Sztuką było tego meczu nie wygrać.
a tak btw Diarra i Emerson na ofensywnych pomocników xD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 kwie 2007, 23:19
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2007, 23:39
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 kwie 2007, 23:44
Łooo...do tego to musiałby zdobyć mistrzostwo, a sam piszesz:Mentor pisze:Jak tak dalej pójdzie to Fabio zostanie i dopiero będzie jazda
więc jak to będzie...Fabio zostanie czy nieMentor pisze:(...) o mistrzostwo jestem spokojny (...)
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2007, 23:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 kwie 2007, 23:48
Czy ja wiem, w sumie ostatnie 2 lata to liga pod dyktando Blaugrana, a Real mimo katastrofalnej gry był 2. To samo jest i w tm sezonie. Choć moim zdaniem ten sezon w La Liga jest ciężki, bo wiele drużyn gra ciekawą piłkę.Mentor pisze:rozgrywki ligowe są jakieś dziwne w tym sezonie.
Mentor pisze:Jak tak dalej pójdzie to Fabio zostanie i dopiero będzie jazda Laughing
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 kwie 2007, 23:50
No wiesz, ja nie Calderon, ale wszystko na to wskazuje, że tak właśnie jest. Albo tytuł albo mówimy sobie papa...no a przy tytule to się jeszcze zastanowimy, nie ma hop siupMentor pisze:Jeżeli tylko zdobycie mistrzostwa może uratować Capello to Włoch może już się pakować
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 kwie 2007, 23:54
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 kwie 2007, 23:56
Bo Ty jesteś zaciemniony subiektywną chmurkąSiKor pisze:Przy dobrych lotach Real może skończyć ten sezon na Pucharze UEFA, bo niewidze go jako zwycięzcy w większośći wyżej wymienionych spotkań...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2007, 23:59
Tia a może jeszcze niżej?SiKor pisze:Przy dobrych lotach Real może skończyć ten sezon na Pucharze UEFA, bo niewidze go jako zwycięzcy w większośći wyżej wymienionych spotkań...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 kwie 2007, 0:01
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2007, 0:06
Bonso pisze:Gra taka jak dzisiaj z Osą, bez problemu starczu ma Racing, Athletic, Recre, Espanyol i Depor.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 kwie 2007, 0:13
i tak samo bez znaczenia jest o co się gra. Nie możesz zapominać, że tamte drużyny grają "tylko" o PU, a Real aż o mistrza, a zawodnicy widzą, że 2 pkt to już niewiele.Mentor pisze:To w sumie bez znaczenia jak grała Osasuna.
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 kwie 2007, 0:31
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2007, 0:33
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2007, 0:52
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio