1/2 LM: Manchester United vs AC Milan (24.04, 2.05) - Strona 9

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 maja 2007, 17:51

BaSSu już ty się nie martw o moją pisownia imion i nazwisk piłkarzy Milanu, zwykła literówka.
Co powiem po meczu :?: Na pewno go skomentuje i albo pogratuluje MU albo będę się cieszył z awansu.

Niech zapowiada, ciesze się że Manu ma zamiar się odsłonić. Z tego co wiem Ferguson ma też obawy o sędziego i twardą grę Rossonerich ale mam nadzieje że arbiter nie popełni żadnego błędu.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 maja 2007, 18:06

Ja juz zaczynam odliczanie :D BRRR nerwy ze szok chetnie bym wskoczyl do samolotu i na spadochronie zlecial na San Siro 8) !! Mam nadzieje ze kibice odpowiedza na list Rino ! A wiec 'Milan vinici per noi :twisted: '

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 02 maja 2007, 18:08

Łukasz_ pisze:Nesta zawinił na 3:2 Dobre sobie Po pierwsze Brocchi pod drugie Dida. Nesta w tym meczu grał bardzo dobrze, nie raz powstrzymywał ataki diabłów.
Chodzi mi tylko o to madry fanie Milanu ze nie zablokowal strzalu Rooneya :roll: Pozatym nie smieje sie z tego Kaladze zobaczymy jak dzisiaj sobie pogra to moge go ocenic.I nie porownuj mnie do Bassu bo nie tobie jest tutaj kogos oceniac... :roll: Co do skladu dobrze ze wracaja Vidic i Rio ale tez nie wiadomo czy razem zagraja.Mam nadzieje ze bedzie dobrze i zagramy w finale :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 maja 2007, 19:46

Czyli jednak Vidic zagra, mniejsze ryzyko jest widocznie, ze mu sie kontuzja odnowi. Ferguson znowu gra ustawieniem 4-5-1. Chce zdominowac srodek pola, ale watpie zeby mu sie to udalo. Zreszta za niecale 3 godziny sie dowiemy :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2007, 19:49

wy tu gg, a składy już podano do wiadomości:

Milan:
Dida - Kaladze, Nesta, Jankulovski, Oddo - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Seedorf, Kaka, Inzaghi

ManU:
Edwin - O'Shea, Brown, Vidic, Heinze - Fletcher, Scholes, Carrick, Ronaldo, Giggs - Rooney

Jednak Rio nie gra od poczatku. Czy Brown bedzie dziś tym, który da awans Milanowi ? :D

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 maja 2007, 19:50

mistyk pisze:erguson znowu gra ustawieniem 4-5-1. Chce zdominowac srodek pola, ale watpie zeby mu sie to udalo. Zreszta za niecale 3 godziny sie dowiemy

Z tego co ja wiem będą grać 4-3-3:badziewie: Czyli Vidic na pewno od początku:P ale nie będziegrać na 100% swoich możliwości bo to jest po prostu nie możliwe zaraz po kontuzji :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 maja 2007, 19:55

BaSSu pisze:
mistyk pisze:erguson znowu gra ustawieniem 4-5-1. Chce zdominowac srodek pola, ale watpie zeby mu sie to udalo. Zreszta za niecale 3 godziny sie dowiemy

Z tego co ja wiem będą grać 4-3-3:badziewie: Czyli Vidic na pewno od początku:P ale nie będziegrać na 100% swoich możliwości bo to jest po prostu nie możliwe zaraz po kontuzji :wink:
Tylko, ze Ferguson nie uznaje 4-3-3 z tego co mi wiadomo. Czyli to 4-3-3 bedzie w praktyce 4-5-1, tak jak w meczu na Old Trafford.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 maja 2007, 20:13

mistyk pisze:Tylko, ze Ferguson nie uznaje 4-3-3 z tego co mi wiadomo
No no przed meczem powie panowie gramy 4-5-1 i koniec ! Takie schematy to sobie mozecie w dupe wsdzić . Watpie czy Giggs bedzie przywiazany do szkrzydła moze wspierac Roo, Fletch przechodzi na prawa Ronaldo na lewą. Rownie dobrze Roo może zaczać na skrzydle jak w meczu z Evertonem wiec nic nie wiadomo zobacztmy w praktyce :)

Zycze udanego widodiska i oby bez kontuzji , kibicom MU zycze rozkosznej nocy :wink:

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 02 maja 2007, 21:14

Rety, ale Milan jedzie Manchester :shock: Takiego przebiegu to się chyba nikt nie spodziewał, ale jak tak dalej pójdzie, to chyba faktycznie dojdzie do wielkiego rewanżu za 2005 r. :o No, jest jeszcze II połowa, a w tej, jak było widac w 1 meczu, Man Utd potrafi być groźny.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 02 maja 2007, 21:31

No mecz barzo podobny do tego z AA. ilan strzela dwie bramki i pozniej gra wsaniale w destrukcji. O geniuszu Kaki i Seedorfa nie ma się chyba co rozpisywać, bo to każdy widział ale trzeba podkreślić, że Carlo na swoim gadu gadu ustalil Ronaldo status niewidocznego. A to zadanie powierzyl Rino i Oddo, kótrzy jak na razie spełniją swoją powinność. Kibice nie zawiedli. Piekło na SS. Jeśli Milan zagra tak samo w II czesci to o wynik jestem spokojny.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 maja 2007, 21:31

Milan gra jak natchniony, Milan gra doskonale. Jestem nawet gotowy zacytować w tym momencie Szpakowskiego: "Manchester wcale nie gra słabo, po prostu Milan gra tak dobrze"... mecz póki co bardzo ładny, choć jednostronny :roll: Bardzo dobre zawody rozgrywa Gattuso, przerywa wszystko co się da. Ponadto wyróżnić należy Seedorfa, Pirlo oraz oczywiście Kakę. Bardzo dobrze pod akcje ofensywne Milanu podłączają się boczni obrońcy... jeżeli tak dalej pójdzie, będzie pogrom :o

PS.
Carrick gra, czy może zszedł z boiska? :lol:

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 02 maja 2007, 21:34

RóżA pisze:Carrick gra, czy może zszedł z boiska?
właśnie się zastanawiam czy on w ogole wyszedl na murawe SS. W ogole go nie bylo widać. Manchaster na razie słabiutko. Pressing Rossonerich a ekipa z OT się gubi.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 maja 2007, 21:35

Wiedziałem, że Milan awansuje, ale mimo wszystko myślałem, że goście postawią im trochę wyżej poprzeczkę. Zawodnicy z Anglii w pierwszej połowie wyglądają jak dzieci we mgle, a to przecież to nie mgła tylko deszcz. :P W tym dwumeczu widać, jaka jest różnica między Kaką a Ronaldo i który z nich zasługuje na mino najlepszego piłkarza na świecie w tym momencie. Gdyby jeszcze Milan miał napastnika...

Ale nie cieszcie się za bardzo, Liverpool i tak was pojedzie. :P
Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 21:36 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 maja 2007, 21:36

taka gra Milanu cieszy...nie ma dzis zawodnika ktory gra slabo...Seedorf pokazal ze jeszcze Gourcuff ma troche pracy zanim zajmie jego miejsce..Genaro tym co gra uswiadamia mnie ze tylko on moze zostac kapitanem gdy Paolo odejdzie Ronaldo nic przynim narazie nie gra...oby tak dalej.

PS
zna ktos "Berlusko" i "Carlotto" bo nie wiem za bardzo okim mowil Daro S.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 maja 2007, 21:37

Za dużo to do powiedzenia w pierwszej połowie to nie mieliśmy. Milan gra jak w transie, poezja. I jeszcze ten Szpakowski K****! Ale będzie dobrze, nie takie mecze się wygrywało. Ferguson ich zjedzie od góry do dołu i wygrają, już nie raz się podnosili. Do Boju Manchester! GLORY GLORY GLORY!

wp // fieldy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”