Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 kwie 2007, 23:27
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 kwie 2007, 15:01
Nie wiem co dała by taka zmiana, ale na pewno nie skok jakościowy. Bartman na chwile obecna ustepuje Gruszce pewnie we wszystkim i być może nigdy nie wejdzie na ten poziom. Ewentualnie Bartman obok Gruszki.bellus pisze:ale jako takie marzenie widziałbym zamiast Gruszki Bartmana w Skrze.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 kwie 2007, 16:07
Babel pisze:A działacze Częstochowy to się pogubili kilka lat temu i do tej pory chyba nie moga sie otrząsnac. Fakt, że zmieniły się władze, ale pomysłu na druzyne (nie na zlepek indywidualności) raczej nie widać.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 25 kwie 2007, 19:03
No chyba nie jest. Mecze się tam nie odbywają, tam trenuje MKS w kosza. Nie jestem do końca przekonany co do Krupniczej, ale fakt faktem że wszystkie mecze odbywały się w orbicie.Mam prośbę o wyjaśnienie kwestii pewnej - Hala przy ul. Krupniczej jest nie dopuszczona przez PZPS do gry ? Bo slyszałem opinie, że tak i nie i już nie wiem Rolling Eyes .
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 kwie 2007, 23:27
bellus pisze:
Co do transferów to ciekawi mnie to kogo sprowadzą z zagranicy Tottolo i Castelani. Jak będą wyglądały drużyny autorskie w ich wykonaniu. Myślę, że do tch krajów które wymieniłeś warto było by dodać Argentyne - właśnie z racji pochodzenia Castelaniego i jego kontaktów tam.
bellus pisze:No chyba nie jest. Mecze się tam nie odbywają, tam trenuje MKS w kosza. Nie jestem do końca przekonany co do Krupniczej, ale fakt faktem że wszystkie mecze odbywały się w orbicie.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 kwie 2007, 23:51
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 0:11
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 26 kwie 2007, 0:20
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 0:33
bellus pisze:Janeczek, Kamiński, Gawryszewski, Jarosz, Łomacz, pewnie jeszcze Zahorski, Drzyzga - jedziemy po medal MŚ juniorów? Chyba tak. Licze na chłopaków. Siła na pewno jest gigantyczna, kwestia czy uda się zbudować drużynę.
Troche mi się wydaje, że Totolo przyszedł nie świadom z kim będzie pracował ( nie chodzi o umiejętności graczy, ale może poprostu charaktery, czy raczej całość jako drużyna ) - może dla spełnienia swoich własnych ambicji ( był drugim trener w lidze kobiecej ( poprawcie mnie jak się mylę ).Ivanov to dla mnie koleś pomyłka, on więcej miał podwójnych piłek w tym sezonie, niż ja zjadłem kotletów w życiu.Jego rozegrania mimo, że szybkie, są czasami aż za nie dokładne.Bednaruk mógłby go jakoś tam zastąpić, bez skutków ubocznych.Chociaż Bułgar ma fajną zagrywkę, coś a'la Heikkinen, oraz lewą ręke.Co do Szczerbaniuka, to wydaje mi się, że go się pozbyli, ponieważ jest półgłówkiem, oraz człowiekiem z gatunku rozbijaczy drużyn.No i za pewne o kase też poszło.Co do ataków to fenomenem jest raczej Ivanov ale Eugeniuszbellus pisze:Co do Totolo to jeśli nie zostanie na nowy sezon to tragedia - co to nie było nikogo na rynku, kto chciałby pracować w JSW przez półtorasezonu? Znowy przyjdzie trener jako ostatni transfer. Działacze sprowadzą sobie gwiazdy... Co by nie było chyba najlepszych działaczy ma SKRA - a przynajmniej najlepiej im to wychodzi wszystko. Ivanov to niewypał (a przynajmniej nie wzmocnenie jakieśwybitne) a tak każdy transfer to udany. Mogli by sie inni działacze pouczyć od nich. taki Heikinen raczej nie kosztował majątku - przypuszczam, że zarabia mniej niż Szczerbanik w Częstochowie, a jest gwiazdą ligi. Skoro o nim już mowa, to jak dla mnie fenomen. Te jego ataki bez siły a skuteczne... Chyba najbardziej przypakowany zawodnik w lidze i by się wydawało, że po jego atakach to powinno się piłki wymieniać, a on technicznie...
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 kwie 2007, 9:16
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 12:47
Babel pisze:Nie to żebym ja komuś kibicował, ale jako (w miare) obiektywny kibic stwierdzam, że to Skra ma wiecej procent zespołu w zespole. Oczywiście Jastrzebie ma wiele atutow, ale jeśli Iwanow nie zmieni swojego stylu i nadal będzie omijał swoich środkowych to obawiam się, że Bełchatowski blok będzie ścianą nie do przejścia.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 26 kwie 2007, 21:21
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 21:34
Karmelinho15 pisze:Nie wiem po co 4 środkowych a tylko 3 przyjmujących
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 kwie 2007, 21:59
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 22:15
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl