AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 267

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 kwie 2007, 9:58

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 kwie 2007, 10:18

Bardzo ciekawy artykul.Chociaz prawie wszyscy kibice Milanu sa dumni z Milan Lab to pojecie o nim jest dosc mgliste.Wiadomo ze tam zapobiegaja oraz lecza ale gdyby spytac na przyklad mnie w jaki sposob to robia to raczej bym nie odpowiedzial.
Fajnie bylo sie dowiedziec paru rzeczy i poszerzyc moja dramatycznie niska wiedze na ten tamat.
Szkoda ze za czasow Marco nie funkcjonowalo Milan Lab.Moze udaloby sie zapobiec temu co sie z nim stalo.Sam Marco przyznal ze to nie obroncy zakonczyli jego kariere tylko lekarze.
Moze Cesare gralby z Paolo :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 kwie 2007, 23:30

Już po meczu i 3pkt. zostają w Mediolanie. Milan grał w dość mocno rezerwowym składzie i gra mogła się podobać za wyjątkiem Kaladze który nie był za pewny i zarobił czerwoną kartkę na własne życzenie. IMO lepiej będzie jak z Manu zasiądzie na ławce.
Bramka Ronaldo z klaty :lol: Takiego gola dawno nie widziałem ale miał przed sobą pustą bramkę, o wiele ładniejsza bramka byłaby z pięty gdzie był spalony.
Uderzenie Pirlo genialne :!: Chce powtórkę na OT, w tym sezonie mało strzelał z wolnych więc niech teraz to odrobi.
Podobała mi się gra Cafu... dużo biegał, aktywny i kilka udanych akcji oraz ważna asysta na 1:0.
Oli znów nie pokazał nic szczególnego.

FORZA MILAN !

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 22 kwie 2007, 11:11

Bramka Andrei :rydzyk: Dlaczego w Milanie teraz rozstrzelał się tylko Ronaldo ? Normalnie teraz w lidze Milan dawno nie strzelił goli w 3 meczach z rzędu, można rozpaczać, że R99 nie może grać w lidze.United chyba coraz bardziej czuje oddech Chelsea na plecach, a poza tym ich obrona w obecnym czasie to normalnie żałoba.Wypadli chyba wszyscy podstawowi obrońcy, to gry na flankach są zmuszani Fletcher i Richardson :o , akurat teraz wiem, że Roni by zrobił by robotę.Nadzieja, że Gila weźmie na siebie strzelanie bramek, bo jednak Oli i Peppe to nie ta bajka.Chociaż ten drugi pokazał, że potrafi strzelić kiedy się wymaga od niego.Mecz grany na stojąco, co mi się podoba, zwycięstwo najmniejszym nakładem sił, Cafu 2 asysty, jak za najlepszych lat, rajdy do lini i na głowę Ronaldo, normalnie jak za MŚ 98.Brazylijczycy to jednak chyba mają to do siebie, że występując w jednej drużnie rozumieją się bez słów.Lazio z problemami kadrowymi podejmuje dzisiaj Viole i są szanse, że mogą przegrać.Zostaje tylko punkt, a jak sie nie mylę, to Lazio ma jeszcze derby przed sobą, mecz z Interem.Milan w sumie jeszcze ciężki mecz ma z Fiorentiną a poza tym kalendarz łatwiejszy.Zaczynam wierzyć w 3 miejsce.

Forza Milan !

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 kwie 2007, 14:37

Kolejne zwyciestwo przyblizajace nas do celu.Zabraklo kilku zawodnikow ktorzy odpoczywali na MU (byla to sluszna taktyka co pokazuje kontuzja Ferdinanda wczoraj) jednak mimo tego nie mielismy wiekszym problemow z pokonaniem Cagliari.
Bardzo ladna i przede wszystkim owocna wspolpraca Cafu z Ronaldo.Ronaldo ma juz 7 bramek i goni w tym elemencie Gilardino.Moze dojsc do smiesznej sytujacji ze zostanie naszym najlepszym strzelcem grajac tylko pol sezonu w barwach Milanu - jest to calkiem realne i jezeli tak sie stanie nie bedzie to najlepsze swiadectwo dla Gili.
Piekna pramka Pirlo sprawila ze po wczorajszym meczu jestem niemal calkowicie kontent.Ciern w koronie to glupia postawa Kaladze zakonczona czerwona kartka.Tak nie powinien zachowywac sie kapitan.

Dzisiaj Kaka obchodzi urodziny.To rozsadny chlopak wiec raczej mocno nie zabaluje i bedzie mial sily na wtorek.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 26 kwie 2007, 8:41

Chlopaczek pisze:Dzisiaj Kaka obchodzi urodziny.To rozsadny chlopak wiec raczej mocno nie zabaluje i bedzie mial sily na wtorek.
Wręcz bym powiedział, że dopiero we wtorek zabalował 8)

A co do Gili, to jakoś mnie za bardzo nie przekonuje w tym sezonie... kolejny sezon wielka nadzieja, że w końcu będzie numero uno może nawet w całej lidze, a tu kto wie czy nie lepiej wcześniej grał. Trochę jakby instynkt zgubił... a co do Ronaldo to nie byłem za tym transferem i jeszcze trochę za wczas mówić czy się sprawdził, ale jak narazie to całkiem całkiem trzeba przyznać. Obym więc mógł powiedzieć za jakiś czas, że nie miałem wyczucia, a wszystko na to wskazuje :wink:

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 26 kwie 2007, 18:30

Chciałam zaprezentować aukcję na eBayu. Jedyna w swoim rodzaju aukcja, na której można kupić bramkarza Milanu, Didę. Zapraszam do licytacji!! :P
aukcja
A tak poważnie...to aż nie wiem co mam powiedzieć. Zatkało mnie jak zobaczyłam tę stronę :shock:

PS. Nie wiem czy wpisuję w dobrym temacie, w razie czego proszę moderatorów forum o przeniesienie tego do właściwego tematu.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 kwie 2007, 18:40

Cena bardzo zachecajaca.
Mozna powalczyc tak do 25 euro.Przynosilby ziemniaki i wynosil smieci.

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 28 kwie 2007, 16:30

Dzis wazny mecz a tu cisza jak makiem zasial. Toz czas odswiezyc temat :P

Dzisiejszego wieczoru Milan wyjezdza do Turynu na bardzo ciekawie zapowiadajacy sie mecz z ekipa Torino. Mimo iz to rossoneri, legitymizujacy sie 4 wygranymi w ostatnich 5 meczach, sa zdecydowanym faworytem tego spotkania to napewno wciaz walczaca o utrzymanie w Serie A ekipa z Turynu latwo nie zrezygnuje ze zdobyczy punktowej.

Carlo zdecydowal sie powolac nastepujacych pilkarzy na to spotkanie:
bramkarze: Dida, Kalac, Storari;
obrońcy: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Serginho, Simic;
pomocnicy: Ambrosini, Brocchi, Gourcuff, Kaká, Pirlo, Seedorf;
napastnicy: Gilardino, Inzaghi, Oliveira, Ronaldo.

W zwiazku ze zblizajacym sie wielkimi krokami meczu rewanzowym z Manchesterem nalezy sie spodziewac ze w wyjsciowym skladzie zagraja Cafu, Bonera, Favalli, Simic, Brocci, Gourcuff czy Oliveira-oni wraz z Dida, Ambrosinim, Kaka i Ronaldo powinni stworzyc wyjsciowa jedenastke naszej druzyny.
Miejmy nadzieje ze 3 punkty powedruja do Mediolanu.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 kwie 2007, 16:52

Powinnismy zagrac rezerwami wspomaganymi Dida (przyda mu sie praktyka) oraz Ronaldo (wiadomo).Wiekszosc pilkarzy pierwszego skladu niech odpoczywa tym bardziej ze nawet porazka tutaj nie zrobi nam krzywdy bo mamy 6 punktow przewagi nad 5 zespolem w tabeli.
Zwyciestwo byloby dobrym prognostykiem przed meczem z MU ktore dzisiaj sie ladnie podnioslo jednakze najwazniejsze jest srodowe spotkanie i na nim trzeba sie skupic.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2007, 18:27

Milan zaczął tak, jak pisał Chłopaczek :
Chlopaczek pisze:najwazniejsze jest srodowe spotkanie i na nim trzeba sie skupic.
:D to Torino atakowało, stwarzało sobie okazje, prawie im się udało coś wykombinować, dochodzili do pola karnego Milanu i gubili piłke :p
Ale co z tego, jak Milan ma Seedorfa ... znakomita bramka Holendra. Bramka, ktorej nic nie zapowiadało, myśle że teraz niewiele się zmieni na boisku - Torino dalej powinno walczyć, jak do tej pory, a Milan bez większego wysiłku będzie sobie czekał na końcowy gwizdek :D
Torino może jeszcze Milanowi napsuć krwi, jakby nie było - walcza jeszcze o utrzymanie, więc na pewno się nie poddadzą.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2007, 19:58

No i finito.Trzeba przyznać, że Milan chciał wygrać na stojąco i zrobil to, szczęśliwie bo szczęśliwie, ale 3 punkty są.Początek drugiej połowy i jeszcze później to Torino zepchnęło nas do głębokiej defensywy.Ileż to razy Sandro leżał na ziemi, ostatkami nóg wybijał piłki.Ogólnie to mecz dla Milanu powiedzmy, że nie najważniejszy, no ale 3 punkty muszą być, gdyż za pewne Lazio jutro gubi 2 albo 3 punkty w derbach i Milaniści są już na 3 miejscu.Na Manchester przyjdzie czas w środę.Forza Milan.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 kwie 2007, 20:13

Po nudnym meczu trzy punkty jada do Mediolanu.Zawsze to fajnie wygrac w Turynie :P
Tak jak napisal Uchi chcielismy wygrac ten mecz na stojaco i udalo sie po tym co Seedorf robic umie czyli mocnym strzale z dystansu.
Ze strony Torino najwiekszy poploch sial byly lazial Roberto Muzzi.Dobrze ze byl dosc nieporadny i udalo sie utrzymac to marne 1:0.
To bylo nasze piatek kolejne ligowe zwyciestwo :-)

Teraz MU.

Milan \o/

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 28 kwie 2007, 21:46

Ważne 3 punkty. Byle jaki zespół nie wygrywa piątki z rzędu :wink: ManU dziś też ciekawie się pokazał, ale we środę trzeba spokoju :wink:
FORZA GRANDE MILAN

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 28 kwie 2007, 23:23

Wygrana na stojaka :P Ale mnie Kolton wkurzal psioczac na Ronniego :P
Wazne 3 punkty i przewaga nad Lazio 8) Teraz pozostaje nam Manchaster a potem Ateny i 7 puchar nasz :twisted: (i tak w kolejnych latach ztymze w kazdym sezonie jescze scudetto i puchar hehe :lol: )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”