Formula 1 - Strona 34

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.

Mistrzem świata zostanie

Fernando Alonso
27
19%
Felipe Massa
12
9%
Kimi Raikkonen
32
23%
Ralf Schumacher
2
1%
Robert Kubica
36
26%
Jenson Button
3
2%
Giancarlo Fisichella
6
4%
Nick Heidfeld
2
1%
ktoś inny ...
20
14%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 kwie 2007, 21:04

Sasha pisze:Ja już nie wiem co się dzieje bo jak zwykle jego partner nie narzeka na jakie kolwiek usterki

Na wiekszosci serwisach sa podane słowa Niemca(nawet na onecie :!: ), ktory wspomina o takich samych, a raczej zblizonych kłopotak jak Kubica. Tylko z wypowiedzi Heidfelda mozna wyczytać, ze te problemy stanowia dla niego przeszkode jak wykałaczka na torze, a dla Kubicy to samo to jak cały las poteznych debów.

Inne teamy maja problemy, jednak tam nikt tam nie wybrzydza, tylko wsiada i jedzie. Ze strony Roberta to, to troche robi sie nudne i nie zdziwie sie jak skonczy jak jego poprzednik Villeneuve. Jemu takze pod konciec ni sie nie podobało, a poprostu był juz za słaby. Tylko nasz Robercik mzoe skonczyc, zanim jeszcze zacznie, bo takich kierowcow jak on jest jak na pęczki. Wyglada narazie to tak jakby robił komus łaske, oj pokory sie mu przyda troszkę....

Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 13 kwie 2007, 21:29

No masz racje bo nie sądze zeby cały czas wszystko było do bani i nikt nie chciał tego poprawić. Nie czaje typa. Trzepie kase i narzeka ja jego zadanie to jeździć. Pewnie coś mu nie pasi bo młodszy hamilton jeździ w McLaren'ie ;) no niby każdy ma przed nim klękać taki syndrom gwiazdy. Niech sie wykarze a nie jak mu sie jeździc nie chce to bolid rozwala obijajac sie o innych.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 kwie 2007, 14:26

Robert Kubica był szósty dzisiejszych w kwalifikacjach. Robet pojechał całkiem dobrze a jego partner z teamu BMW-Sauber, Nick Heidfeld, tez dobrze wypadł uzyskał czwarty czas. Najszybszy podczas drugiego etapu znów był Massa i to on zdobył pole position. Kubica bedzie startował razem z Heifeldem z trzeciej lini oby tym razem Robert nie zderzył sie z nikim na starcie i miał szanse na dobry wynik w całym wyscigu.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 kwie 2007, 14:31

franz pisze:Nick Heidfeld, tez dobrze wypadł uzyskał czwarty czas
franz pisze:Robert Kubica był szósty
franz pisze:Kubica bedzie startował razem z Heifeldem z trzeciej lini
Jakim cudem? :>

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 kwie 2007, 14:39

Krzysztof Jarzyna pisze:Jakim cudem?
No dobra troche sie pomyliłem :P

Kubica bedzie startował razem z Heifeldem z trzeciej lini bo Heifeld zdobył 5 miejsce w kwalifikacjach a nie jak pisałem 4.

Jak to mówia ziomki: Pasi :>

Pasi ;) // Usatysfakcjonowany Ziomek

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 14 kwie 2007, 14:52

Mam nadzieje ze Robert jutro niebedzie mial problemow z bolidem :]

Bastian16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 14 kwie 2007, 15:04

No podobno już tam zaradzili z tym układem napędowym, tym bardziej, że dzisiaj i wczoraj żadnych problemów nie miał. Będzie dobrze! :D

Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 14 kwie 2007, 20:28

Też mam taka nadzieje oby boildy BMW dojechały całe i sprawne. No jak narazie to BMW coprawda nie nawiazuje walki z Ferrari i McLaren'em ale poza tymi markami to przodują. Mam nadzieje że Robert nauczył sie z ostaniego wyscigu ze nie warto sie tłuc z to z kumplem z teamu. Na interi juz sie wytrzasaja czy to dobrze ze startuja razem ;) jak by parter jego był plachta na byka ;)

Awatar użytkownika
dzamro_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzamro_ » 15 kwie 2007, 11:53

Moj typ na dzisiejszy wyscig to zwyciestwo Hamiltona, za nim alonso a raikkonen i massa na 3-4 miejscach. A wiec typuje kolejny triumf McLarena. Kubicy nie wroze pierwszej 5, mam nadzieje ze nie bedzie jednak dzis zadnych klopotow z bolidem

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 15 kwie 2007, 12:14

Sasha pisze:No jak narazie to BMW coprawda nie nawiazuje walki z Ferrari i McLaren'em ale poza tymi markami to przodują.
zgadzam sie w 100% BMW zrobilo duzy postep porownujac do poprzedniego sezonu, troche słabo w tym seoznie ruszyo Renault

Moj typ na dzisiejszy wyscig to zwyciestwo Hamiltona, za nim alonso a raikkonen i massa na 3-4 miejscach. A wiec typuje kolejny triumf McLarena. Kubicy nie wroze pierwszej 5, mam nadzieje ze nie bedzie jednak dzis zadnych klopotow z bolidem
Ja tam licze na 5-6 miejsce Roberta a mysle ze dzis zwyciezy ktos z Ferrari

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 kwie 2007, 12:23

Ja uwazam, tak jak dzamro_, dzisiaj wygra Hamilton. Ten chlopak jest fenomenalny 8) Nawet postawilem $ na niego :P Mam nadzieje, ze Kubica bedzie w czolowej osemce. Jeszcze godzinka :D

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 kwie 2007, 13:25

Ja mimo wszystko stawiałbym na Kimiego. Choć oczywiście nie obraziłbym się gdyby pokonał go Hamilton, bo też się dołączam do liżących Brytyjczykowi siedzenie. Ale dzisiaj ważne może być doświadczenie, a tego musi jeszcze Lewis trochę nabrać. Dlatego Kimi - 1, Hamilton - 2, Kubica - oby w pierwszej 10 :wink: To już będzie progres, dający nadzieję na dobry sezon.

Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 15 kwie 2007, 15:09

Massa win !!

Kubica dojechał cały i to nie jego bolid dziś sie rozsypywał ;P Nick daje niezły popis. Ciśnie ponad możliwości i próbuje nawiazać walke. Dobrze bo skoro może zjechać Alonso to i możliwe jest pudło. A jak mowiłem Ferrari McLaren . . . rów melioracyjny BMW. . . PRZEPAŚĆ i reszta stawki ;) BRAWO BMW

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 15 kwie 2007, 15:16

Tak jak pisałem :D 5-6 miejsce Roberta i zywciezy ktos z Ferrari :) napoczatku myslalem ze Robert pojedzie na 1 tankowanie bo strasznie mu odjechala pierwsza piatka

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 kwie 2007, 15:19

Nudny wyscig za nami. Zadnej rywalizacji w czolowce, poza mijaniem w pit-stopach. Niestety Formula 1 zeszla na psy :P Teraz wiekszosc wyprzedzen [w czolowce] to pit-stopy. Ehhhhhh, gdzie te czasy Hilla, Alesiego, Bergera, Prosta czy Panisa, a takze tych troszke slabszych Herberta, Frentzena, Diniza i innych :P

Brawo Kubica, brawo Heidfeld, brawo Hamilton.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”