Jak oglądacie mecze w TV ? - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 04 sty 2005, 21:24

Po piersze primo ultimo piwo w malych ilosciach (Bardzo malych 1 lub 2 na mecz), nastepnie paczka Viceroy, paczka precli lub paluszkow i wygodnie usiasc w fotel i roskoszowac sie meczykiem.

Zas jezeli gra Reprezentacja Polski czy B.Leverkusen to zazwyczaj wyzsza formulka jest z deczka spotegowana...oprocz fotela :wink:

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 03 kwie 2005, 15:19

Robie sobie bardzo dużo kanapek około 1 litra coli lub lifta szalik koszulka na siebie i do boju manu u do boju !!!

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 15:26

no jak zawsze:
:arrow: wygodna sofa z kocykiem
:arrow: jak ojciec ma nocke to browar (1 szt.)
:arrow: paluszki/chipsy/precelki
:arrow: cola/pepsi/fanta/sprite/herbatka :)
:arrow: (jak gra reprezentacja) nerwy ze stali :D:D:D

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 03 kwie 2005, 15:40

ja mecze na spokojnie chyba ze gra ROma lub klub ktoyry musi wygrac inaczej mi kupon nie siadze to wtedy denerwuje sie w srodku ale nie latam po pokoju i sie nie dre... przewaznie ogladam lezac na lozku jedzac cos i pijac (koniecznie) ..na lozku leze jesli mecz leci na ktoryms z podtsawowych kanalow...jesli leci np na polsat sport to musze siedziec na kanapie bo na tym drugim tv nie mam tego kanalu...i co najwazniejsze- mecz musze ogladac sam...nielubie ogladac z kims

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 15:55

Ja nie potrafie sobie ogladac meczu bez jedzenia i picia ... :P To jest podstawa...

Albo robie sobie jakies kanapeczki z czyms dobrym, albo robie tosty, grzanki, smazony chleb w jajku, gofry...

Do tego litr goracej herbaty .... no albo jakis napoj, bez roznicy, ale najlepiej cola :P

Zazwyczaj sobie leze w lozeczku, ale zdaza sie ze sobie wezme jakis duzy fotel i dam pufe pod nogi i leze sobie (no i kocyk :D:D )

Tak to moge juz ogladac mecz INTERU MEDIOLAN .... !!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 kwie 2005, 16:09

Temat wymyśleliście dziwny troche ....

Mecze jak lubie ogladać hmm zależy jakie mecze ??.

Bundesligi nie oglądam bo nie mam mozliwości na na co dzień....

Polsca liga to nie kiedy dobry kabaret i faza wchodzi max. Zwłaszcze jak grają "tuzy" Jak wchodzi w gre Serie A i Primership to zazwyczej są weekendowe zloty kolejkowe. I lubie wrzucić coś na ruszt .. piwo - blanty ... Ale Ligeu 1 i Primiera Divisone tez niczego sobie ja to mówi mój koleś we Francji liga jest "biedna ale bramki padają najpieknijsze".

A zazwyczej mecze ogladam w towarzystwie. Kiedyś śmiałem sie że kolesie są ciemni i musze im tłumaczyć o co chodzi w tej grze :D ale lubie ja jest jakiś mądry koleś który próbuje mnie przegadać :D mimo ż trzeba ogladac hehehe a ostatnie mecze Juve i wzbudzały coś wiecej niż pogawędki kończyły sie draką że hej nie tylko na stadionie czy prasie ale i umnie na chacie heheh ...

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 kwie 2005, 23:24

hehe a ja mam pecha troche... tzn. w rodzince nikt nie oglada pilki nożnej!!!! nikt się nie interesuje piłką nożną!!! :? tata tylko reprezentacje Polski ogląda no to wtedy ja razem z nim :D jak gra Juve, to po prostu nie potrafie wtedy jeśc... (tak samo jak gra Italia) :roll: :D często stoje przed TV :D strasznie się denerwuje. mecze innych drużyn oglądam troche bardziej... 'na luzie' :lol:

na LM najczęściej do pubu ze znajomymi przy piwku. ostatnio zaraziłem paru znajomych (w tym koleżanke 8) ) meczykami w pubie (zwłaszcza po dwumeczu z Realem) i wogole 'miłością' do piłki... no i tera sami śledzą LM i męczą mnie, żeby wkręcić się na jakiś meczyk :D dzięki mnie Juve i cała piłka ma paru nowych fanów :wink:

MŚ w Koreii... heh to była faza... na mniejszej sali gimnastycznej w szkole wystawili TV jak grali Polacy... na pierwsze dwa meczyki zawijaliśmy się do domu z kumplami ale na mecz z USA zostaliśmy. oczywiście lekcji nie było :wink: pol szkoly się zebrało wtedy, a po każdej bramce białoczerwonych... wyobraźcie sobie co się działo :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 kwie 2005, 13:43

Wczoraj obejrzałem najsmutniejsze dwa mecze w życiu chyba i nie dla tego że przegłrał ktoś i "moich" bo były dwa remisy... nie był bym w stanie powiedziec ile meczy widzałem w życiu jak chyba nikt ale wczoraj mnie piłka dobiła .....

Canal+ postanowił puścic mecz na żywo ale pusić bez kometarze ... przez 90 minut patrząć na mecz myślałem o zupałnie czymś inny... Telewizja chciała oddać hold i nie komentowała wydażeń na boisku nawet w nocnym meczu NBA. Nie wiem czy to był w 100% dobry pomysł ale przyznam że inny pomysł. Pewnie nie jeden nie był w stanie oglądac bez komentarze spotaknia Barca - Betis czy Om - PSG ale ja patrzyłam na telewizor a "nie widziałem meczu" ... Przez pierwsze 30 minut sam sobie komentowałem bo z tym problemu nie ma ale potem było starsznie na innych kanałach były tylko złe wiadomości ...

P.S. W Mekscyku odwołani lige w niedziele !!! a w Hiszpani ?? Francji ? Anglii ?? ja rozmumieł "inny styl" ale także inne myślenie !!!

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 04 kwie 2005, 14:24

maestro_ pisze: jak gra Juve, to po prostu nie potrafie wtedy jeśc... (tak samo jak gra Italia)
cenisz rep wloch abrdziej niz Polska rep?

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 04 kwie 2005, 15:00

obowiązkowo 2 litry liftu lub innego dobrego trunky :D Słonecznik solony, chipsy, dobre miejsce na kanapie i 2 duże poduszki 8)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 kwie 2005, 15:32

paszkwil pisze:
maestro_ pisze: jak gra Juve, to po prostu nie potrafie wtedy jeśc... (tak samo jak gra Italia)
cenisz rep wloch abrdziej niz Polska rep?
może troche źle się wyraziłem... chodziło mi o to, że włoska reprezentacja gra w mistrzostwach Europy i Świata, a Polska jak pamiętam to tylko w 2002 :roll: Polska sporadycznie/b. żadko bierze udział w takich imprezach, a jak wiadomo są one bardziej ekscytujące niż same eliminacje...

nie znaczy to, że nie cenie polskiej reprezentacji... wręcz przeciwnie. również się 'emocjonuje' ale przyznasz, że mecze ME, MŚ są bardziej emocjonujące niż eliminacje, na których Polacy zazwyczaj odpadają... i tu kończą się emocje... :?

pytasz czy cenie reprezentacje Włoch bardziej niż Polski... nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie. może nie cenie jej bardziej ale na pewno nie mniej :p :lol:

pozdro :D

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 04 kwie 2005, 19:32

. chodziło mi o to, że włoska reprezentacja gra w MS i ME
to wszystko wyjasnia :)

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 04 kwie 2005, 19:41

Kiedy gra LIverpool, ostatnio coraz częściej pokazują w tv(mecze z Bayerem) to aż mnie z nerwów ściska i nic nie moge jeść.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 04 kwie 2005, 19:52

ja tam ns spokojnie...fotel 1m od TV, kocyk, a po meczu dwie herbaty :D

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 kwie 2005, 19:53

W barze, przy piwku z kolegami. Najlepiej. Czasami tez zapraszam kumpli do domu i przewaznie jak mecz sie konczy to zaczyna sie imprezka. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”