Oto fragment relacje live z fioletowej stronki:
"89 Tragedia w Santanderze. Karny dla Racingu za kolejny faul. Królewscy okradzeni z mistrzostwa Hiszpanii...."
Far$a kradnie
frustru frustru?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 21:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 kwie 2007, 21:59
Czyżby to była ironia wg. jezzoMentor pisze:"89 Tragedia w Santanderze. Karny dla Racingu za kolejny faul. Królewscy okradzeni z mistrzostwa Hiszpanii...."
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 14 kwie 2007, 22:00
wichniar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:06
Nie wiem bo nie widziałem, ale to nie zmienia faktu, że pisanie "Real okradziony z mistrzostwa" to mes que un LOLwichniar pisze:Mentor a jak myślisz ten 1 karny był odgizdany prawidłowo??
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 kwie 2007, 22:09
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 kwie 2007, 22:15
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 22:21
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 22:24
Jak można się wypowiadać o meczu którego się nie widziałoMentor pisze:Rabunek
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:25
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 22:29
Pewnie chodzi tu o to że sędzia podyktował dwa karne których nie było i które zadecydowały o tym że Real nie ma już szans na tytuł. Ja z fioletową stronką już nie mam zbyt wiele wspólnego ale wydaje mi się że to było impulsem do takiego tytułu.Jak można pisać, że sędzia okradł Real Madryt z mistrzostwa Hiszpanii i to na dodatek nie po cichu, ale w głównym newsie na największym polskim serwisie o Realu Madryt? Nie rozumiem tego...
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:33
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 kwie 2007, 22:36
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:39
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 22:40
Spalone były w obie strony jeśli mamy być szczerzy.Mentor pisze:Poza tym były spalone z kosmosu na niekorzyść Racingu podobno więc o co kaman?
Porażka oznacza że Real nie ma już szans na mistrza. Przy stanie 1:0 sędzia podyktował jeden karny zupełnie z dupy a drugi co najmniej kontrowersyjny.I nie rozumiem też Ciebie. Jak można pisać, że te dwa karne zadecydowały o tym, że Real nie ma szans na mistrza?
Nikt tu nie mówi że sędzia był kupionyy czy coś.Mentor pisze:To Real musiał wcześniej tracić punkty? Zawsze jest okradany? Od kiedy to mecz z Racingiem jest kluczowym elementem walki o mistrzostwo? O mistrza walczy się przez 36 kolejek.
A tak w ogóle to czy ja napisałem że Real został okradziony czy coś podobnego? Powiedziałem tylko co myślę o tym tytule. Poza tym nie czepiał bym się że jest to napisaneMentor pisze:Skrajny idiotyzm i to wszystko.
bo chyba pamiętasz frustracje (zawsze chciałem użyć tego słowaMentor pisze:głównym newsie na największym polskim serwisie o Realu Madryt
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio