Ja bardziej czekam na wywody pana Janka Tomaszewskiego, ktory bodajze jeszcze wczoraj przekonywal, ze nie mamy zadnych szansczeher pisze: Ja jestem ciekawy co powie wszytskowiedzacy Boniekw pierwszym wyiwadzie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 kwie 2007, 13:05
Ja bardziej czekam na wywody pana Janka Tomaszewskiego, ktory bodajze jeszcze wczoraj przekonywal, ze nie mamy zadnych szansczeher pisze: Ja jestem ciekawy co powie wszytskowiedzacy Boniekw pierwszym wyiwadzie
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 kwie 2007, 13:06
santosz pisze:to jest tylko kolejny dowód na niepohamowaną korupcję w polskim futbolu, żenada!!! ciekawe ile Polska zapłaciła UEFIE za przyznanie mistrzostw ...
juz maszmakis pisze:Na pewno bedzie cos o korupcji i przekretach przy przetargach
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 18 kwie 2007, 13:13
Dobre pytanie, tylko na niewłaściwym forum - najlepiej byłoby zadać je na forum sejmowymYukasz pisze:Ale czy musimy aż być organizatorem żeby budować więcej niż kilka km autostrad na rok![]()
Yukasz pisze:A innym żona zabroni i będą musieli iść do teściowej na obiadek
Dokładnie tak, a ściślej mówiąc Japonia i Korea miały tak ustawioną drabinkę, żeby grać na własnych stadionach aż do finału. Tyle, że Japonia (o ile pamiętam) nie spełniła "założenia" tej drabinki czyli wyjścia z 1 miejsca w grupie i zagrała mecz 1/8 na boisku koreańskim i odpadłaYukasz pisze:[Tak chyba było w Korei i Japonii.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 kwie 2007, 13:16
Michał M pisze:Panowie nie żartujcie, bo nie chce mi się patrzeć na moją datę urodzenia
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 kwie 2007, 13:20
jezeli sie zakwalifikujaAkarin pisze:pojadę też na Niemców
tez mam taka nadziejeAkarin pisze:że jakiś mecz reprezentacja będzie grała we Wrocławiu
tyle co ja terazAkarin pisze:ja będę miał tylko 22 lata,
No tak oni kibicowali a ZibiBoniek pisze:Co ciekawe - podkreślił Boniek - wielu kibiców piłkarskich i dziennikarzy we Włoszech kibicowało kandydaturze polsko- ukraińskiej, bo ich federacja zupełnie nie przyłożyła się do tego projektu.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 18 kwie 2007, 13:25
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 kwie 2007, 13:25
Spoko, szybko zleciczeher pisze: Kutwa jak ja wytrzymam te 5 lat
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 kwie 2007, 13:26
będziesz grał u bukmachera ;:aja: szybko zleciczeher pisze:Kutwa jak ja wytrzymam te 5 lat
ja będę ich selekcjonerem, więc się zakwalifikują bezproblemowoczeher pisze:jezeli sie zakwalifikuja
jaka stara dupaczeher pisze:tyle co ja teraz
że mamy takiego kibicagringo7 pisze:No spoko. Szkoda, że za 5 lat pewnie bedziemy sie wstydzić.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 18 kwie 2007, 13:30
Akarin pisze: ja będę miał tylko 22 lata, ale na browara zawsze możemy wyskoczy
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 18 kwie 2007, 13:33
To jest po prostu piękneczeher pisze:Juz sie zlotowka umocnilagiedla zareagoiwala
Najpierw trzeba dożyćczeher pisze:PS. Kutwa jak ja wytrzymam te 5 lat
Ja pewnie zdążę się doczekać potomstwaAkarin pisze:ja jeszcze maturę zdąrzę napisaći na studia pójdę, ale teraz muszę napisać sprawdzian z PO
![]()
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 kwie 2007, 13:33
czeher pisze:Witamy Janka Tomaszewskiego
Ja też, bo poza Śląskim to najbliżej mam właśnie do Wrocławia. Zawsze można wykolegować WarszawiakówAkarin pisze:Mam nadzieję, że jakiś mecz reprezentacja będzie grała we Wrocławiu.
A ja myślałem, że tylko bukmacherka trzyma Cię przy życiuczeher pisze: Kutwa jak ja wytrzymam te 5 lat
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 kwie 2007, 13:35
Prosze Cie bardzoPisakk pisze: Ja chce usłyszeć Tomaszewskiegooooooo!
Zglosze sie wtedy do Ciebie i odstapisz jeden po promocyjnej cenieDuch pisze: Mam nadzieję, że Tyskie będą jednym z głównych sponsorów, to wtedy będę miał bilety za friko
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 18 kwie 2007, 13:58
Za co Ciebie, Was i Siebie serdecznie przepraszam.Akarin pisze:że mamy takiego kibica
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 18 kwie 2007, 14:14
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 18 kwie 2007, 14:15
Kaczormistrz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio