Ostrzeżenia - komentarze - Strona 19

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 17:23

miałem nadzieje, ze odpowie mi osoba, z którą rozmawiałem...

pozatym Tomuś nie udawaj przypuszczalnie **** dobrze wiesz, że pisze ksywe Baqu tylko dla pokazania pewnego przykaladu rownie dobrze moge napisać Twoją.

pozdr,

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:25

Baqu wiem, że napisałeś swoją ksywę. Jezeli chodzi o mnie to jak już mam dać ostrzeżenie za zakropkowane przekleństwo to je daje tylko wtedy kiedy jestem pewny.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 17:32

dobra to jeszcze jedna sprawa ogolnie do moderatorów

jezeli ktos popelnia wykroczenie i dajecie mu ostrzezenie, chyba prawie zawsze z tego co zauwazylem piszecie pozniej posta odnosnie tego dlaczego tak zrobiliscie itp male wyjaśnienie - świetnie, ale

piszecie tego posta najczesciej gdzies dalej nie pod postem danej wypowiedzi i troche sie smietnik robi z danego tematu
piszescie nowego posta po co ? ( aby nabic raczej nie ) czy nie lepiej byloby edytowac i pisac odpowiedz dlaczego dajescie ostrz. w danym poscie danej wypowiedzi ? przeciez wsystko byloby czytelniejsze i jasniejsze. takie jest moje spostrzezenie, gdyz na innych forach na ktorych bywam zdalo ono swoją rolę, a chcialbym aby rowniez i to forum sie w jakis sposob rozwijało.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 17:32

Witam ,

a zatem przejde do kontretow od razu...

dzisiaj calkiem niedawno mialem jedno ostrzezenie ... napisalem po czasie jednego posta ... i patrze za chwile mam 3 ostrzezenia ... I NIE WIEM ZA CO I NIE WIEM KTO MI JE DAŁ ! ?? WIEC CO TO MA BYC ? CZEKAM NA ODPOWIEDZ I UZASADNIENIE !! jak nie dostane to napewno pogadam z osobami ktore stoja wyzej nad moderatorami bo sorry ale wlasnie to im robicie wieksza krzywde bo zniechecacie podobnymi "glupotami" ludzi ... czyli potencjalnych userow.... a na tym chyba im zalezy... Mam nadzieje ze osoba sie przyzna i powie co i jak .. bo naprawde to nie jest problem zeby Administrator sprawdzil kto dal ostrzezenie....

Czekam i prosze o normalna wypowiedz .........

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:40

Baqu pisze:dobra to jeszcze jedna sprawa ogolnie do moderatorów

jezeli ktos popelnia wykroczenie i dajecie mu ostrzezenie, chyba prawie zawsze z tego co zauwazylem piszecie pozniej posta odnosnie tego dlaczego tak zrobiliscie itp male wyjaśnienie - świetnie, ale

piszecie tego posta najczesciej gdzies dalej nie pod postem danej wypowiedzi i troche sie smietnik robi z danego tematu
piszescie nowego posta po co ? ( aby nabic raczej nie ) czy nie lepiej byloby edytowac i pisac odpowiedz dlaczego dajescie ostrz. w danym poscie danej wypowiedzi ? przeciez wsystko byloby czytelniejsze i jasniejsze. takie jest moje spostrzezenie, gdyz na innych forach na ktorych bywam zdalo ono swoją rolę, a chcialbym aby rowniez i to forum sie w jakis sposob rozwijało.
Jesli chodzi o edytowanie posta i wstawianie tam wyjaśnienia to jest normalne, ale jesli czasami on zostanie wstawiony troche wczesniej to uzytkownicy piszą z pretensjami "dlaczego" bo poprostu nie widzą. Jeśli jednak napisze się nowego posta to jest poprostu łatwiejsze do zauważenia. Akurat wyjaśnienia pisze się w dwóch przypadkach zależnych od sytuacji.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 17:44

Baqu napisał: Qrczak jak dalej się tak bedziesz pytał to dostaniesz i 5
Mnie to nic nie obchodzi ja chcce wiedzieć za co mam te jedno WP i mam do tego prawo :evil:
Baqu napisał: dobra to jeszcze jedna sprawa ogolnie do moderatorów

Właśnie gdybyście normalnie pisali ostrzeżenia pod postem to by nie było takiego bałaganu tutaj i na całym forum i Ja też bym wam nie zawracał tyłka :evil:
rebuzz napisał:Witam ,

a zatem przejde do kontretow od razu...

dzisiaj calkiem niedawno mialem jedno ostrzezenie ... napisalem po czasie jednego posta ... i patrze za chwile mam 3 ostrzezenia ... I NIE WIEM ZA CO I NIE WIEM KTO MI JE DAŁ ! ?? WIEC CO TO MA BYC ? CZEKAM NA ODPOWIEDZ I UZASADNIENIE !! jak nie dostane to napewno pogadam z osobami ktore stoja wyzej nad moderatorami bo sorry ale wlasnie to im robicie wieksza krzywde bo zniechecacie podobnymi "glupotami" ludzi ... czyli potencjalnych userow.... a na tym chyba im zalezy... Mam nadzieje ze osoba sie przyzna i powie co i jak .. bo naprawde to nie jest problem zeby Administrator sprawdzil kto dal ostrzezenie....

Czekam i prosze o normalna wypowiedz .........
Widzicie rebuzz ma ten sam problem. Dajecie WP na wyrost gdzie popadnie a później się już nawet nie pamięta za co. I to nie tylko My (userzy) ribimy bałagan i dostajemy WP. Nie potraficie się zorganizować może wymiencie połowe modów to się lepiej zgracie niewiem. Zasłużyliście na wielkie Ostrzeżenie :!: :evil:
Macie ode mnie jedno WP cokolwiek by to znaczyło :evil:

P.S Nadal chce wiedzieć za co mam te jedno z moich czterech :evil: WP :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 03 sty 2005, 17:46 przez Qrczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 17:45

Ja Ci odpowiem Rebuzz.Pewnie masz za to te dwa nowe wp ze w temacie wrogowie i kumple na forum wystapil blad i wyslalo Twojego posta dwa razy.A mody za to daly ostrzezenia bo sadzily ze zrobiles to umyslnie (tzn nabiles)
A co do przeklenstw to jakim prawem mod sobie ustala ze pod slowem k**** jest brzydkie slowa a nie np kurde?Wspomnialem juz wczesniej ze dajecie wp za cos co ma male zabarwienie erotyczne albo moze kogos obrazac (panienka frajer ale mi obraza) do tego sami ustanawiacie co jest przeklenstwe albo obraza.Tak nie powinno byc ba tak nie moze byc.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:51

Chlopaczek pisze:Ja Ci odpowiem Rebuzz.Pewnie masz za to te dwa nowe wp ze w temacie wrogowie i kumple na forum wystapil blad i wyslalo Twojego posta dwa razy.A mody za to daly ostrzezenia bo sadzily ze zrobiles to umyslnie (tzn nabiles)
A co do przeklenstw to jakim prawem mod sobie ustala ze pod slowem k**** jest brzydkie slowa a nie np kurde?Wspomnialem juz wczesniej ze dajecie wp za cos co ma male zabarwienie erotyczne albo moze kogos obrazac (panienka frajer ale mi obraza) do tego sami ustanawiacie co jest przeklenstwe albo obraza.Tak nie powinno byc ba tak nie moze byc.
Napewno za to nie dostał bo osobiscie wykasowałem te posty ponieważ wystepuje jakis błąd i posty sie kopiują. A jesli dla Ciebie frajer nie jest wyzwiskiem to nie chciałbym poznać Twojego słownika :P a pozatym jesli ktoś zakropkuje słowo kurde to raczej nie jest normalne bo to słowo nie jest nie cenzuralne...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 sty 2005, 17:52

Czy te ostrzeżenia resetują się po jakimś czasie?????Kiedyś miałem 6, potem zero a dziś 8.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:54

Wyzerowane było 1 Listopada na świeto zmarłych. Osrzeżenia kasują sie po 21 dniach (ale tylko jeden).

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 17:57

Tomusmc pisze:
Chlopaczek pisze:Ja Ci odpowiem Rebuzz.Pewnie masz za to te dwa nowe wp ze w temacie wrogowie i kumple na forum wystapil blad i wyslalo Twojego posta dwa razy.A mody za to daly ostrzezenia bo sadzily ze zrobiles to umyslnie (tzn nabiles)
Napewno za to nie dostał bo osobiscie wykasowałem te posty ponieważ wystepuje jakis błąd i posty sie kopiują. A jesli dla Ciebie frajer nie jest wyzwiskiem to nie chciałbym poznać Twojego słownika :P a pozatym jesli ktoś zakropkuje słowo kurde to raczej nie jest normalne bo to słowo nie jest nie cenzuralne...
Tomusmc jesteś tu modem nie widisz wcześniejszych postów ??
Ja już od jednego dnia staram się dowiedzieć za co dostałem te jedno z moich WP i nie poprzestane póki sie nie dowiem :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Czemu MI nie odpowiesz co ?
A może daliście mi jedno WP przez pomyłke i teraz chcecie się wykręcić :!:
Ja cały czas czekam :!: :!:
Jak źle daliście to się lepiej przyznajcie z honorem i mi je skasujcie :!: :!: :!:

P.S No więc doczekam się na odpowiedz czy dalej będziecie chować głowe w piasek :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 17:59

Tomusmc pisze:
A z wami to wiadomo co jest niecenzuralne a co nie jest?Przeciez wy sami to sobie ustalacie.Nawet jak w slowniku nie jest podane ze to przeklenstwto to wy i tak swoje.A kuzwa jest przeklenstwem?Moge sobie mowic kuzwa mac czy sypniecie mi ostrzezeniami az milo?A co do mojego slownictwa to na pewno pod wzgledem przeklenstw nie odbiega od przecietnej.Malo tego ja normalnie nie przeklinam (chodzi o twarde przeklenstwa) no chyba ze na GG ale to sie nie liczy :lol: Jestem wzorem obywatela i przykladem dla mlodziezy wyzwolonej :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:01

Qrczak staram sie jak moge i szukam. Niewiem za co dostałeś ostrzeżenie, ale jak znajde to Ci napewno odpowiem. Ja Ci nie dałem raczej napewno wiec bede musiał przelecieć pare tematow i posprawdzać.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 18:03

Pytanie :idea:

czemu nie dajecie ostrzeżeń takim osobom jak NOWACZEK, którzy kompletnie nic nie wnoszą do dyskusji :?: Trzymajcie jakoś fason bo gdyby każdy pisal tak jak on to byłoby gówno a nie forum, przecież dobrze o tym wiecie, wiec pytam się czemu ?

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 18:04

Tomusmc pisze: Napewno za to nie dostał bo osobiscie wykasowałem te posty ponieważ wystepuje jakis błąd i posty sie kopiują. ...
to miło , w takim razie CZEKAM nadal na MODERATORA ktory mi dalostrzezenia bo CHCE SIE DOWIEDZIEC ZA CO JE DOSTALEM ?

czekam i czekam .. jak sie nie doczekam.. ( co przewiduje ) to jutro sprawa laduje gdzie indziej .....

pozdrawiam ...

ps. czekam

ps2. I'm still waiting.... :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”