Beckham - Strona 11

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 28 mar 2007, 17:10

Beckham to najgorszy, ale za to najbardziej znany "piłkarz" świata. Dla mnie to co on robi jest żałosne. Jego próżność nie zna granic.

Całkowicie co innego byłoby gdyby pozostał w Manchesterze, gdzie go wielbili za grę.

ba501
Żenujący nabijacz :/

DEVID DEVID

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ba501 » 09 kwie 2007, 16:47

Ostatni sezon dla Beckhama byłej gwiazdy Menchesteru Unidet był słaby .Przejście do Galaxi , powrót z niej.Beckham jest coraz słabszy powinnien sie ztym pogodzić że nie jest najlepszy.

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 09 kwie 2007, 17:03

ba501 pisze:Menchesteru Unidet
naucz sie pisac :?
Beckham byl i bedzie jeszcze swietnym pilkarzem...Fakt przeszedl do Galaxy chyba dla pieniedzy ale wierzmy ze chce by pilka nozna byla w USA bardziej lubiana,a nie tylko nfl i nba ale to juz nie mi oceniac zainteresowania amerykanow.Beckhama po przejsciu do realu nie lubilem szkoda mi bylo ze kolejny swietny pilkarz zmarnuje sie w Madrycie.Jednak kiedy przypomne sobie jego zagrania gole dla ManU to po prostu takiego pilkarza jezeli nie lubiec to trzeba szanowac.To po jego dosrodkowaniach ManU zdobylo Lige Mistrzow.Szkoda ze nie zostal bo napewno gralby dobrze...widocznie tak los chcial :wink:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 09 kwie 2007, 18:16

Adas07 pisze:Beckham byl i bedzie jeszcze swietnym pilkarzem
niezgadzam sie z druga czescią twojego stwierdzenia , Beckham był świetnym graczem , osmiele sie nawet powiedziec ze swojego czasu był najlepszy na swiecie ,ale to przeszłosć. Kasa uderzyła mu do głowy , zajął sie reklamami a nie treningiem, mimo ze nie jest juz dobrym graczem wspomnienia pozostaną na zawsze :wink:

PS. No i ma fajne perfumy :P

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 09 kwie 2007, 19:11

A ostatnio to co bylo?Capello sie obrazil ze Beckham juz odchodzi i ze juz u niego nie zagra do konca sezonu...a gdy real ciagle zawodzil nagle sobie o nim przypomnial a sam Beckham w kilku spotkaniach uratowal mu skore :? Moze i rzeczywiscie w USA to nie bedzie swietnym pilkarzem bo nie ma warunkow i motywacji ale ja go zapamietam jako swietnego zawodnika-ale w barwach ManU

Awatar użytkownika
berni
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 09 kwie 2007, 19:32

Zgadzam się z Adas07. Mam takie samo zdanie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”