Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 279

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 kwie 2007, 19:36

Zico_FCI pisze:Widać, że drużynę czeka jeszcze dużo pracy aby myśleć o przynajmniej powtórzeniu w przyszłym sezonie wyników z obecnego

Jakby nie patrzeć to ten sezon w lidze jest naprawde bardzo dobry i ciężko o lepszy, a ostatnio słabszą dyspozycję tłumaczył bym tym, że każdego prędzej czy później musi dopaść kryzys. Nam trafiło się to drugie, ale nie oznacza to, że mistrzostwo jest zagrożone.

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 18 kwie 2007, 19:40

Sero pisze: i jak powiedziałem, tak świetnego dnia dla Polski nic może mi zepsuć

A pomysl jak jak musze sie czuc ... Polska ma mistrzostwa a Roma ogrywa Inter na San Siro 8) ... nie wiem ile mam alkoholu wlac dzis w siebie zeby sie uspokoic :P

Zico_FCI pisze: Nie tak chyba wyobrażaliśmy sobie końcówkę sezonu i zwłaszcza ten mecz
Oj bez przesady ... co za duzo to niezdrowo, wiadomo ze ciut slabsze wyniki musialy perdzej czy pozniej przyjsc bo taka jest plka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 kwie 2007, 19:51

goofii pisze:co za duzo to niezdrowo, wiadomo ze ciut slabsze wyniki musialy perdzej czy pozniej przyjsc bo taka jest plka
Tylko to ich tłumaczy. Dzisiejszego meczu nie oglądałem, bo mi się psuje wszystko włacznie z głową. Byłem przekonanay, że zaczyna się o 20:30 :roll: W zasadzie powinienem zapalić swieczkę [*]

Mam nadzieje, że dzisiaj formacja obronna spisywała się lepiej niż z Palermo. Coż wygląda na to, że trudno jest sie zmobilizować mając taka przewage. Szkoda, bo jedenka dwa mecze bardzo prestiżowe w dodatku na SS. Ważniejszy będzie jednak mecz finałowy CI z Romą i wtedy trzeba będzie udowodnić swoją wyższość.

Czekam juz tyle, że wytrzymam jeszcze kilka dni. Forza Inter!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 kwie 2007, 21:40

Napastnik Interu Mediolan Adriano został zdyskwalifikowany na dwa mecze za wymuszenie rzutu karnego w środowym spotkaniu 22. kolejki Serie A z AS Romą.

Jestem zaskoczony takim postawieniem sprawy przez władze. Rozumiem za ostry faul, ale za wymuszenie rzutu karnego :roll: To tak jakby Adriano był pierwszym, który symuluje. Piłka schodzi na psy.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 19 kwie 2007, 21:52

W sumie z jednej strony jest to raczej głupie posunięce ze strony tych wszystkich co są za to odpowiedzialni. Bo przecież nie jeden jest w Serie A cffaniak co co chiwla pokazuje swoje umiejętności aktorskie (zresztą nie tylko w Serie A)...
A z drugiej strony przytemperuje to wszystkich i da to do myślenia kolejnym którzy będą chcieli wymuśić jedenastke.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 kwie 2007, 22:03

Niby powinni surowo karac takie zachowanie, ale jakoś dzwinie, że przypomnieli sobie akurat kiedy dotyczy to zawodnika Interu. Przeciez prożno szukac nurków w innych meczach :roll: Po ilości nie odgwizadnych karnych w tym sezonie dla Nerazzurrich juz mnie nic nie dziwi. A już były pamietne akcje jak rzekome plucie Nedveda.

Prawda natomiast jest taka, że poki arbitrzy beda się mylic to piłkarze będa udawać. A dopoki sędziami będa ludzie to nic się w tej materii nie zmieni.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 kwie 2007, 7:59

Babel pisze:Prawda natomiast jest taka, że poki arbitrzy beda się mylic to piłkarze będa udawać. A dopoki sędziami będa ludzie to nic się w tej materii nie zmieni.
a moze poki nie wprowadza powtorek?!
Kara jak kara..co z tego ze nie zagra przez dwa mecze..jak bramke Romie strzelili z karnego?! przeciez druzyna pokrzywdzona w tym wypadku, nic nie zyska, blad byl, karny byl odgwizdany, bramka jest, i bedzie w protokole meczowym na zawsze...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 kwie 2007, 9:58

Orientuje sie ktos czy kara zawieszenia za wymuszenie karnego to precedens czy juz takie cos w tym sezonie sie zdarzalo bo ja sobie czegos podobnego nie przypominam?
Trzeba przyznac ze proba wymuszenia byla wyjatkow chamska.Adriano na murawie rozkladajacy bezradnie rece co mialo chyba oznaczac "panie sedzio jak mam strzelic bramke gdy bramkarz mnie fauluje?".Z perspektywy czasu wydaje sie jednak ze chodzilo bardziej o "czy ktos na stadionie wie dlaczego upadlem?"
Jeszcze Zlatan cieszacy sie jakby zdobyl gola ktory wlasnie dal Interowi scudetto.Moze to bylo symulowanie radosci? Ukarac go! :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 kwie 2007, 16:54

Campione Campione :mike: :peace: :jupi:

Jak to mówią, co się odwlecze to nie uciecze. Dzięki dzisiejszej wygranej w Sienie i porażce Romy z Atlantą (thx. Nerazzurri) Inter zostaje mistrzem Włoch seoznu 2006/07. Powiem tylko tyle, że długo na to musiałem czekać. :wink:

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 22 kwie 2007, 16:55

Grtulacje dla Interu za mistrzostwo.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 kwie 2007, 17:01

Zico_FCI pisze:Powiem tylko tyle, że długo na to musiałem czekać.
Nie Ty jeden :D. W tym sezonie byliśmy monopolistami we Włoszech. Oby ta tendencja utrzymala się jak najdłużej. Zdobycie mistrzostwa na 5 kolejek przed końcem całkowicie obrazuje sytuacje w tych rozgrywkach. I choc wielu pewnie będzie miało zale, pretensje lub bedza deprecjonowac klase to Inter jest mistrzem A.D 2006/07!!!!

A teraz do nauki choć obiecuje poprawe i w najbliższym możliwym terminie ide świetować Scudetto.

Pazza Inter amala!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 kwie 2007, 17:02

Gratulacje za zdobycie 15 mistrzostwa.Mistrzostwo w pelni zasluzone bo Inter w przekroju calego sezonu byl druzyna przewyzszajaca o klase reszte zespolow.

W przyszlym sezonie scudetto zostanie w Mediolanie.Tym razem po tej wlasciwej stronie :P

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 kwie 2007, 17:13

Gratulacje z okazji obrony tytułu :)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 kwie 2007, 17:36

Niepodważalne zwycięstwo w lidze. Szczere gratulacje.

Miejmy nadzieję, że przyszły sezon będzie inny :P.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 22 kwie 2007, 18:02

Gratulacje dla Interu :peace: Tak jak zauważył już Chlopaczek, Inter w przekroju całego sezonu był najlepszy i zasłużył na to mistrzostwo :beer:

PS. Inter przedłużył kontrakt z Mancinim do 30 czerwca 2011 z opcją przedłużenia o kolejny rok.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2007, 18:09 przez Ewa_, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”