Jak se jeszcze jakiś przypomne to dopisze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asgar » 08 paź 2004, 0:05
Asgar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 25 gru 2004, 0:44
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 25 gru 2004, 0:54
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 25 gru 2004, 0:55
chyba Symetria : ) jeżeli tak to całkowicie się zgadzamBobohawk pisze:Ja wszystkim polecam film Symetrai. wedlug mnie jest to jeden z lepszych jak nie najlepszy polski film. Ten kto nie ogladal go niech jak najszybciej to zrobi. Naprawde warto nie pozalujecie tego filmu. Nie bede wam mowil tutaj fabuly filmy bo szkoda abyscie marnowali taki film. Lepiej go obejrzec i samemu sie przkonac
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 gru 2004, 22:37
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 22:23
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 22:40
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 03 sty 2005, 22:40
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 22:44
Najlepsza bitwa z Tottenhamem i MillwallQrczak pisze:Moim ulubionym filmem w ostatnich tygodniach był Football Factory. Film fajny ale myślałem że będzie lepszy
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 22:48
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 22:58
Nie no filmik ogólnie spoko. Fajnie że przedstawili nam co wyczyniają hools w Anglii, ale nasi fani wcale nie są gorsiTomusmc pisze:Najlepsza bitwa z Tottenhamem i MillwallQrczak pisze:Moim ulubionym filmem w ostatnich tygodniach był Football Factory. Film fajny ale myślałem że będzie lepszyTez film dobry. Ja spodziewałem sie czegoś gorszego szczerze powiem
a tu niespodzianka
Qrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 23:04
jak mozesz nazwac Hooliganow ...Qrczak pisze: ale nasi fani wcale nie są gorsi
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 23:05
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 23:15
pomylilo mi sie a pozatym chuba za bardzo nie chciałem powtarzać tego samego słowa w jednym zdaniu kolo siebie. Ale pomyliem się oczywiście że chodzi o Hools'ów nie fanów a Ultarasi to wogóle inna bajka według mnie to najlepsi fani sam nawet się zaliczam do ultrasów bo pomagam w oprawie na meczach Poloniirebuzz pisze:jak mozesz nazwac Hooliganow ...Qrczak pisze: ale nasi fani wcale nie są gorsi.. fanami
? FAN pilkarski napewno nie podchodzi pod te nazwe... a o kibicu juz nie wspomne .... ehh ... AHA I MAM NADZIEJE ze rozumiesz o czym gadam i ze pojmujesz roznice pomiedzy ULTRAS a HOOLIGANS !! bo ULTRASI to najwspanialsze "zjawisko" jakie moze byc na stadionach
.. ale HOOLIGANS tych sie powinno tepic i jeszcze raz tepic...
Qrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 23:24
Baqu
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio