Polska & Ukraina EURO 2012 - Strona 14

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 kwie 2007, 17:16

Niesamowite to , ja tak jak i inni zaczynam od dzisiaj zbierać na bilety i pojechać na większość meczy. Fajnie by było gdyby jednak Chorzów został włączony do pierwszej ekipy i na stadionie Śl. także odbywały się mecze :oops: .

I taki mały bonus , wiemy już jak będę wyglądać polskie stadiony , a ukraińskie? link :
http://newstadium.shakhtar.com/cgi-bin/ ... pl?lang=en

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 kwie 2007, 17:17

nic tylko stukac kase i jechac na mecz Wlochów :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 kwie 2007, 17:20

Z tego co słyszałem to stadion Szachtaru to ma być perełka. Ma być wzorowany za Arena Auf Schalke (obecna nazwa to "Ventlis Arena" ) oczywiście ma być to nowocześniejsza (trochę) wersja. Cóż mam nadzieję, że nasze stadiony nie będą gorsze :P . Jeszcze takie pytanie, na stadionie we Wrocławiu będą grały oba wrocławskie teamy- Polar i Śląsk, czy tylko Śląsk?

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 18 kwie 2007, 17:28

Wielka radość. Jestem strasznie uradowany tym że dostaliśmy Euro. Pewnie dużo pomógł Platini :wink: . Włosi jak czytałem zupełnie nie przyłożyli się do prezentacji. Myśleli że wygraną mają w kieszeni, ale na szczęście oliwa sprawiedliwa. Rząd musi zadbać o budowę autostrad bo na razie to wygląda bardzo kiepsko :roll: . Szkoda że nie będzie użyty w wersji podstawowej chorzowski stadion bo śląsk zasługuje co najmniej na 1 miejsce gdzie będą odbywać się mecze. Ja najbliżej mam do Warszawy. Ja już powoli zacznę zbierać bilety na mecze. Wypadałoby u siebie obejrzeć chociaż jeden mecz. Najlepiej polaków, ale może też być Hiszpanii lub reprezentacji Basków(co jest bardzo mało możliwe):twisted:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 18 kwie 2007, 18:24

Yes,Yes,YES :P

Obysmy nuie zmarnowali tej szansy jaką jest organizacja tej wielkiej imprezy

Mam nadzieje ze dziek itej decyzji władz Uefa Polska wreszcie ostro ruszy do przodu :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 kwie 2007, 18:49

Totnik_ASR pisze:nic tylko stukac kase i jechac na mecz Wlochów
Skad wiesz ze awansuja?

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 18 kwie 2007, 18:59

Pewnie jeszcze przez tydzień będę przecierał oczy ze zdumienia... Jeszcze wczoraj niemożliwe, dzisiaj stało się niezaprzeczalnym faktem :o .

Jeżeli to całe przedsiewzięcie wypali, Polska infrastuktura znacząco się poprawi :) . Kraj przeżyje turystyczny boom, powstana nowe miejsca pracy. Oczywiście koszta niewybudowanych stadionów, baz sportowych, dróg, oznaczeń, hoteli zwrócą się z nadwyżką, tyle że po rzekomym wybudowaniu tych wszystkich cudeniek trzeba bedzie je jeszcze utrzymać :shock: . Uważam jednak, że wybudowanie nowoczesnych stadionów podniesie o kilkaset procent frekwencję i poziom rozgrywek w Ekstraklasie :) .

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 kwie 2007, 19:16

Tak, tak z ta frekwencja i stadionami, tylko jakie ekipy z Gdańska i Wrocałwia graja w OE... Tak poza tematem.
Ogolnie lepsza opcja byłby Kraków, wtedy byłby taki kwadrat na mapie, a tak Gdańsk jeden sie wyróznia od reszty odległoscia...
Wszyscy mowia, ze kasa sie znajdzie, cieakwe, bo jak do tej pory sie nie znalazła. Moze i bedzie jej, az za duzo, wg. najwiekszy problem beda stanowic ludzie i ekolodzy.... Jedni beda chcieli zarobic ile sie da odsprzedajac działki itp. a drudzy beda robić problemy jak zawsze. Wiem, bo u mnie w małym miasteczku obwodnica powstaje od 10lat, moze troszke mniej, a głownie dlatego, ze bedzie przebiegac przez las(teraz sa tam tory kolejowe)...
Naprawde fantazja kiedy widze Baltic Arena i Stadion Narodowy na planach :wink: Warszawa nigdy mnie nie przekonwywała, jedna przycisnieci do ściany moze coś zrobią....

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 18 kwie 2007, 19:24

Martinho pisze:
Skad wiesz ze awansuja?
Wydaje sie to calkiem prawdopodobne :think:

Co do Euro to oczywiscie swietnie, ze organizacje przyznali nam ;]. Z planow stadionow to IMO najlepiej przedstawia sie Arena Bałtycka (Gdansk, bedzie blisko ;]) i Stadion Narodowy. Naprawde swietne. Z kolei na Ukrainie to Donieck rzadzi. Cudo po prostu ;]. Szkoda tylko, ze final w Kijowie, no ale apetyt rosnie w miare jedzenia ;].

Do boju Polsko! ;D

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 18 kwie 2007, 19:57

Jarzinho pisze:tylko jakie ekipy z Gdańska i Wrocałwia graja w OE...
No ale wybór miast nie zależał od miastowych klubów, w której grają lidze, tylko od wielkości miasta.
Przeciez ludzie nie mogą jeździć po zadupiach typu Lubin czy Grodzisk Wlkp. żeby zobaczyć w przyszłości mecz reprezentacji, a w niedalekiej przyszłości mecz ME :roll:

Co do zbierania na bilety to sobie obliczyełem (tak niedokładnie) mże jakby bilety stały po 200zł to gdybym od jutra oszczędzał 1zł dziennie to na ME miałbym haj$u gdzieś na 7 czy nawey 8 meczy :lol:
Ale niektórym tutaj będzie trudno zbierać :lol:
cloner i czeher nie rozstaną sie z bukmacherką, czyli stracą więcej niż zarobią(ewentualnie wyjdą na 0 :P )
Piwus z Mentorem musieliby przestać chodzić na melanże a tego też łatwo odzwyczaić się nie jest :P
Tylko fieldy jest zetelnym pracującym userem i możę być pewny wyjazdu na mecze ME :lol:

[EDIT]

Jarzinho przejżałeś mnie :o
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 20:04 przez Moofasa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 kwie 2007, 20:00

Moofasa pisze:No ale wybór miast nie zależał od miastowych klubów, w której grają lidze, tylko od wielkości miasta.
Przeciez ludzie nie mogą jeździć po zadupiach typu Lubin czy Grodzisk Wlkp. żeby zobaczyć w przyszłości mecz reprezentacji, a w niedalekiej przyszłości mecz ME

Czytasz zawsze tylko ostatni post... Pierwsze zdanie było odpowiedzia na ostatnie post wyżej :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 kwie 2007, 20:07

Moofasa pisze:Tylko fieldy jest zetelnym pracującym userem i możę być pewny wyjazdu na mecze ME

haha, nie tak szybko. Ja już zbieram na zapłacenie konikom

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 kwie 2007, 20:10

Martinho pisze:
Skad wiesz ze awansuja?
bo przewaznie awansuja

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 kwie 2007, 20:11

Sero pisze:haha, nie tak szybko. Ja już zbieram na zapłacenie konikom

A ja będę miał za friko :smoke: Może trafisz na mnie pod stadionem jak będę handlował biletami :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 kwie 2007, 20:15

Duch pisze:Może trafisz na mnie pod stadionem jak będę handlował biletami

Dobra. Napisz jak wyglądasz :P

Totnik_ASR pisze:bo przewaznie awansuja

To raczej był zapytajnik do wcześniejszej wypowiedzi "skąd wiesz czy Niemcy awansuja ?"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”