Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 17:23
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:25
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 17:32
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 17:32
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:40
Jesli chodzi o edytowanie posta i wstawianie tam wyjaśnienia to jest normalne, ale jesli czasami on zostanie wstawiony troche wczesniej to uzytkownicy piszą z pretensjami "dlaczego" bo poprostu nie widzą. Jeśli jednak napisze się nowego posta to jest poprostu łatwiejsze do zauważenia. Akurat wyjaśnienia pisze się w dwóch przypadkach zależnych od sytuacji.Baqu pisze:dobra to jeszcze jedna sprawa ogolnie do moderatorów
jezeli ktos popelnia wykroczenie i dajecie mu ostrzezenie, chyba prawie zawsze z tego co zauwazylem piszecie pozniej posta odnosnie tego dlaczego tak zrobiliscie itp male wyjaśnienie - świetnie, ale
piszecie tego posta najczesciej gdzies dalej nie pod postem danej wypowiedzi i troche sie smietnik robi z danego tematu
piszescie nowego posta po co ? ( aby nabic raczej nie ) czy nie lepiej byloby edytowac i pisac odpowiedz dlaczego dajescie ostrz. w danym poscie danej wypowiedzi ? przeciez wsystko byloby czytelniejsze i jasniejsze. takie jest moje spostrzezenie, gdyz na innych forach na ktorych bywam zdalo ono swoją rolę, a chcialbym aby rowniez i to forum sie w jakis sposob rozwijało.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 17:44
Mnie to nic nie obchodzi ja chcce wiedzieć za co mam te jedno WP i mam do tego prawoBaqu napisał: Qrczak jak dalej się tak bedziesz pytał to dostaniesz i 5
Właśnie gdybyście normalnie pisali ostrzeżenia pod postem to by nie było takiego bałaganu tutaj i na całym forum i Ja też bym wam nie zawracał tyłkaBaqu napisał: dobra to jeszcze jedna sprawa ogolnie do moderatorów
jezeli ktos popelnia wykroczenie i dajecie mu ostrzezenie, chyba prawie zawsze z tego co zauwazylem piszecie pozniej posta odnosnie tego dlaczego tak zrobiliscie itp male wyjaśnienie - świetnie, ale
piszecie tego posta najczesciej gdzies dalej nie pod postem danej wypowiedzi i troche sie smietnik robi z danego tematu
piszescie nowego posta po co ? ( aby nabic raczej nie ) czy nie lepiej byloby edytowac i pisac odpowiedz dlaczego dajescie ostrz. w danym poscie danej wypowiedzi ? przeciez wsystko byloby czytelniejsze i jasniejsze. takie jest moje spostrzezenie, gdyz na innych forach na ktorych bywam zdalo ono swoją rolę, a chcialbym aby rowniez i to forum sie w jakis sposob rozwijało.
Widzicie rebuzz ma ten sam problem. Dajecie WP na wyrost gdzie popadnie a później się już nawet nie pamięta za co. I to nie tylko My (userzy) ribimy bałagan i dostajemy WP. Nie potraficie się zorganizować może wymiencie połowe modów to się lepiej zgracie niewiem. Zasłużyliście na wielkie Ostrzeżenierebuzz napisał:Witam ,
a zatem przejde do kontretow od razu...
dzisiaj calkiem niedawno mialem jedno ostrzezenie ... napisalem po czasie jednego posta ... i patrze za chwile mam 3 ostrzezenia ... I NIE WIEM ZA CO I NIE WIEM KTO MI JE DAŁ ! ?? WIEC CO TO MA BYC ? CZEKAM NA ODPOWIEDZ I UZASADNIENIE !! jak nie dostane to napewno pogadam z osobami ktore stoja wyzej nad moderatorami bo sorry ale wlasnie to im robicie wieksza krzywde bo zniechecacie podobnymi "glupotami" ludzi ... czyli potencjalnych userow.... a na tym chyba im zalezy... Mam nadzieje ze osoba sie przyzna i powie co i jak .. bo naprawde to nie jest problem zeby Administrator sprawdzil kto dal ostrzezenie....
Czekam i prosze o normalna wypowiedz .........
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 17:45
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:51
Napewno za to nie dostał bo osobiscie wykasowałem te posty ponieważ wystepuje jakis błąd i posty sie kopiują. A jesli dla Ciebie frajer nie jest wyzwiskiem to nie chciałbym poznać Twojego słownikaChlopaczek pisze:Ja Ci odpowiem Rebuzz.Pewnie masz za to te dwa nowe wp ze w temacie wrogowie i kumple na forum wystapil blad i wyslalo Twojego posta dwa razy.A mody za to daly ostrzezenia bo sadzily ze zrobiles to umyslnie (tzn nabiles)
A co do przeklenstw to jakim prawem mod sobie ustala ze pod slowem k**** jest brzydkie slowa a nie np kurde?Wspomnialem juz wczesniej ze dajecie wp za cos co ma male zabarwienie erotyczne albo moze kogos obrazac (panienka frajer ale mi obraza) do tego sami ustanawiacie co jest przeklenstwe albo obraza.Tak nie powinno byc ba tak nie moze byc.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 sty 2005, 17:52
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:54
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 17:57
Tomusmc jesteś tu modem nie widisz wcześniejszych postów ??Tomusmc pisze:Napewno za to nie dostał bo osobiscie wykasowałem te posty ponieważ wystepuje jakis błąd i posty sie kopiują. A jesli dla Ciebie frajer nie jest wyzwiskiem to nie chciałbym poznać Twojego słownikaChlopaczek pisze:Ja Ci odpowiem Rebuzz.Pewnie masz za to te dwa nowe wp ze w temacie wrogowie i kumple na forum wystapil blad i wyslalo Twojego posta dwa razy.A mody za to daly ostrzezenia bo sadzily ze zrobiles to umyslnie (tzn nabiles)
A co do przeklenstw to jakim prawem mod sobie ustala ze pod slowem k**** jest brzydkie slowa a nie np kurde?Wspomnialem juz wczesniej ze dajecie wp za cos co ma male zabarwienie erotyczne albo moze kogos obrazac (panienka frajer ale mi obraza) do tego sami ustanawiacie co jest przeklenstwe albo obraza.Tak nie powinno byc ba tak nie moze byc.a pozatym jesli ktoś zakropkuje słowo kurde to raczej nie jest normalne bo to słowo nie jest nie cenzuralne...
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 17:59
A z wami to wiadomo co jest niecenzuralne a co nie jest?Przeciez wy sami to sobie ustalacie.Nawet jak w slowniku nie jest podane ze to przeklenstwto to wy i tak swoje.A kuzwa jest przeklenstwem?Moge sobie mowic kuzwa mac czy sypniecie mi ostrzezeniami az milo?A co do mojego slownictwa to na pewno pod wzgledem przeklenstw nie odbiega od przecietnej.Malo tego ja normalnie nie przeklinam (chodzi o twarde przeklenstwa) no chyba ze na GG ale to sie nie liczyTomusmc pisze:Napewno za to nie dostał bo osobiscie wykasowałem te posty ponieważ wystepuje jakis błąd i posty sie kopiują. A jesli dla Ciebie frajer nie jest wyzwiskiem to nie chciałbym poznać Twojego słownikaChlopaczek pisze:Ja Ci odpowiem Rebuzz.Pewnie masz za to te dwa nowe wp ze w temacie wrogowie i kumple na forum wystapil blad i wyslalo Twojego posta dwa razy.A mody za to daly ostrzezenia bo sadzily ze zrobiles to umyslnie (tzn nabiles)
A co do przeklenstw to jakim prawem mod sobie ustala ze pod slowem k**** jest brzydkie slowa a nie np kurde?Wspomnialem juz wczesniej ze dajecie wp za cos co ma male zabarwienie erotyczne albo moze kogos obrazac (panienka frajer ale mi obraza) do tego sami ustanawiacie co jest przeklenstwe albo obraza.Tak nie powinno byc ba tak nie moze byc.a pozatym jesli ktoś zakropkuje słowo kurde to raczej nie jest normalne bo to słowo nie jest nie cenzuralne...
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:01
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 18:03
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 18:04
to miło , w takim razie CZEKAM nadal na MODERATORA ktory mi dalostrzezenia bo CHCE SIE DOWIEDZIEC ZA CO JE DOSTALEM ?Tomusmc pisze: Napewno za to nie dostał bo osobiscie wykasowałem te posty ponieważ wystepuje jakis błąd i posty sie kopiują. ...
rebuzz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio