Leci na AXN o 21.00
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 kwie 2007, 9:03
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 kwie 2007, 17:38
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 kwie 2007, 19:02
że się tak zapytam, angielski tytuł tego filmu to "The girl next door" ? Tak dla upewnienia, bo patrząc na to jak nasi tłumaczą niektóre tytuły filmów/ serialiBonso pisze:21:00, Polsat Dziewczyna z sąsiedztwaElisha w tym filmie cudeńko No i generalnie film nie najgorszy, porównując do innych w takich kilmatach
Akarin
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 kwie 2007, 23:38
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 kwie 2007, 23:43
RóżA pisze:Znanych aktorów brak
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 kwie 2007, 23:54
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2007, 13:42
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 kwie 2007, 16:31
piwus pisze:Glengarry Glen Ross
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 kwie 2007, 14:30
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 kwie 2007, 14:50
W takim razie nie polecam Ci tych filmówfranz pisze:Wlaśnie obejrzałem polecony przez piwusa film i może jest on dobry wybitny itp. ale ma pewną poważna wadę, co jakies 15 sekund aktorzy wypowiadają magiczny zwrot FUCK YOU . Mistrzem w tej dziedzinie jest Ricki Roma(Al Pacino) gdy on zaczyna używac zwrotu fuck you po prostu umieram ze smiechu Laughing Robi to w taki sposób ze nie moge skupic sie na tresci filmu i dialogach tylko pękam ze smiechu. Ogólnie przeklenstwa i wulgaryzmy pojawiaja sie w tym filmie praktycznie w kazdej scenie a takie nasycenie FUCK YOU Laughing daje raczej efekt komediowy a chyba nie o to twórcom tego filmu chodziło.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 kwie 2007, 20:08
Nie musisz polecać mi tych filmów bo każdy z nich wieleokrotnie ogladałem i wszystkie uważam za świetne i wybitne(szczególnie Pulp Fiction). Tak wiec masz problem z głowypiwus pisze:W takim razie nie polecam Ci tych filmów
Chyba chciałes napisac: "puszczony chyba tylko raz w ciągu ostatnich 10 lat w tv" a nie 0 lat. Film faktycznie godny polecenia i dobrze że leci na TVN7 a nie TVN bo wydaje mi się że reklamy na TVN7 sa krótsze.piwus pisze:Co do tematu, to w środę TVN7 przygotował niezły maraton. O 20.10 rarytas - Świat wg Garpa, puszczony chyba tylko raz w ciągu ostatnich 0 lat w tv
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 01 maja 2007, 23:13
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 01 maja 2007, 23:31
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 maja 2007, 16:47
franz
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio