Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 258

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
maniekk
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 27 kwie 2007, 13:29

Jarzinho pisze:Ade strzelil bramke głowa, az sie zdziwiłem, bo ostatnio był tutaj ostro krytykowany o ten aspekt jego gry.

Adebayor w Monaco strzelal praktycznie tylko glowa (on naprawde to umie), tylko wrzucac a Manu juz bedzie czajnikiem wbijał pily. Guru..Hleb umie wrzucac pilki i to nawet bardzo dobrze, tylko ze nie robi w Arsenalu tego praktycznie. W ogole Arsenal nie gra takich pilek, ale wg mnie powinni skoro gra Adebayor teraz. Zauwazylem ze jezeli juz jest dosrodkowanie to Adebayor pilke sciaga, jak np z Liverpoolem, czy z Kogutami (gol i poprzeczka), zakupic bocznego pomocnika i jedziemy z koksem, a Hleb wtedy do srodka na zmiane z Cesciem, no :P

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 27 kwie 2007, 14:03

maniekk pisze: Adebayor w Monaco strzelal praktycznie tylko glowa (on naprawde to umie), tylko wrzucac a Manu juz bedzie czajnikiem wbijał pily.
Dobra ale Adebayor jest u nas tylko rezerwowym... więc niech kolega się z tym wrzucaniem piłek tak nie rozpędza :wink: ...

Gallas coraz bliżej opszuczenia Arsenalu... po niedawnej ostrej kłótni z młodym kanonierem. Skutkiem tego zdarzenia jest izolacja reprezentanta Francji.

Awatar użytkownika
piorun13
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 27 kwie 2007, 14:07

GALLAS czuje ze odejdzie i bedzie to dla nas duza strata, ale mysle ze nie pozostawi dziury nie do zalatania. Tyle co za niego dostaniemy wystarczy na zakup naprawde klasowego mlodego srodkowego obroncy.

A co do wypowiedzi Julio Baptisty z dnia wczorajszego to sam nie wiem co teraz o nim mylec, lecz jego gra nadal mnie wogole nie przekonuje i nie widze dla niego miejsca w skaldzie kanonierow na przyszle lata.

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 27 kwie 2007, 14:53

piorun13 pisze:GALLAS czuje ze odejdzie i bedzie to dla nas duza strata, ale mysle ze nie pozostawi dziury nie do zalatania. Tyle co za niego dostaniemy wystarczy na zakup naprawde klasowego mlodego srodkowego obroncy.
Młodych i dobrych obrońców to w Arsenalu nie brakuje... jeżeli doszłoby do ewentualnego transferu Gallasa i Wenger chciałby na jego miejsce nowego zawodnika to powinien sięgnąć po starszego i doświadczonego gracza... kogoś podobnego do reprezentanta Francji tylko może rok, dwa młodszego.

Awatar użytkownika
maniekk
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 27 kwie 2007, 15:14

ciekawe z kim sie pokłócił..ahh to teraz w izolatce pewnie siedzi biedak, bo są obawy ze owy młody kanonier dokona tego ponownie :x Nawet nie podali z kim sie Gallas niby kłócił ..ale co sie odwlecze to nie uciecze, w poniedziałek pismak musi mieć zajęcie cały dzień więc napisze co i jak dokładnie. Pózniej 3 dni wolnego (kilka bajek znowu wymyślą) i będzie good

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 kwie 2007, 18:03

w niedziele derby z Fulham. Ostatnio z nami wygrali, ale poprzednie mecze należały do nas.
Niestety kontuzje złapało 2 podstawowych graczy :?
Freddie - który także na mecz z Chelsea nie bedzie gotowy. A także niestety Rosicky, który ostatnio imponowal dyspozycją.
Za jednego zagra Denilson, a za drugiego Diaby. Tak mi się zdaje. Choć może zamiast Denilsona od początku wyjdzie Bestia ? Szkoda, ze Theo już w tym sezonie nie zagra, bo teraz by się przydał.

Awatar użytkownika
maniekk
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 27 kwie 2007, 18:13

z Fulham mecz byl wg mnie najgorszym w wykonaniu Arsenalu w tym sezonie. Zero zaangazowania i wynik byl jaki byl. W zeszlym sezonie bylo gladko i przyjemnie, w niedziele dobrze by bylo zdobyc 3 pkt i zapewnic tak na 100% awans do LM..zeby nie bylo. hmm Rosicky ma kontuzje? Jezeli tak to szkoda chlopa..W ostatnich meczach byl naszym motorem napędowym, ale Diaby tez daje rade :P Denilson rowniez, zreszta kazdy wie co mlodzi potrafią 8) A Fredek to w tym sezonie pech za pechem :(

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 kwie 2007, 18:17

maniekk pisze:w niedziele dobrze by bylo zdobyc 3 pkt i zapewnic tak na 100% awans do LM..zeby nie bylo
LM mamy już zapewnioną praktycznie. Musimy zdobyć 1 pkt. A Bolton musiałby pokonać Chelsea :D żeby dalej mieć szanse na 4 pozycje. Teraz może się nadazyć jeszcze okazja na walke o 3 lokatę.
Liverpool zagra z Dudkiem w bramce. Gerrerd, Reina, Carragher będa oszczedzani na mecz z Chelsea w rewanżu LM. Więc mogą nie dac rady Portsmouth, tym bardziej, że grają wyjazd.
Warunek jest jeden - musimy się sprężyć i wygrac z Fulham.
maniekk pisze:A Fredek to w tym sezonie pech za pechem
gdyby nie urazy, to dziś Freddie byłby naszym najlepszym graczem.

Awatar użytkownika
maniekk
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 27 kwie 2007, 19:04

Kurde no przeciez Fredek ciągle jakies urazy w tym sezonie. W zeszlym sezonie tez bywalo roznie z tym, ale w tym to juz przesada. Ahh co to byl za Fred 2 sezony temu chociaz..ale na kontuzje nie ma rady niestety :( Rosicky nie zagra ale nic na ten temat nie napisali..tylko ze nie zagra..oby tylko na Chelsea wrócił, bo w 1 meczu z nimi tez nie gral wiec takiej okazji nie moze przegapic. Heniu niestety przegapi ta okazje rowniez.
Widze Jens przedluzyl kontrakt do 2008, moze to nawet dobrze, ale w nastepnym sezonie ja bym więcej szans dal Almunii, bo nowy bramkarz raczej nie dojdzie skoro Jensik zostaje. Ale znajac Wengera... to moze byc roznie

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 kwie 2007, 23:15

fieldy pisze:gdyby nie urazy, to dziś Freddie byłby naszym najlepszym graczem.
Gdybyśmy kupili Ronaldinho...

Ljungberg ciągle się leczy i to już nie pierwszy sezon. Trzeba szukać następcy i tyle. A Freddie powędruje na ławkę, albo znów do szpitala :roll:

Lehamnn podpisał nowy kontrakt... prawdę powiedziwszy to chciałem żeby odszedł, nawet za darmo. Nie dość że gra coraz słabiej to jeszcze na stare lata coraz bardziej mu odbija... a taki Akinfeev :twisted:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 kwie 2007, 23:20

maniekk pisze:Widze Jens przedluzyl kontrakt do 2008, moze to nawet dobrze, ale w nastepnym sezonie ja bym więcej szans dal Almunii, bo nowy bramkarz raczej nie dojdzie skoro Jensik zostaje.
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony sie ciesze, bo Jens jest doświadczonym bramkarzem, ale jakoś teraz popełnia więcej błędów. Zobaczymy jak będzie w następnym sezonie. :P Teraz nie ma co nawet myśleć o zakupie bramkarza. Chyba, ze Almunia zechce odejść... Wenger mógłby zaklepać już sobie Carsona. Pograłby jeszcze jeden sezon gdzieś na wypożyczeniu, a potem wraca. Myślę, ze jemu takie coś tez byłoby na rękę. W LFC nie będzie podstawowym bramkarzem dopóki trenerem jest Banitez.

Nie tylko Jens podpisał z nami dzisiaj kontrakt. Justin Hoyte (wychowanek) podpisał długoterminową umowę. 8) W tym sezonie Justin spisywał sie na prawdę dobrze. Sam nie spodziewałem sie tak dobrej gry z jego strony. Cieszy mnie to, bo go bardzo lubię. Solidny zmiennik Eboue.
Ostatnio na forach Arsenalu zrobiła sie moda na... Alvesa. :lol2: jak dla mnie nie ma nawet takiego tematu. Doceniam umiejętności Daniego, ale jest po prostu za drogi. Poza tym Eboue to światowa czołówka i gdyby nie te kontuzje w tym sezonie, to na pewno zostałby wybrany do najlepszej "11" Premiership. :]
kyloloko pisze:Gallas coraz bliżej opszuczenia Arsenalu... po niedawnej ostrej kłótni z młodym kanonierem. Skutkiem tego zdarzenia jest izolacja reprezentanta Francji.
On w ogóle jest jakiś śmieszny. Spodziewałem sie po nim więcej. Real daje za niego 15 milionów funtów (tak przynajmniej piszą gazety), wiec oferta jak najbardziej do zaakceptowania. Jakos nie jestem z nim związany sentymentalnie (może dlatego, ze grał dla Niebieskich).
piorun13 pisze:ale mysle ze nie pozostawi dziury nie do zalatania. Tyle co za niego dostaniemy wystarczy na zakup naprawde klasowego mlodego srodkowego obroncy.
Po co nam kolejny młody klasowy obrońca skoro mamy w drużynie Djourou i Senderosa? Bardziej bym sie skupił na jakimś tanim a zarazem ogranym obrońcą w Premiership. :arrow: Distin?
gdyby nie urazy, to dziś Freddie byłby naszym najlepszym graczem.
Oj zaraz najlepszym. :P Na pewno byłby jednym z najważniejszych ogniw Arseanlu. :wink:

Mecz z Fulham będzie bardzo trudny. Oni są blisko strefy spadkowej. Nasza ofensywa jest okrojona, ale w końcu to my gramy u siebie i nazywamy sie Arsenal. 8)

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 28 kwie 2007, 11:23

guru pisze:w końcu to my gramy u siebie i nazywamy sie Arsenal.
Chyba nie musze przypominac jak skonczył sie mecz przed kilkoma tygodniami z West Ham'em.To tez bylo na Emirates Stadium. :zwała:

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 28 kwie 2007, 12:15

guru pisze:
piorun13 pisze:ale mysle ze nie pozostawi dziury nie do zalatania. Tyle co za niego dostaniemy wystarczy na zakup naprawde klasowego mlodego srodkowego obroncy.
Po co nam kolejny młody klasowy obrońca skoro mamy w drużynie Djourou i Senderosa? Bardziej bym sie skupił na jakimś tanim a zarazem ogranym obrońcą w Premiership. :arrow: Distin?
Powtórze to co napisałem wcześniej... młodych i dobrych obrońców w Arsenalu nie brakuje, dlatego myśle że przydałby się nam przy ewentualnym transferze francuza ktoś równie doświadczony jak on... wiekowo tak samo może rok lub dwa młodszy...

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 kwie 2007, 13:31

maniekk pisze:Widze Jens przedluzyl kontrakt do 2008, moze to nawet dobrze, ale w nastepnym sezonie ja bym więcej szans dal Almunii
No niestety przedłużył :roll: Osobiście nic do Jensa nie mam, bo jak na swój wiek to nadal świetny bramkarz, ale postępów już raczej wielkich nie zrobi. Szczerze, to liczyłem, że pozyskamy jednak nowego bramkarza, a i kandydatów na to ważne miejsce kilku by było. Co do Almunii, to jego akcję raczej słabo stoją. Lehmann przedłużył kontrakt i to on przez najbliższy sezon będzie numerem 1 (trzeba więc liczyć na trzecią młodość Niemca :D )
RóżA pisze: a taki Akinfeev
Dobrze prawisz :spoko: Tani by pewnie nie był, ale to już inwestycja na lata.

Awatar użytkownika
piorun13
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 28 kwie 2007, 14:44

Lehamn ostanie mecze ma takie ze jak widze pilke lecaca do niego to serce mi szybciej bije ze strachu, a pare bramek juz zawalil jak amator(mecz z MANCITY), jesli chcemy osiagnac cos w przyszlym sezonie to albo nowy bramkarz albo musimy liczyc jak napisal DUCH na 3 mlodosc niemca bo w takiej dyspozycji jak jest od pewnego czasu to w ORANGE EKSTRAKLASIE nie bylby wyrozniajaca sie postacia:D Ja nie jestem wogole zadowolony z tego ze podpisal nowy kontrakt:(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”