Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 17 kwie 2007, 10:46
piorun13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2007, 10:50
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 17 kwie 2007, 20:59
piorun13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2007, 21:38
tu się zgodzę, gol w stylu duetu Pires - Freddietakich wejsc jak to brakowalo nam przez caly sezon
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 kwie 2007, 21:53
fieldy pisze:na Old Trafford
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2007, 22:09
Rossi pisze:poruwnywać
Nie no teraz do dałeś ostro po garach
Roy Keane mówił o kibicach Arsenalu, czy ManU gdy narzekał, że słychać szelest otwieranych cukierków ?Rossi pisze:( doping zawsze na poziomie gorzej niż srednim Confused ) (...)porównanie nie na miejscu...a szkoda gadac
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 kwie 2007, 22:24
Trzeba przyznać, że bramka pierwsza klasafieldy pisze:Ceeeesc :* 2 gol w kolejnym meczu
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 17 kwie 2007, 22:36
piorun13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2007, 22:40
Gdyby nie Sasza Hleb gola by nie było. Bestia nic nie pokazał niestetyDuch pisze:Trzeciego gola strzela Bestia
póki co moderatorze - ale w przyszłości - kto wiepiorun13 pisze:Tak wiec nigdy nie omylny genialny i zawsze madrze piszacy administratorze oswiec mnie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 kwie 2007, 22:47
No to swoją drogą, ale patrząc już przez pryzmat naszej sławnej już skuteczności, każdy zdobyty gol cieszy i to zdobyty obojętnie jakim sposobem. Reakcja trybun, tak jak pisałem - bez rewelacji.fieldy pisze:Gdyby nie Sasza Hleb gola by nie było. Bestia nic nie pokazał niestety
fieldy pisze:stzał G. Samarasa
fieldy pisze:Wskoczylismy na 3 miejsce
Przeca to Czech i tam nie ma takiego imiona jak Thomaspiorun13 pisze: niektorzy dziennikarze piszac o Rosickim pisza Thomas a inni Tomas nie wiem jak jest poprawnie szczerze mowiac.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 kwie 2007, 23:00
Widze że Keano jest twoim guru jakimśfieldy pisze:Roy Keane mówił o kibicach Arsenalu, czy ManU gdy narzekał, że słychać szelest otwieranych cukierków ?
gdybys nie wiedział, to mówił o atmosferze na Old Trafford nie Highbury [bo wtedy jeszcze tam gralismy]
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 18 kwie 2007, 7:52
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 18 kwie 2007, 19:28
piorun13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 kwie 2007, 19:41
Dobra, widzę że nie skumałeś o co mi chodzi. Liczy się to jak jego imię i nazwisko piszę się w jego ojczystym kraju. Podobnie nazwa ma się jeśli chodzi o wymowe (akurat w jego przypadku nie ma to żadnego znaczenia, ale to już tak nawiasem mówiąc).piorun13 pisze:Duch wiesz moja sasiadka jest polka a ma na imie
Sara takze Twoje tlumaczenie ze w czechach nie ma takiego imienia lekko mowiac jest slabiutkie
Patrz wyżejpiorun13 pisze:A w takim razie dlaczego europejscy dziennikarze na Hleba mowia ALEKSANDER a w rzeczywistosci jego imie brzmi ALAKSANDR???
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 18 kwie 2007, 21:35
piorun13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio