http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#30215
Napisałes post pod postem i jeszcze pełno przekleństw. Dostałeś 3WP od Becksa i to słusznie więc nie ma sie o co kłócić. Juz wszystko jasne?
A co do Nowaczka to zaraz postaram sie tym zajac.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:05
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 18:06
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 18:09
no i Cie wyprzedze w klasyfikacji, tego chcesz ?Chlopaczek pisze:Uuuuuu Baqu za to "gowno" to mozesz miec piateczke na avatarem
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 18:11
Dobra Tomusmc tylko sęk w tym że ja nie wiem za co dostałem te jeszcze jedno WP, Ty mi wymieniłeś te 3 Wp o których wiem, a ja się chce cały czas dowiedzieć za co mam to czwarteTomusmc pisze:No Qrczak znalazłem 3WP dla Ciebie. Oto one![]()
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#30215
Napisałes post pod postem i jeszcze pełno przekleństw. Dostałeś 3WP od Becksa i to słusznie więc nie ma sie o co kłócić. Juz wszystko jasne?Pozdrawiam.
A co do Nowaczka to zaraz postaram sie tym zajac.
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 18:11
Jakbym nie chcial to bym zawalczyl i bym byl pare ostrzezen przed TobaBaqu pisze:no i Cie wyprzedze w klasyfikacji, tego chcesz ?Chlopaczek pisze:Uuuuuu Baqu za to "gowno" to mozesz miec piateczke na avatarem
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 18:15
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:16
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 18:18
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:21
Mysle, że to raczej nie są przekleństwa. Bynajmniej dla mnie, ale ja nie odpowiadam za innych Modów. PozdawiamChlopaczek pisze:Z Tomusiem mozna pogadac bo kiedys mozna z nim sobie bylo zdrowo poprzeklinacWiec jak jest ze slowem kuzwa?Przeklenstwo czy nie?A slowo dupa?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 18:21
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 18:31
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 sty 2005, 18:56
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 19:09
Jeśli chodzi o Tomusmc to ja szanuje jego prace i uważam że to jest najlepszy mod że wszystkich.Baqu pisze:no wiem wiem, ale zauwazylem również, że Tomuś to spoko ziomek i rozumie to co do niego pisze.
Qrczek weź sie tak nie bulwersuj tym ostrzezeniem, jak mod znajdzie to Ci przesle, jak nie znajdzie to nie znajdzie jego prawo, wyglada na to jakby od tego ostrzezenia zalezała przyszłość Twoich klejnotówtroche wyrozumialosci dla moda widać ze pracuje ( szacun za odpowiadanie na nasze wszystkie wypociny ), miejmy nadzieje ze inne mody rowniez w pocie czola pracują równie efektywnie.
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 19:15
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 03 sty 2005, 19:15
Sławek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio