Polska & Ukraina EURO 2012 - Strona 11

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 kwie 2007, 12:28

czeher pisze:Pod wzgledem ekonomicznym bedzie to niewyobrazalny kopniak Twisted Evil nadrobimy kilka lat
a PiS sobie całą zasługe przypisze :D
Sero pisze:Miejmy nadzieje, że ceny towarów potanieją Laughing bo jeśli miało by być jak teraz to te 37 mld. to mogła by być kropla w morzu
ale wiesz, że tam jest "d" na końcu ? :D ładna sumka.
czeher pisze:To juz ostateczny podzial
Chyba tak, teraz już za bardzo zmieniać mnie mogą chyba, w końcu UEFA przyznała organizację tym miastom własnie :D choć stadion Kotwicy Kórnik też jest ciągle rozbudowywany, za 5 lat - kto wie ile pomieści osób :think:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 kwie 2007, 12:33

Wszyscy sceptycy i glupiomadrzy uciszeni... GForumowi znawcy przepowiadali nam ze nie mamy zadnych szans na organizacje Euro 2012... Nie bede komentowal wyboru naszej kandydatury bo zaraz posypia sie i tak ogromniaste posty... Dodam tylko ze dzieki wyborowi naszej kandydatury:

20zl ---> 100zl

Dziekuje

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 kwie 2007, 12:34

Engel cos mowil w studiu przed ogloszeniem wynikow, ze jest projekt, ktory zaklada, ze na Euro beda graly 24 druzyny. Jesli to przejdzie, to wszystkie Polskie miasta beda wykorzystane. Na dizen dzisiejszy jednak te 4 miasta, ktore wymieniliscie.
fieldy pisze:stadion Kotwicy Kórnik też jest ciągle rozbudowywany, za 5 lat - kto wie ile pomieści osób :think:
Ktora liga :wink: :?:

poznańska klasa okregowa, choć w 1992 wywalczyli awans do II ligi z Reissem w składzie, ale nie mieli kasy, wiec sie wycofali :? // fieldy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 kwie 2007, 12:34

czeher pisze:nawet nie mow Stop
Ty to młoda dupa jesteś :wink:
Zico_FCI pisze:Plany są, już od lat.
Na onecie coś pisali że mniej więcej wiadomo co tam ma powstać ale mają małe problemy :roll: W sumie to plan stadionu z pewnością jest bo musiał być przedstawiony UEFA.
czeher pisze:Ale ja juz zbieram na bilety Exclamation Mam zamiar dozyc do tego czasu i byc na jak najwikszej ilosci meczow Laughing nawet moge kupowac bilety u konikow
Stawiam piątaka że ty będziesz stał pod stadionem i robił za konika :lol:
Zico_FCI pisze:A meczu otwarcia to statnio to nie grała Portugalia a z Grecją ? A w Niemczech, chyba Niemcy z Kostaryką.
No właśnie nie pamiętałem czy gra gospodarz czy obrońca tytułu.
fieldy pisze:.... o cholera - 29 lat Surprised ciekawe, czy dożyje Rolling Eyes
Ciiii nie mów niekomu, nie dowie się nikt :P

A te 37mld to idzie na dwóch a nie dla Polski i Ukrainy :roll:

Jak komuś się będzie nudziło to może powklejać fotki naszych przyszłych stadionów bo ja nie mam czasu teraz szukać. Aha Ukraina już buduje stadiony a my... :roll:
czeher pisze:No niezle pa6trzac na to ze za kilka lat rowneiz ME koszykarzy i zdaje sie MS siatkarzy Cool Czyzby Polska wreszcie miala najnowsza baze sportowa Think
Pod wzgledem ekonomicznym bedzie to niewyobrazalny kopniak Twisted Evil nadrobimy kilka lat Wink
Przy organizacji ME w kosza i jakichś tam mistrzostw w siatkę wymogiem są chyba tylko hale, które zresztą już stoją i nie będzie nowych. A jakie one są wszyscy wiemy ['] Tak więc rozwojowego kopniaka dają tylko mistrzostwa w gałę :?

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 18 kwie 2007, 12:39

makis pisze:Engel cos mowil w studiu przed ogloszeniem wynikow, ze jest projekt, ktory zaklada, ze na Euro beda graly 24 druzyny. Jesli to przejdzie, to wszystkie Polskie miasta beda wykorzystane. Na dizen dzisiejszy jednak te 4 miasta, ktore wymieniliscie.
http://www.uefa.com/newsfiles/528852.pdf

I dobrze. Hanysy obejdą się smakiem.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 kwie 2007, 12:39

Obrazek
W ramach lokalnego patriotyzmu, wklejam stadion Lecha :wink:
Wszystkie stadiony pod: http://www.sport.pl/sport/5,68565,4038363.html?
P.S. Nie przejmuj sie fieldy, Grodzisk ma pierwsza lige to i Kórnik kiedys bedzie mial :wink: Wystarczy znalezc drugiego Drzymale :wink:
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 12:42 przez Makis, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 kwie 2007, 12:42

Engel cos mowil w studiu przed ogloszeniem wynikow, ze jest projekt, ktory zaklada, ze na Euro beda graly 24 druzyny. Jesli to przejdzie, to wszystkie Polskie miasta beda wykorzystane. Na dizen dzisiejszy jednak te 4 miasta, ktore wymieniliscie.
Ale ten projekt na przedwstepnym glosowaniu nie wszedl - prawie wsyzsycy byli przeciwko - jednak ostatecznia decyzja padnie pod koniec maja

Diablo_ASR pisze:I dobrze. Hanysy obejdą się smakiem.
:badziewie: podaj sobie reke z clonerem :roll: :zgon:

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 18 kwie 2007, 12:45

fieldy pisze:
Yukasz pisze:O kutwa ale ja stary będę w 2012
.... o cholera - 29 lat :o ciekawe, czy dożyje :roll:
czeher pisze:
fieldy pisze:o cholera - 29 lat
27 :o :o :zgon:
:roftl3:
Panowie nie żartujcie, bo nie chce mi się patrzeć na moją datę urodzenia :lol: Nawet nie będę mógł o sobie powiedzieć, że należę do dwudziestolatków:mrgreen:
fieldy pisze:
czeher pisze:Pod wzgledem ekonomicznym bedzie to niewyobrazalny kopniak Twisted Evil nadrobimy kilka lat
a PiS sobie całą zasługe przypisze :D
No czekam już na wystąpienie premiera czy prezydenta (wszystko jedno, ten sam widok :D) w ogóle pewnie będzie tylu "ojców sukcesu", że aż się nimi zachłyśniemy :P
Yukasz pisze:
Zico_FCI pisze:A meczu otwarcia to statnio to nie grała Portugalia a z Grecją ? A w Niemczech, chyba Niemcy z Kostaryką.
No właśnie nie pamiętałem czy gra gospodarz czy obrońca tytułu.
W ME z reguły (o ile nie zawsze) w meczu otwarcia grał gospodarz, choćby z tego względu, że obrońca tytułu nie miał zagwarantowanego udziału w imprezie. Obrońca tytułu na MŚ grał mecz otwarcia aż do ubiegłego roku, kiedy zagrali Niemcy jako gospodarz.

Mecz otwarcia ma być w Warszawie, więc na pewno Polska w nim zagra :P

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 kwie 2007, 12:50

a mi juz te Euro sie znudzilo...

5 lat... wielu z nas pojdzie na Euro z dziecmi, jeszcze inni z wnukami...
rozmawialem przed chwila z kolesiem..budowniczym... drogi budyue...powiedzial ze logistycznie nie jestesmy przygotowani na takie prace... w tym roku w planach 6km autostrad, toz to wyczyn nie z tej ziemi....

do boju Polsko!

:D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 kwie 2007, 12:53

Michał M pisze:Obrońca tytułu na MŚ grał mecz otwarcia aż do ubiegłego roku, kiedy zagrali Niemcy jako gospodarz.
dokladnie bo zmieniono regulamin, iz obronca tytulu nie ma juz zagwarantowanego udzialu w MS

dzieciol - To ty nie wiem ze Poslka to kraj w ktorym wszystko jest mozliwe - teraz zdaje sie najwazniejsze - zmiana prawa aby wszytsko bylo uproszczone i niektore rzeczy nie utkwily w martwym pkt przez biurokracje - bo aktualnie dluzej sie zalatwia tego typu sprawy niz buduje

Poza tym kto bedzie budowac :think: skoro wsyzscy w Anglii :think: moze Chinczycy, ktorzy maja pomoc naszym rolnika w tegorocznych zbiorach :P

Michał M pisze:Mecz otwarcia ma być w Warszawie, więc na pewno Polska w nim zagra
to bedzie tak ze Posla gra w Polsce a Ukraina na Ukrainie :?: w sumie sam nie wiem jak bylo w Belgii i Holandii ale chyba przemieszane :think:

edit

Ja jestem ciekawy co powie wszytskowiedzacy Boniek :think: w pierwszym wyiwadzie

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 18 kwie 2007, 12:59

czeher pisze:Poza tym kto bedzie budowac :think: skoro wsyzscy w Anglii :think: moze Chinczycy, ktorzy maja pomoc naszym rolnika w tegorocznych zbiorach :P
To w sumie może się wydawać śmieszne, ale nie zdziwię się, jeśli to właśnie Azjaci będą budować całą tą infrastrukturę :wink: Już teraz przecież ściągają do fabryk pod Wrocławiem Chińczyków czy inne nacje.
czeher pisze: to bedzie tak ze Posla gra w Polsce a Ukraina na Ukrainie :?: w sumie sam nie wiem jak bylo w Belgii i Holandii ale chyba przemieszane :think:
No w zasadzie to chyba nikt tego jeszcze nie wie, ale przypuszczam, że skoro mecz otwarcia ma być w W-wie (w Kijowie za to będzie finał), to chyba "puszczą" tam Polskę, a nie Ukrainę? :wink:
Poza tym, zważmy wielkość krajów - Belgia i Holandia, nawet razem, zmieściłyby się dziesięcio-czy więcej-krotnie w łącznych rozmiarach Polski i Ukrainy. Także jakoś nie wyobrażam zbyt wielkiego "mieszania" między stadionami 8)
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 13:01 przez Michał M, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 kwie 2007, 13:01

Wow, bardzo dobrze i sobie obejze jakies spotkanie w Poznaniu, bo bedzie napewno, a i Poznan ogromnie zyska i conajważniejsze szybciej powstanie stadion Lecha, bo było to uzaleznione własnie od organizacji ME, tylko sie cieszyś, a i drogi beda lepsze.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 kwie 2007, 13:02

czeher pisze:dzieciol - To ty nie wiem ze Poslka to kraj w ktorym wszystko jest mozliwe - teraz zdaje sie najwazniejsze - zmiana prawa aby wszytsko bylo uproszczone i niektore rzeczy nie utkwily w martwym pkt przez biurokracje - bo aktualnie dluzej sie zalatwia tego typu sprawy niz buduje
No właśnie takie ME wymuszą zmianę prawa bo bez tego nic nie zbudujemy. Ale czy musimy aż być organizatorem żeby budować więcej niż kilka km autostrad na rok :?:
dzieciol pisze:5 lat... wielu z nas pojdzie na Euro z dziecmi, jeszcze inni z wnukami...
A innym żona zabroni i będą musieli iść do teściowej na obiadek :lol2:
czeher pisze: to bedzie tak ze Posla gra w Polsce a Ukraina na Ukrainie Question w sumie sam nie wiem jak bylo w Belgii i Holandii ale chyba przemieszane Think
Nie no, kto u nas by chciał oglądać Ukraińców i na odwrót. Polska tak długo jak będzie mogła czyli do samego finału będzie grała u nas w kraju. Tak chyba było w Korei i Japonii.

Ej to nie jest tak że jedna grupa gra na jednym stadionie :?: Czy Polska będzie latała po całym kraju :?: Ale wydaje mi się że jak zagramy w W-wie to do końca :P
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 13:05 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 kwie 2007, 13:04

Na pewno wszystkie mecze nasza reprezentacja będzie rozgrywać w Polsce. Nie licząc oczywiście finału, który zagramy w Kijowie. :P

santosz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: santosz » 18 kwie 2007, 13:05

to jest tylko kolejny dowód na niepohamowaną korupcję w polskim futbolu, żenada!!! ciekawe ile Polska zapłaciła UEFIE za przyznanie mistrzostw ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”