Glupi pustak skoczyl, ale jestem bardzo ciekawy jak jest cena glupiego betonu szczegolnie tego made in PZPNSero pisze:Dziś cena za głupi pustak wskoczyła z 12 złotych do 20 ! jeśli tak dalej pójdzie to 37 miliardów euro może jednak nie starczyć na zbudowanie wszystkiego, nie wspominając o zwykłych budowach zwykłych ludzi czyt. domów czy remontów budowlanych. Z czasem pewnie wszystko się wyrówna, ale już dziś wiadomo, że prawo do EURO to świetny zarobek dla fabryk produkujących materiały. Dlatego skupujcie teraz cegły i młotki poczym sprzedajcie, a może uzbieracie na upragniony bilet
Dziwie sie ze w takim kraju jak Polska brakuje materialow budowlanych przeciez wystarczy tylko podwoic moce produkcyjne zatrudniajac wiecej ludzi aby produkowac wiecej i zarabiac.Dodatkowo mozna zawsze importowac materialy budowlane jak jest na nie spore zapotrzebowanie, wtedy hurtownicy zarobia i budujacy beda zadowoleni.Mam pytanie czy ktos wie w jakiej cenie jest obecnie cegla czerwona bo mam zamiar sie budowac i nie wiem ile przeznaczyc na ten cel ukladajac wstepny kosztorys?