Siatkówka

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 26 kwie 2007, 21:21

Ehhhh i AZS przegrał :( Oczywiście spodziewałem się tego ale po pierwszych dwóch setach wydawało mi się co innego. AZS w pierwszych dwóch setach pokazał klase i konsekwencje których później brakło. Aż miło było patrzec jak Szampon dostaje "czapy" od Wiki. Funkcjonowało wszystko idealnie, bardzo mało błędów i bardzo dobra gra Stelmacha. Natomiast jakby ktoś podszedł do Ignaczak to wiele by z niego nie zostało... Później było już coraz gorzej. Błędy w ustawianiu bloku, popsute zagrywki. W 4 secie kiedy Gawryszewski dostał chyba z 2-3 piłki i żadnej nie skonczył to moim zdaniem to zadecydowało o przegranym secie. Nie wiem po co rozgrywający na siłe chciał dac mu się przełamac. W ostatnim secie ładnie grę pociągnął Wika swoimi zagrywkami ale później najpierw zawalił Gacek pierwszą piłkę przyjmując nad siebie a drugą bardzo nisko a później dwa błędy Billingsa który znowu miał jakieś problemy zdrowotne. Mam nadzieje ,że w przyszłym sezonie lepiej dobiorą skład. Nie wiem po co 4 środkowych a tylko 3 przyjmujących

Wróć do „Inne sporty”