tak jak Pat, moim zdaniem jego wielkość już nie wróci a miło było by patrzeć jak strzela...makis pisze:Najlepsze rozwiazanie dla Madrytu to Raul na lawce
To niech jeszcze wraca Diogo...i nie trzeba nam alvesówvakabayashi pisze:Soldado
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 kwie 2007, 21:46
Diogo odejdzie, a Alvesa i tak nam nie potrzebaToudinho pisze:To niech jeszcze wraca Diogo...i nie trzeba nam alvesów
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 kwie 2007, 21:52
raul musi grac bo perez zalatwil mu taki kontrakt - prawa do jego wizerunku ma kilka firm (w zamian dali kase na transfery bo w kasie bylo pusto) i teraz o ile jest w miare zdrowy musi gracNajlepsze rozwiazanie dla Madrytu to Raul na lawce, a nie Raul sprzedany.
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 04 kwie 2007, 23:48
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 kwie 2007, 8:15
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 kwie 2007, 8:19
Niemcy jeszcze nie potwierdzili tej informacji, ale przy każdej okazji wspominają, że Metzelder powinien ("soll") w następnym sezonie grać w Madryciemakis pisze:Jesli wierzyc ASowi, Metzelder dokonal juz wyboru i od przyszlego sezonu bedzie wystepowal w Realu Madryt. Niemiec podpisze 5 letni kontrakt. Cala operacja nabierze rozmachu po zakonczeniu sezonu w Niemczech.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 kwie 2007, 8:35
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 kwie 2007, 8:38
A Alexis nie jest przypadkiem 'zaklepany' przez Valencięmakis pisze:Mowi sie jeszcze o takich pilkarzach jak Alexis czy Pepe
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio